Nieuw

Pegida spant kort geding aan tegen Utrecht – ook verbod voor BBQ bij tweede moskee

Anti-islambeweging Pegida krijgt geen toestemming van de gemeente Utrecht om maandag te demonstreren bij de Sayidina Ibrahim Moskee in Kanaleneiland. Een eerdere aanvraag om te demonstreren bij de Ulu-moskee in Lombok werd ook geweigerd.

Slaafse CollaborateurDhimmie

De landelijke kerkcommunity Popupkerk organiseert volgende week een tegenreactie op de demonstaties van Pegida. „Voor iedere demonstrant die voor de deur staat, voor elk stukje varkensvlees dat het vuur op gaat en voor elk kwartier dat de barbecue aanstaat, kunnen mensen een sponsorbedrag toekennen”, legt woordvoerder Matthias Voor De Poorte uit. De opbrengst wordt gedoneerd aan moskeeën.

AD >>

Pegida heeft een kort geding aangespannen tegen de gemeente Utrecht. Dat heeft de anti-islambeweging vrijdagavond bekendgemaakt. Ze vecht een besluit van de gemeente aan die een tweede aanvraag voor een barbecue bij een moskee had verboden.

Pegida wil tijdens het avondgebed en de ramadan in vijf gemeenten demonstratief het voor moslims verboden varkensvlees roosteren. In Arnhem, Gouda en Utrecht is de groep niet welkom op de door hem gewenste plek.

Telegraaf >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Pegida spant kort geding aan tegen Utrecht – ook verbod voor BBQ bij tweede moskee

  1. De omstreden Haagse as-Soennah-moskee vreest voor ongeregeldheden rond de barbecue met varkensvlees die de anti-islamgroepering Pegida vrijdag 8 juni voor het gebedshuis wil houden. Dat schrijft het bestuur in een open brief.
    https://regio.tpo.nl/2018/06/02/haagse-moskee-as-soennah-moskee-waarschuwt-voor-onrust-tijdens-pegida-barbecue/

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s