Nieuw

Greek mayor: “Women are afraid to go out alone, we keep our children inside our homes”

Lesbos, asieljihadi's rellen screenshot YT 2015

Spyros Galinis, the mayor of Mytilene, the capital of the island of Lesbos, told Greek news outlet Iefimerida, that the people in his city are increasingly concerned about migrants. Galinis said that “Women are afraid to go out of their homes, we keep our children in our houses”.

According to the mayor, Lesbos is exhausted of the ongoing dangerous situation with migrants. The people of Lesbos were once represented by the media as the people of solidarity, who even opened their homes to refugees from Syria.

VoE >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8949 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s