Nieuw

Syrische vluchtelingen nog dommer dan gedacht

Pixabay

Syrische vluchtelingen in ons land blijken minder hoog opgeleid dan eerder is gesuggereerd: 20 procent van hen heeft een diploma in het hoger onderwijs.

Het vorige kabinet sprak nog van ‘apothekers uit Aleppo’, maar eenderde van de Syriërs in ons land heeft alleen basisonderwijs afgerond.

Dat blijkt uit onderzoek door het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) naar de integratie van Syrische vluchtelingen in ons land. Het hield enquêtes onder 3200 Syriërs, een soort nulmeting over hoe hun integratie verloopt.

Lees verder:

https://www.ad.nl/binnenland/syrische-vluchtelingen-minder-hoog-opgeleid-dan-gesuggereerd~ae65db71/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Syrische vluchtelingen nog dommer dan gedacht

 1. Best zielig voor onze politieke en dus negatief hallucinisten als het straks uitkomt dat 99% van de Syriërs dat hele Syrië nooit hebben gezien maar gewoon uit van horen zeggen kennen.En dat ook 99,999% van de homo’s en andere andersgeaarden uit die buurten ook geen andersgeaarde en 99,9999% van de Gristenen ook geen Christen zijn.

  Like

 2. Horatius // juni 1, 2018 om 11:34 //

  De bezettingstroepen uit Aleppo blijken dus minder hoogopgeleid, maar dat is ook hun prioriteit niet.

  Hun eerste prioriteit is namelijk het verspreiden van de Islam en zoals het een echt bezettingsleger betaamt leven zij volledig op kosten van het te bezetten land.

  Die bezettingskosten rijzen overigens de pan uit gezien de vele sociale voorzieningen waar zij recht op hebben. Huisvesting, inrichtingskosten, medische verzorging en psychische behandeling, bijstandsuitkeringen en talloze toeslagen kosten per persoon een bedrag op jaarbasis wat men liever onder de pet wil houden om onnodige onrust onder de autochtone bevolking te voorkomen.

  Ook de begeleiding van sommige van deze individuen verdienen speciale aandacht en dus ook veel geld. Deze taak valt onder de directe verantwoordelijkheid van de diverse Inlichtingen en Veiligheidsdiensten die daar 24 uur per dag mee bezig zijn, want de kans op een plotseling optredende verwardheid is niet geheel denkbeeldig.

  Die verwardheid kan zich ontladen in bijzonder agressief gedrag, waarbij helaas ook slachtoffers kunnen vallen onder de autochtone bevolking. Om daar op gepaste en de-escalerende wijze op te kunnen reageren zijn de burgemeesters geïnstrueerd om te spreken over ‘betreurenswaardige incidenten gepleegd door verwarde personen die lijden aan psychische stoornissen ten gevolge van een kwellende onzekerheid over een permanente verblijfsstatus en een eventuele gezinshereniging.’

  ‘Deze tijdelijke stoornissen hebben overigens totaal niets te maken hebben met de Islam maar meer met een door de populisten veroorzaakte onverdraagzame en intolerante houding van sommige autochtonen. Hier zal streng tegen worden opgetreden door de bevoegde Overheden door het instellen van een censuur, betere voorlichting op de scholen en het inschakelen van verlichte imams die rechtstreekse banden onderhouden met Mekka.’

  Met dergelijke door met name GroenLinks gedicteerde prietpraat wordt onze bevolking in slaap gesust en gaan we weer over tot de (wan)orde van de dag.

  De geplande Islamisering ligt op ramkoers en we financieren onze eigen ondergang.

  Daar is nog niet eens een partij als DENK voor nodig maar onze eigen politieke elite met hun handtekeningen onder Verdragen die rechtstreeks leiden tot omvolking, de ineenstorting van onze verzorgingsstaat en als bonus de kans op een burgeroorlog.

  Liked by 2 people

 3. Republikein // juni 1, 2018 om 11:56 //

  Het hangt van de voorwaarden af, zie je hier ook met de Pabo, het tekort aan leerkrachten stijgt.
  Had ik het laatst niet over de Hoge Kalkoenschool ivm Jumbo?
  K ben nog pissig.

  Liked by 1 persoon

 4. Johan P // juni 1, 2018 om 18:20 //

  Toch raar. Volgens het artikel hebben ze moeite met de taal, moeite met rondkomen van het gratis geld, maar voelen ze zich hier wel thuis.

  Like

 5. Dan moet het CBS niet liegen en cijfers verdraaien, want misschien is het zelfs nog minder.
  Ze zijn alleen maar goed in verkrachten en roven van bejaarden. Liegen en bedriegen gelijk de overheid. En alle andere laag bij de grond misdaden.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s