Nieuw

Denk wil fuseren met islamitische partij Nida

De politieke partij Denk wil in Rotterdam samengaan met de islamitische partij Nida. In een open brief roept Denk leden en sympathisanten van Nida op om zich bij de Nida-partijtop uit te spreken voor een fusie.

Voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart waren er ook gesprekken over een samengang, maar toen hield de leiding van Nida de boot af. Nieuwkomer Denk kwam met vier zetels in de gemeenteraad van Rotterdam, Nida hield er twee.

“Inmiddels zijn de gemeenteraadsverkiezingen voorbij en is het tijd om vooruit te kijken”, schrijven de Denk-leiders Kuzu, Azarkan en Öztürk nu op de partijsite. Ze zeggen de afgelopen tijd veel leden en kiezers van Nida te hebben gesproken. Daaruit zou zijn gebleken dat samen optrekken de beste optie is.

Lees verder:

https://nos.nl/artikel/2234669-denk-wil-fuseren-met-islamitische-partij-nida.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7495 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Denk wil fuseren met islamitische partij Nida

 1. Zeer gevaarlijke ontwikkeling.

  Like

 2. Fransdo // juni 2, 2018 om 15:10 //

  Volgens Denk zelf:

  ‘De politiek en onze maatschappij zijn de afgelopen jaren verhard en verrechtst. DENK vindt dat dat anders kan en moet. Door op te komen voor de belangen van alle inwoners van Nederland, met respect voor het individu en het besef dat wij samen Nederland zijn. Wij vinden dat er weer balans moet komen in Nederland.’

  En dan ga je vervolgens fuseren met weer een andere moslimpartij in Nederland. Hoe logisch en geloofwaardig ben je dan nog?

  Waarom dan niet fuseren met Groen Links, PvdA (waar ze zelf uitgestapt zijn), SP, D66, desnoods CDA, of zelfs Christen-unie. Het gaat toch om alle(!) inwoners van Nederland en wij zijn toch samen(!) Nederland? Nou, als er mensen zijn die zich voor een groot deel NIET willen vereenzelvigen met het land waarin zij wonen dan zijn het de moslims wel en uitgerekend daarmee ga je nu fuseren?

  Ik ga nu niet zeggen dat ik nu van mijn stoel val van verbazing want dan zou ik hypocriet zijn. Wat ik wel zeg is dat DENK opnieuw mijn mening, die ik al een tijd over ze heb, hiermee bevestigt.

  Like

 3. antiislamnu // juni 2, 2018 om 19:35 //

  Deze partij die niets anders doet dan buitenlanders en nederlanders tegen elkaar op te zetten krijgt alle ruimte.
  En de enige partij die het echt opneemt voor Nederland wordt buitengesloten hoe democratisch is dat?
  Maar ja als deze NSB politici van nu ook de media in hun zak hebben dan wordt het moeilijk strijden tegen deze honden

  Like

 4. Fransdo // juni 2, 2018 om 20:36 //

  Dat is totaal niet democratisch. Maar dat is Nederland ook niet langer, democratisch. In principe kiezen we voor vier jaar democratisch onze bestuurders om Nederland voor vier jaar namens ons te beheren en dan weer ongeschonden aan ons terug te geven. Maar als opeenvolgende regeringen er in die tijd zo’n puinhoop van maken dan kun je gerust spreken van land- cq hoogverraad.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s