Nieuw

Kind (4) mishandeld op school: ’Als ik het vertel papa, krijg ik nog meer klappen’

De foto van het mishandelde jongetje, die zijn vader op Facebook plaatste.

Op basisschool De Meerpaal in de Leidse Merenwijk is een kleuter van vier jaar mishandeld door oudere leerlingen. Het vermoeden bestaat dat hij niet de enige is. De politie heeft een onderzoek ingesteld, maar volgens wijkagent Sjaak Caspers valt daar nu nog weinig over te melden. ,,We hebben met de ouders gesproken en de schoolleiding. Het onderwerp gaat in ieder geval gepaard met een hoop emotie en dat is op Facebook te merken.’’

Wat de ouders van het slachtoffertje vooral steekt, zo blijkt op Facebook, is dat schoolleiding en leerkrachten niet of nauwelijks ingrepen.

De Wolff vindt dat een school een veilige plek hoort te zijn en hij kondigt aan zijn kind voorlopig thuis te houden.

Lees verder:

https://www.leidschdagblad.nl/leiden-en-regio/kleuter-4-mishandeld-op-basisschool-de-meerpaal

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6675 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

7 Comments on Kind (4) mishandeld op school: ’Als ik het vertel papa, krijg ik nog meer klappen’

 1. Duchesne // juni 1, 2018 om 10:31 //

  Als de vader nu zo handig was om aan te geven wie of wat de daders zijn cq dat het Islam kleurplaatjes zijn dan had je een discussie. Als het leeftijdsverschil ook werd vermeld had je misschien motief….

  Dit beticht las ik ergens in een krant op internet ook al, het is een artikel dat eigenlijk geen informtie bevat maar slechts een gebeurtenis meld. Dat kun je geen journalistiek meer noemen maar pure armoede….en voor zulke kranten met dit soort lege bekendmakingen moet je dan ook nog betalen en die krijgen dan ook nog subsidie?

  Het lijkt wel of het Rutte virus overal heerst, ledigheid en oppervlakkigheid ten top.

  Like

 2. Duchesne // juni 1, 2018 om 10:41 //

  Ik ben de commentaren in de krant even gaan doorlezen om het verhaal te begrijpen. Blijkbaar is het een gekleurde school met heel veel tintjes zwart en bruin en gaan de leerkrachten liever koffie drinken ergens in een hokje achteraf, mogelijk met stripper en slagroom, dat schijnt in te zijn momenteel bij links gekkies.

  Ach ja, misschien is het wel goed voor dat jongetje om klappen te krijgen van multiculti verrijiing, of hij gaat eran onderdoor, of ze krijgen in de toekomst op stille plekjes een stuk hout in de nek. De praktijk is de beste leerschool voor alles, motivatie de brandstof en wie weet word kleine blonde jongen wel een eigen Breivikje in de toekomst die een moslimschool leerzaam bijspijkert over respect. Zomaar gebeurt er niets, er is altijd aanleiding of oorzaak of je moet met de paplepel gekke dingen hebben aangeleerd…

  Het kan vriezen, het kan dooien…

  Liked by 1 persoon

 3. Als er door de leerkrachten niks ondernomen wordt kan je wel raden uit welke hoek het komt.

  Like

 4. Merel // juni 2, 2018 om 00:38 //

  Ändere school is de enige oplossing

  Like

 5. Walther Woortman // juni 2, 2018 om 11:03 //

  Je bedoeld die school waar Femke Halsema ook haar kinderen naar toe heeft gebracht, die waar niet overwegend kleurlingen zitten. Die zal wel aardig vol zitten denk ik.

  Like

 6. Bij toeval kom ik hierop en lees over ”femke halsema” een hoofdletter onwaardig persoon. Ja zij had toch haar kinderen naar een Blanke school gebracht! Reed ook vroeger een een ouwe dieselbak met haar “groen links” idealen. Hoop dat we dit niet vergeten bij de verkiezingen in maart 2019

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s