Nieuw

PVV ziedend: Geen vaccins voor Nederlandse kinderen, wel voor Mekka-gangers

Wij willen zelf ons personeel uit kunnen kiezen

De PVV is ziedend omdat er niet genoeg vaccins zijn om kinderen tussen de 15 en 16 jaar in te enten tegen een levensgevaarlijk type meningokokken, terwijl er wél voldoende inentingen beschikbaar zijn voor moslims die op bedevaart gaan. ,,Geen vaccins voor Nederlandse kinderen maar wel voor Mekka-gangers? Dat is echt schandalig!”

,,Waar liggen de prioriteiten van deze regering?”, vraagt PVV-Kamerlid Karen Gerbrand zich hardop af. De Partij voor de Vrijheid eist opheldering van staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezondheid.

AD >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10032 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

15 Comments on PVV ziedend: Geen vaccins voor Nederlandse kinderen, wel voor Mekka-gangers

 1. Fransdo // juni 1, 2018 om 22:50 //

  De PVV heeft een punt. Naar Mekka gaan kun je altijd nog. Je hebt dus de keuze om dit uit te stellen en je kunt dit ook uitleggen aan een overijverige imam. Of de overheid of het RIVM heeft dus de verkeerde keuze gemaakt en dat is discriminatoir. Het RIVM zou ik nog wel het voordeel van de twijfel willen geven omdat zij mogelijk terecht gedacht hebben dat een Mekka-ganger er zonder vaccinatie niet inkomt. Maar de overheid had een andere keuzes moeten maken.

  De vraag hoe het toch komt dat er zich nog zo veel niet-vluchtelingen in Nederland bevinden die zich dergelijke snoepreisjes kennelijk kunnen veroorloven laat ik nu maar even onbeantwoord.

  Like

 2. Duchesne // juni 1, 2018 om 22:54 //

  Dit geeft duidelijk aan bij welke hand onze politici hun kauwstaafje en aai halen.
  Diegene die dit gezegd heeft hoort waar de appels groeien.

  Like

 3. Als Wilders niet steeds op het laatst zijn eigen glazen in gooide hadden we de grootste kunnen zijn. Verdeel en heers. Als je de vijand wilt vernietigen moet je vrienden met ze worden. Enzovoort. Dan hadden de autochtonen misschien op de eerste plaats gekomen. In plaats van die economisch vluchtelingen.

  Like

 4. Fransdo // juni 2, 2018 om 08:14 //

  Sorry Stef maar ik denk dat je nu onzin praat. Het Amerikanse spreekwoord:’if you can’t beat them, join them’ is hier niet van toepassing. Als je vrienden met de moslims wordt (uitgezonderd natuurlijk die individuen die zich wel kunnen gedragen) dan verkoop je je ziel aan de vijand. Wilders doet het prima. Als je er al in slaagt om een Gerechtshof volkomen voor paal te zetten en publiekelijk aan de schandpaal te nagelen door aan te tonen wat een zooitje die hele Justitie eigenlijk is dan doe je het in mijn ogen prima.

  Liked by 1 persoon

 5. Sorry @Stef , maar @Fransdo heeft helemaal gelijk, als je al vrienden wordt met een moslim, dan nog zal hij je altijd als een infidel (ongelovige) zien. Je zou een tijdje in mijn prachtwijk moeten gaan wonen, misschien dat je dan net die moslim met die hakbijl misloopt, die was verward dat dan weer wel, maar toch die kans dat je er wel één tegenkomt (door incest/indoctrinatie allemaal verward) is er altijd.(hakbijl, kapmes, mes, kalashnikov, vrachtauto, personenauto etc..Mijn respect voor Wilders is nog steeds groot.

  Like

 6. paulzwueste // juni 2, 2018 om 18:38 //

  De PVV heeft ALTIJD zijn/hun punt!!!
  Daar zijn zij de PVV voor!
  Als de PVV reageert is er sprake van ongelofelijke ontoelaatbare mistoestanden, noodtoestanden en wantoestanden!!!
  Knoop dat nu eens in jullie oren in plaats van neutrale reacties te plaatsen waarin de PVV ’n puntje wordt gegund.

  Bah!!!!

  Like

 7. @Greengo. Wat je stelt is natuurlijk onzinnig. Dat zijn twee aparte discussies te weten 1) de discriminatie van Nederlanders in vergelijking met allochtonen die dus ongewenst en uiterst discriminatoir voorrang krijgen boven de Nederlanders en 2) De werking van vaccinaties in het algemeen.

  Wat jij doet is een citroen met een banaan vergelijken om daarna tot de conclusie te komen dat ze allebei geel zijn. Je mag best ziedend zijn maar Geert Wilders past niet in dat verhaal. Geert Wilders reageert alleen maar op de discriminatie van de overheid, een overheid die daar trouwens een handje van heeft. Voorbeelden:

  – Demonstraties van Pegida bij moskeeën tijdens Ramadan worden verboden of op zijn minst afgeraden, Anti-zwarte Pietdemonstraties tijdens de intocht van Sinterklaas worden heel anders behandeld. Dat daarbij een Kinderfeest wordt verstierd interesseert de overheid niet. En als het dan uit de hand loopt arresteert men de verkeerde partij.

  – Als Friezen een snelweg blokkeren worden ze vervolgd. Als politie-agenten dat doen niet.

  – Als Wilders oproept tot minder, minder, minder Marokkanen vanwege hun gedrag wordt hij veroordeeld omdat Marokkanen een ras (????????) zijn. Als de PvdA-burgemeesters van Amsterdam en Rotterdam oproepen tot minder, minder, minder, Feyenoord- en Ajaxsuppoorters bij de thuiswedstrijden van resp. Ajax en Feyenoord tegen elkaar, hoor je die zelfde klasse-Justitie niet en krijgen die burgemeesters een schouderklopje toe.

  Samengevat: Commentaar leveren mag maar hou de discussie dan wel zuiver.

  Like

 8. @Fransdo, je haalt er wel heel wat punten bij om je punt te maken.
  Neen, ik ben er niet voor om de autochtone bevolking voorrang te geven bij voorhuidbesnijdenis of clitoriale besnijdenis. Of maak ik nu misschien opnieuw een blunder door een verkeerd voorbeeld te noemen? Geert had het imo ook nooit moeten hebben over ‘meer of minder Marokkanen’. Ik kom nu mensen tegen die mij vertellen dat het vooral de Marokkanen zijn die ongein uithalen en dan moet ik hun gaan vertellen dat we praktisch geen Marokkanen hebben in ons dorp, maar destemeer Turken en Palestijnen. Wilders had gewoon het beesie bij de naam moeten noemen en die is van islamitische oorsprong. Dan was zijn punt wellicht een stuk helderder uit de verf gekomen.
  Natuurlijk begrijp ik je punt gericht op ‘discriminatie’, maar Geert zou zich beter niet hard moeten maken voor iets als kankerverwekkende vaccins van de farmaceutische industrie die in handen is van typen als Macrongerelateerde maffiozo’s zoals Bill Gates; The Rockefellers en kornuiten. Die gaat er bij mij dus niet in. Hij laat zich nu zien als voorstander van deze kankerzooi. Fout. Heel fout. Net zo fout als dat hij het opneemt voor Israël en onze maatschappij een joods-christelijk fundament toedicht. Fout. Heel fout. Voor de rest .. doet ‘ie z’n best. En was ik niet ziedend op Geert, maar aangaande z’n item en waarvan de inhoud van de door mij toegevoegde info boekdelen spreekt.

  Like

 9. Test want ik krijg mijn reacties hier niet meer geplaatst.

  Like

 10. @Greengo. Je drukt je misschien nog een beetje ongelukkig uit maar ik begrijp je. Maar Geert Wilders steunt met zijn uitspraak niet de farmaceutische industrie maar hij verzet zich tegen de overheidsdiscriminatie die nu eigenlijk zich zelf nu eens zou moeten gaan vervolgen vanwege die discriminatie. Over het wel of niet slecht zijn van inentingen an sich laat hij zich niet uit.

  Geert had het wel moeten hebben over meer of minder Marokkanen, dat heet het beest bij de naam noemen in plaats van het huidige kabinetsbeleid om alles onder het tapijt te vegen zodra het niet past in hun Linkse agenda. Dat Marokkanen ook moslim zijn is een feit van Algemene kennis. Voorbeelden te over zoals al die ‘verwarde’ mensen die de ene na de andere vreselijke misdaad plegen

  waarbij je in de ogen van de overheid of verward bent of een terrorist als nadien blijkt dat je een moslimachtergrond hebt. Immers, gewone moslims doen zulke dingen volgens de overheid niet en dus doe je er goed aan om daar dan als overheid een soort van uitzonderingspositie voor te verzinnen en wat dat betreft doet onze overheid goed werk daargelaten de vraag hoe lang we daar nog intuinen maar zo lang het werkt werkt het.

  De enige publieke omroeporganisatie die wat dat betreft buiten de overheidspot piest is het programma ‘Opsporing verzocht’. De overheid heeft ongelofelijk veel moeite met mensen of organisaties die zich niet houden aan de door hen zelf verzonnen politieke Linkse agenda. Vandaar dat je dan het risico loopt om of vervolgd te worden of van de buis gehaald te worden.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/896906/politiek-minder-marokkanen-in-opsporing-verzocht

  Grappig is vooral dat ook de overheid nu minder, minder, minder Marokkanen wil in bepaalde programma’s. Waar is Justitie als je ze écht nodig hebt?

  ‘Volslagen idioot’ verzucht Bosma en zo is het natuurlijk ook omdat de overheid nu eenmaal moeite heeft met de waarheid, niet zijnde hun eigen ‘waarheid’.

  In het geval van Geert Wilders benoemde hij een specifiek Marokkanenprobleem zoals de burgemeesters van Rotterdam en Amsterdam ook een specifiek hooligan-probleem benoemden. Maar net zoals Feyenoordhooligans geen apart ras zijn zijn Marokkanen dat ook niet. Dat Justitie beide gevallen 180 graden andersom behandelt zegt iets over Justitie, niet over Geert Wilders of die burgemeesters. De volgende keer behandelt Geert Wilders misschien een specifiek Turkenprobleem zoals die Erasmusbruggangers. Maar ook dan gaat het niet over ras maar over gedrag.

  De moraal: Geert Wilders maakt zich niet hard vóór de farmaceutische industrie, hij maakt zich hard tégen overheidsdiscriminatie.

  Like

 11. Moderator, ben ik geband of zo of is er een technisch probleem dat ik een wat langere reactie hier niet kan plaatsen.

  Like

 12. @Fransdo

  Ik zie er een paar in de spambak liggen.

  Ik zal ze er even voor je uitvissen.

  De spambak die heeft een eigen wil, en doet waar die zin in heeft. Er zijn niet echt redenen te geven waar die op reageert. We hebben geen woordlimiet ingesteld en staan een hele ruime hoeveelheid links (25) toe.

  Als we iemand aanmerken dat die gemodereerd wordt dan krijg je dat te zien als je bericht niet doorkomt.

  Like

 13. Dank je wel @Fubar!! Ik heb nog één verzoek aan je. Mijn laatste inhoudelijke inzending staat er nu drie keer in. Zie je kans om er twee van te wissen?

  Like

 14. Laat de bovenste maar staan. De onderste was een experiment (helft van de tekst eerst).

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s