Nieuw

The Patriot Peer App – Lokaliseert patriotten bij jou in de buurt

Een van de leidende figuren van de identiteitsbeweging is Martin Sellner (DE: Die Identitäre Bewegung, EN: Generation Identity).

Met IB heeft hij onder andere veel, altijd zonder geweld – van IB’s kant, spectaculaire acties uitgevoerd.

Daarnaast is hij zeer actief op sociale media en wijst hij op de onrechtvaardigheid die steeds vaker voorkomt (geweldslachtoffers worden genegeerd terwijl criminelen vaak worden gepamperd, de toenemende opiniedictatuur, enz.).

Hij staat echter niet alleen, maar steeds meer mensen kiezen ervoor om meer of minder actief te zijn of op zijn minst passief hem en de andere patriotten in de identiteitsbeweging te volgen.

Een project dat Martin een jaar geleden begon, is de ontwikkeling van de app Patriot Peer, die nu in de bèta testfase is.

Met deze app kun je gemakkelijk andere patriotten in hun eigen omgeving vinden (”just nu”) en in eerste instantie een eerste contact initiëren.

Onder andere kan de zichtbaarheid op verschillende niveaus worden ingesteld en natuurlijk kan de zichtbaarheid ook volledig worden uitgeschakeld.

Hiermee kan u alleen datgene delen wat u wilt (bijvoorbeeld geen persoonlijke gegevens) en alleen zichtbaarheid inschakelen in een omgeving die u geschikt acht.

Men hoopt dat deze app binnenkort beschikbaar zal zijn om te downloaden voor zowel Android als Iphone.

Samen staan de patriotten ook sterker, in plaats van eenzame slachtoffers van de linkse culturele hegemonie die al heel lang alom tegenwoordig is.

Liefde voor zijn vaderland is geen misdaad!

Patriot Peer, binnenkort verkrijgbaar:

https://patriot-peer.com/de/home-de/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7706 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on The Patriot Peer App – Lokaliseert patriotten bij jou in de buurt

 1. Het idee is niet verkeerd, maar hoe voorkom je dat allerlei gasten van antifa hier geen bezigheid van maken om te kijken wie waar allemaal woont om je huis onder te kalken of je auto te slopen.
  Of mensen die zich als mollen gedragen en net doen alsof, om toegang tot een netwerk te krijgen.
  De verrader slaapt nooit.

  Liked by 1 persoon

 2. Porta // juni 2, 2018 om 15:57 //

  Leuk. Maar ik wacht nog even op de The Patriot Fubar app. 🙂

  Like

 3. “allerlei gasten van antifa hier geen bezigheid van maken”
  Heb je de video bekeken? Dit wordt daarin geadresseerd.

  Like

 4. Duchesne // juni 2, 2018 om 16:09 //

  Je kunt dat niet Bert, en op die manier kun je eigenlijk niet eens je huis meer verlaten.
  Het totale schijt aan alles hebben en zeggen wat je vind, overal en tegen iedereen. Je zal verbaasd zijn hoeveel mensen dan net als jij het hele gedoe kotsbeu blijken te zijn.

  …en dat Antifa volk, ze hebben de toon van discussie al lang geleden gezet, namelijk; er is geen discussie mogelijk. Dat is dus de vijand en bij mij woont er een om de hoek, heeft een eerste rangs kaartje bij de grote voorhamer show, is zich er alleen niet van bewust. Alleen zijn ze net zo kwetsbaar als ieder ander.

  Gewoon doen dus die app, een snellere manier om mensen met gelijke gedachten te vinden is er niet en wie weet kun je lokaal dan ook weer een bijkomende app gebruiken, een app in of direct naast een bestaande app. Goed voor buurt en regio nieuws, en men kan elkaar razendsanel mobiliseren, zolang de app mag blijven bestaan, dat dan weer wel…

  Infiltratie vanuit de overheid? Nou en….word je opgepakt vanwege je denkwijze over de huidige politieke waanzin kun je stellen dat de oorlog is begonnen en anderen trekken die conclusie ook.
  Ergens zal het lijntje toch breken, wat mooier dan een officieele oorlogsverklaring van de regering via de overheid aan de eigen burgers. Dat trekt alle twijfelaars over de streep. en wie weet is het gros van de politie ook op de app, wij hier zijn niet de enige die het zat zijn, alleen geven wij ook geen duidelijk signaal af met ons internet gebruik. Op straat, daar is het waar de echte boodschap moet worden gebracht. een politiree die steun ziet vanuit de burger zal eerder loyaal zijn aan de burger, enkel geld krijgen kan van meer dan een baas, en de huidige baas van de politie steekt eigen personeel met de regelmaat van de klok het mes in de rug, onder andere…

  Een agent is voor Den Haag ook maar een verklede burger tijdelijk werkzaam voor Den Haag. Feitelijk zijn ze meer slaaf dan wij, hun politieke voorkeur die niet conform de gewenste gedachtengang is kan hun een loopbaan kosten…verrader van eigen volk en famillie zijn, je moet het maar willen.

  Liked by 2 people

 5. Nee, ik had de video niet bekeken maar reageerde op de tekst.
  Ik zal ‘m zo even bekijken.

  Like

 6. Zal goed zijn tot de overheid weer censuur toepast, zoals gisteren in Duitsland.

  Like

 7. antiislamnu // juni 2, 2018 om 21:52 //

  Helemaal te gek ga ik meteen gebruiken die app en laat antifa maar komen ik heb scheit aan die kanker honden

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s