Nieuw

Haatsekte antifa wil het de Duitsers onmogelijk maken om te tonen trots te zijn op hun land tijdens de komende WK voetbal middels een anti Duitsland jat-wedstrijd

Foto: Screenshot linksunten.indymedia.org

Het zooitje achterlijke linkse lafbekken van antifa, dat er vooral goed in is om met een meerderheid van tenminste 5 tegen 1 los te gaan op eenieder die hun mening niet draagt, heeft weer eens iets ‘origineels’ bedacht. Punten te winnen voor elke landverrader die Duitse fan merchandise weet te jatten zodat het land tijdens het WK voetbal in elk geval niet zwart, rood, goud kan kleuren. Ook nog eens bonuspunten voor Pegida materiaal.

Droevig en eens te meer een reden om deze terroristische organisatie te verbieden of is het aanzetten tot diefstal met als het even kan wat geweld tegenwoordig ook niet meer strafbaar? Ik mag toch ook geen oproep plaatsen om eenieder die aantoonbaar heult met de landverraders van dit antifa tuig eerst in vieren te delen om ze vervolgens te verwerken middels afvalverbrandingsovens? Ja ik weet dat dit wellicht een beetje overdreven is maar goed ik ben dan ook fan van ‘Unsere Mannschaft’ en vind al die vrolijke Duitsers wel gezellig tijdens het WK of EK voetbal.

Wanneer er iets is waar deze linkse droef toeters niet tegen kunnen dan is het wel pro Duits nationalisme en al helemaal niet wanneer dit ook nog eens gepaard gaat met banners in de nationale driekleur van Duitsland. Of wat te denken van zwart, rood, gouden pruiken of truien dat kan al helemaal niet door de beugel.

1De bedoeling van het linkse anti Duitsland tuig is simpelweg de diefstal van fan merchandise waarvoor deelnemende teams punten ontvangen. Voor een gestolen autovlag krijg je een punt, een sjaal vijf punten en een trui brengt zelfs 15 punten op. Er zijn bonuspunten voor merchandise van Pegida alsof dit iets met het WK voetbal te maken zou hebben. De winkel leeg jatten en dan het liefst grote discounters levert ook al wat op alleen dan is het 1 punt voor 10 gelijke artikelen.

Afgezien van het feit dat het ‘spel’ openlijk oproept tot diefstal, het bestelen van onschuldige voetbalfans is het natuurlijk gewoon te zielig en ziek voor woorden. Spullen jatten van fans die vaak ook nog eens gezellig dronken en dus een eenvoudige prooi zijn is not done en wat de denken van Duitse kinderen die een voetbalfeest vieren, moeten deze nu niet in bescherming worden genomen?

mes bloed duitsland vlagVolgens het linkse kut tuig strijden ze middels deze actie tegen het opkomend nationalisme in Duitsland. Volgens mijn zeer bescheiden mening zijn deze mensen volledig geestelijk ziek en met grote urgentie toe aan een spuitje om het einde van hun miserabele leven te versnellen.

Inderdaad deze laatste opmerking  komt dan weer aardig overeen met het Duits nationalisme van een decennia of wat geleden…….

De puntenverdeling volgens linksunten.indymedia.org:

Autovlag: 1 punt

kleine vlag (tot 50 cm lang): 1 punt

middelste vlag (tot 1 m lang): 3 punten

grote vlag (vanaf 1 m lang): 5 punten

Jersey: 15 punten

Sjaal: 5 punten

Hoed / hoed / pet: 3 punten

Voetbal: 5 punten

Ik wens in elk geval onze oosterburen veel plezier en succes tijdens het komende WK voetbal.

Met groet Bolo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Haatsekte antifa wil het de Duitsers onmogelijk maken om te tonen trots te zijn op hun land tijdens de komende WK voetbal middels een anti Duitsland jat-wedstrijd

 1. Het zijn weer echte stoere helden om onherkenbaar in beeld te komen. Lefgasten.

  Like

 2. Misschien gaan de echte duitsers wel een tegenactie houden: ieder antifa shirtje 1 punt, iedere antifa-nazi 100 punten (tot oder lebendig). Zou zo maar eens kunnen.

  Like

 3. Marhammed // juni 3, 2018 om 17:39 //

  En 100 punten voor een kopvod 💩, met duizend punten krijg je gratis een granaat om naar haathuis to gooien.

  Like

 4. Moet je lekker doen met voetbal hooligans, die slopen die gasten ter plekke.
  Maar misschien leren ze het dan een keer.

  Like

 5. Fransdo // juni 4, 2018 om 08:55 //

  HAHAHAHAHA!!!! Ja Bert, ik denk dat onze vrienden van Antifa zich daarbij nog wel eens in eigen voet kunnen schieten. Ik vind het overigens daarbij altijd weer merkwaardig dat een club als Antifa maar ook andere clubs in Nederland die zich doorgaans uitdrukken met kretologie zoals: ‘toen niet, nu niet, nooit meer fascisme’ zich daarbij door hun doen en laten manifesteren als de grootste fascisten van deze tijd.

  Zeer merkwaardig. Maar inderdaad, ik wil wel eens zien hoe deze eigentijdse fascisten dat in het vat willen gieten. Kunnen wij ook niet een soort van puntenstelsel introduceren voor elke fascist die daarbij in het ziekenhuis belandt, bijvoorbeeld:
  1 tand er uit: 1 punt
  2 tanden: 2 punten
  3 tanden en meer: 3 punten
  Gebroken kaak: 5 punten
  Ander gebroken lichaamsdeel: 5 punten
  En dan natuurlijk bonuspunten voor elke dag dat hij in het ziekenhuis blijft liggen.

  Ik zie uit naar de komende zomer.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s