Nieuw

Juncker tegen Italianen: ‘Harder werken, en minder corrupt zijn’

De Italianen moeten harder werken, minder corrupt zijn, en niet meer de Europese Unie van alle problemen de schuld geven. Met deze woorden zorgt de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker donderdag voor opschudding. Diezelfde dag werd bekendgemaakt dat er in Italië toch een populistische regering komt.

Dit meldt de Britse krant The Guardian. ‘Italianen moeten zelf zorgen voor de arme regio’s in het land. Dat betekent: hard werken, minder corruptie; serieusheid,’ stelt Juncker.

Elsevier >>

Doe mee met 8.339 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7129 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Juncker tegen Italianen: ‘Harder werken, en minder corrupt zijn’

 1. antiislamnu // juni 1, 2018 om 19:16 //

  Kun je na gaan hoe arrogant deze ongekozen bestuurders zijn maar oke met zulke opmerkingen maak je geen vrienden geef ze maar een duwtje in de rug de e.u uit

  Like

 2. paulzwueste // juni 1, 2018 om 20:35 //

  Juncker vervult een bijzonder nuttige rol door het eventueel ontstaan van enige vorm van respect voor de EU, voordat het om zich heen zou kunnen grijpen, bij voorbaat te vernietigen.

  Like

 3. Diana Steijn // juni 1, 2018 om 21:09 //

  Dat moet hij zeggen….die Juncker. Hij heeft wel lef hoor. Ongelooflijk. Ik zou hem zo graag eens “op zijn bek” willen zien gaan

  Like

 4. Robert // juni 3, 2018 om 15:16 //

  Hoe kan een samenspel van landen vertegenwoordigd worden door zo’n leider. Heeft ieder land dat meedoet geen zelfrespect meer? Of zitten er alleen nog maar opvreters die het niets meer interesseert, dan alleen maar incasseren. Rutte wil alleen nog maar gevraagd worden want anders kan hij Nederland niet verlaten om zijn Penthouse in de Weisschenbruchstraat in te richten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: