Nieuw

Italy considering closing its ports to foreign ships carrying migrants

screenshot you-tube, foto ter illustratie

Italy could block foreign ships carrying migrants from docking in its ports because the migratory situation is no more sustainable, Italy’s ambassador to the EU Maurizio Massari has told EU Commissioner for Home Affairs, Dimitris Avramopoulos. The move was decided by the Interior Ministry and the Italian prime minister Paolo Gentiloni yesterday.

The latest landings convinced Italian Interior Minister Marco Minniti to cancel his official visit to Washington and to return to Italy yesterday. Over the last four days more than 10,000 people have been rescued in the Mediterranean Sea, while trying to reach Italy. The Italian interior ministry is considering the idea of setting up small tent cities throughout the country to accommodate migrants arriving in the country. The ministry is considering also the use of barracks and disused public buildings.

LaStampa >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10031 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s