Nieuw

Mechelse gevangenen scanderen “Allah Akbar” tijdens minuut stilte voor slachtoffers Luik

MECHELEN – In de gevangenis van Mechelen is woensdag de nationale minuut stilte voor de slachtoffers van Luik helemaal teloorgegaan. Toen ‘de minuut’ startte begonnen verschillende gevangenen op de deuren te bonken en “Allah Akbar” te scanderen.

De gevangenisdirectie voelde zich bedreigd en overwoog even om de politie in te schakelen maar dat gebeurde uiteindelijk niet. Volgens onze informatie zou één van de onruststokers nadien een sanctie gekregen hebben.

Kathleen Van De Vijver, woordvoerster van het Gevangeniswezen bevestigt dat “er ongepast gereageerd is tijdens de nationale minuut stilte. Van de betrokken personen zijn de namen genoteerd en overgemaakt aan de bevoegde diensten. Zij worden strik opgevolgd en van nabij geobserveerd”.

Lees verder:

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180601_03541766

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Mechelse gevangenen scanderen “Allah Akbar” tijdens minuut stilte voor slachtoffers Luik

  1. Een maand lang varkensvlees op het menu met bier.

    Like

  2. Drie weken deur dichthouden,geen maaltijden alleen 1fles water p/d en temperatuur naar 30graden brengen.
    Bij geen resultaat recept op voeren .

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s