Nieuw

PVV ziedend: Geen vaccins voor Nederlandse kinderen, wel voor Mekka-gangers

Wij willen zelf ons personeel uit kunnen kiezen

De PVV is ziedend omdat er niet genoeg vaccins zijn om kinderen tussen de 15 en 16 jaar in te enten tegen een levensgevaarlijk type meningokokken, terwijl er wél voldoende inentingen beschikbaar zijn voor moslims die op bedevaart gaan. ,,Geen vaccins voor Nederlandse kinderen maar wel voor Mekka-gangers? Dat is echt schandalig!”

,,Waar liggen de prioriteiten van deze regering?”, vraagt PVV-Kamerlid Karen Gerbrand zich hardop af. De Partij voor de Vrijheid eist opheldering van staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezondheid.

AD >>

Doe mee met 906 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7946 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on PVV ziedend: Geen vaccins voor Nederlandse kinderen, wel voor Mekka-gangers

 1. Fransdo // juni 1, 2018 om 22:50 //

  De PVV heeft een punt. Naar Mekka gaan kun je altijd nog. Je hebt dus de keuze om dit uit te stellen en je kunt dit ook uitleggen aan een overijverige imam. Of de overheid of het RIVM heeft dus de verkeerde keuze gemaakt en dat is discriminatoir. Het RIVM zou ik nog wel het voordeel van de twijfel willen geven omdat zij mogelijk terecht gedacht hebben dat een Mekka-ganger er zonder vaccinatie niet inkomt. Maar de overheid had een andere keuzes moeten maken.

  De vraag hoe het toch komt dat er zich nog zo veel niet-vluchtelingen in Nederland bevinden die zich dergelijke snoepreisjes kennelijk kunnen veroorloven laat ik nu maar even onbeantwoord.

  Like

 2. Duchesne // juni 1, 2018 om 22:54 //

  Dit geeft duidelijk aan bij welke hand onze politici hun kauwstaafje en aai halen.
  Diegene die dit gezegd heeft hoort waar de appels groeien.

  Like

 3. Als Wilders niet steeds op het laatst zijn eigen glazen in gooide hadden we de grootste kunnen zijn. Verdeel en heers. Als je de vijand wilt vernietigen moet je vrienden met ze worden. Enzovoort. Dan hadden de autochtonen misschien op de eerste plaats gekomen. In plaats van die economisch vluchtelingen.

  Like

 4. Fransdo // juni 2, 2018 om 08:14 //

  Sorry Stef maar ik denk dat je nu onzin praat. Het Amerikanse spreekwoord:’if you can’t beat them, join them’ is hier niet van toepassing. Als je vrienden met de moslims wordt (uitgezonderd natuurlijk die individuen die zich wel kunnen gedragen) dan verkoop je je ziel aan de vijand. Wilders doet het prima. Als je er al in slaagt om een Gerechtshof volkomen voor paal te zetten en publiekelijk aan de schandpaal te nagelen door aan te tonen wat een zooitje die hele Justitie eigenlijk is dan doe je het in mijn ogen prima.

  Liked by 1 persoon

 5. Sorry @Stef , maar @Fransdo heeft helemaal gelijk, als je al vrienden wordt met een moslim, dan nog zal hij je altijd als een infidel (ongelovige) zien. Je zou een tijdje in mijn prachtwijk moeten gaan wonen, misschien dat je dan net die moslim met die hakbijl misloopt, die was verward dat dan weer wel, maar toch die kans dat je er wel één tegenkomt (door incest/indoctrinatie allemaal verward) is er altijd.(hakbijl, kapmes, mes, kalashnikov, vrachtauto, personenauto etc..Mijn respect voor Wilders is nog steeds groot.

  Like

 6. paulzwueste // juni 2, 2018 om 18:38 //

  De PVV heeft ALTIJD zijn/hun punt!!!
  Daar zijn zij de PVV voor!
  Als de PVV reageert is er sprake van ongelofelijke ontoelaatbare mistoestanden, noodtoestanden en wantoestanden!!!
  Knoop dat nu eens in jullie oren in plaats van neutrale reacties te plaatsen waarin de PVV ’n puntje wordt gegund.

  Bah!!!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: