Nieuw

BIGGEST PROTEST EVER IN ENGLAND 9TH JUNE DOWNING STREET #FREETOMMY

Beste fenixxers,
Ik kwam onderstaande link tegen, waarin wordt opgeroepen tot een grootse demonstratie in Londen op 9 juni a.s. Nadere gegevens volgen nog zo begrijp ik.  Misschien kunnen jullie dat InfoWars filmpje met de manager van Tommy Robinson plaatsen. Ik ga op 9 juni zeker een dagje op en neer naar Londen, dat vind ik het zeker waard. Misschien zijn er meer liefhebbers, en is er iets te organiseren.
Met nationalistische groet,
HH

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on BIGGEST PROTEST EVER IN ENGLAND 9TH JUNE DOWNING STREET #FREETOMMY

 1. JOIN . . .

  Liked by 2 people

 2. Kan wel eens een veldslag gaan worden daar.

  Like

 3. Ik ga ,en hoor net op de radio ,dat Geert Wilders ook gaat !!

  Like

 4. polderboy // juni 3, 2018 om 07:47 //

  Uiting geven aan het langdurige en massale onrecht dat heeft geheerst, door het disfunctioneren van justitie in Engeland, lijkt me een must.

  Daardoor werd het immers mogelijk dat zo massaal etnisch Britse mesjes vanwege hun etnisch andere ras en religie werden misbruikt door de pedofiele pooier bendes en slavendrijvers.

  Alleen rond Newcastle al 700 kinderen:
  https://www.independent.co.uk/news/uk/crime/grooming-gangs-uk-britain-newcastle-serious-case-review-operation-sanctuary-shelter-muslim-asian-a8225106.html
  In Telford 1000 meisjes:
  https://sputniknews.com/analysis/201804091063289247-uk-muslim-grooming-gangs/
  In Rotherham 1500 etnisch Britse meisjes:
  https://www.independent.co.uk/news/uk/crime/rotherham-grooming-gangs-1500-victims-investigation-police-national-crime-agency-pakistani-white-a8219971.html
  Rochdale 47 meisjes in de leeftijd van 12-16 jaar:
  https://ejbron.wordpress.com/2012/05/14/de-rochdale-seksbende-toont-de-afschuwelijke-gevolgen-van-de-hetze-tegen-de-islamofobie/

  Deze zaken, die in de media belangstelling kregen, gaat het bij elkaar alleen al om meer dan 3000 etnisch niet islamitische Britse meisjes..
  De islamieten van ISIS, de evenals de vele pooiers in Engeland zelfs de Koran lezen tijdens de verkrachtingen, worden opgejaagd en waar mogelijk uitgeschakeld. Maar waarom zij wel?
  Omdat deze islamieten bij het weigeren van sex die meisjes massaal levend verbrandden?
  https://thechristians.com/content/19-yezidi-women-burned-alive-by-isis-is-mosul-for-refusing-to-have-sex/

  Ik las dat de Engelse pooiers de meisjes onder druk zetten, door te dreigen hun familie of vrienden te doden, de meisjes drogeerden en de meisjes martelden en zo dwongen tot overgave en willoosheid.
  De werkwijze van de Britse islamitische pooiers vertoond gelijkheid met die ISIS lui, die door er 19 levend te verbranden, de rest van de meisjes ook willoos maakten met angst..
  M.a.w., waarom is het Britse leger niet ingeschakeld om eerst de plaag met Koran lezende ondieren in eigen huis aan te pakken?

  En het wordt helemaal van den gekke, inden je iemand langdurig straft en opsluit, die aan het ongenoegen en de frustratie van mensen uiting geeft, door erover te rapporteren, zoals Tommy Robinson.

  De walgelijke lucht van onrecht, en willekeur van Britse machthebbers slaat je hier al tegemoet, als de wind uit het westen waait.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s