Nieuw

Illegale immigranten rippen de Britse belastingbetalers voor €130.000 als nep-slachtoffers van de brand in Grenfell

London Metropolitan Police

Een koppel illegale immigranten leefden acht maanden op kosten van de belastingbetalers in een luxehotel nadat ze bedrieglijk hadden beweerd slachtoffers te zijn van de brand in Grenfell.

Het duo creëerde samen een hotelrekening van £104.000 (€130.000), met één van hen die nog eens £11.000 (€12,500) aan voedsel bestede terwijl ze klaagde over de kwaliteit van het menu, schrijft Court News.

Tommy Brooks, 51, en Elaine Douglas, 51, komen oorspronkelijk uit Jamaica, maar keerden niet terug na een bezoek aan Groot-Brittannië in 2002.

Na de tragische brand van vorig jaar klopten ze aan bij een hulpcentrum voor werkelijke slachtoffers en beweerden te zijn ontsnapt aan de brandende inferno, waarop ze creditcards kregen en gratis in Londen rond mochten reizen.

Zij werden pas betrapt toen ze de onderzoekers een vals huisnummer gaven dat op een andere verdieping was dan degene die zij zeiden dat het was.

– Deze twee gedaagden beweerden ten onrechte inwoners te zijn in de Grenfell Tower ten tijde van de brand, zei officier van justitie Benjamin Holt tegen de Isleworth Crown Court.

– Beiden verklaarden dat ze in de flat woonden. Mevrouw Douglas bracht 276 nachten door in Madison Blue Edwardian Hotel en kostte £55,000 (€48.500).

– Ze bestelde eten en drinken voor £267,35 (€304). Bovendien klaagde mevrouw Douglas over de kwaliteit van het voedsel dat zij kreeg. Ze heeft meer dan 11.000 pond aan voedsel geconsumeerd.

– Dhr. Brooks verbleef in hetzelfde hotel totdat hij daar na 243 nachten werd gearresteerd. Zijn huisvestingskosten bedroegen iets minder dan £ 49.000.

– Er waren £276 kosten voor voedsel en £9,000 voor pre-paidkaarten. Dat levert de totale som op van  £58.396,89.

– Mevrouw Douglas is op 22 februari 2002 naar het Verenigd Koninkrijk gekomen. Ze kreeg geen toestemming om het Verenigd Koninkrijk binnen te komen en werd op 24 februari op een vlucht geboekt, voegde Holt eraan toe.

– Ze melde zich bij de vlucht, maar omdat ze zich onwel voelde, werd de vlucht opnieuw geregeld voor 8 maart. Ze heeft die vlucht ook niet genomen. Er was al 16 jaar niets van haar gehoord.

Het duo, zonder vast adres, bekenden beide één aanklacht van fraude en zullen in juli worden veroordeeld.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2018/05/31/illegal-migrants-claim-120000-off-taxpayer-luxury-hotel-posing-grenfell-victims/

http://courtnewsuk.co.uk/grenfell-tower-frauds-lived-in-luxury-hotel-for-eight-months/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7706 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Illegale immigranten rippen de Britse belastingbetalers voor €130.000 als nep-slachtoffers van de brand in Grenfell

 1. Word niet goed bij de gedachte alleen al dat het blanke, Kaukasisch ras moedwillig wordt verdrongen door mensen met deze negroïde kenmerken als de foto hierboven. Het Kaukasisch mensenras kenmerkt zich o.a. door een aanpassing door natuurlijke selectie, ergo het is een aan alle kanten platgewalste variatie op het thema intelligentie die graag door de linksmensch als racistisch wordt beschouwd.

  Het Kaukasische ras wat wordt vervangen is in feite de Neanderthal-mens versie 2.0. Neanderthalers stierven uit door overweldigend aantal Homo Sapiens die toen het Europese continent zijn binnen gedrongen, zodat de Neanderthalers simpelweg uitstierven. Nu worden de parallellen met de Neanderthal mens en de Europese natie volkeren met de dag duidelijker, het Coudenhove-Kalergie Pan-Europa plan grijpt als een dodelijk virus omzich heen.

  De Linea Facialis, een maat voor de gelaatshoek, is eeuwenlang misbruikt om racisme te onderbouwen, inmiddels begint het steeds duidelijker te worden dat de gelaatshoek niets met racisme te maken heeft, althans in mijn beleving.

  Like

 2. Like

 3. Dat hebben die gasten hier toch ook geflikt na de Bijlmerramp met dat vliegtuig.
  Ineens woonde er veel meer mensen daar, die allemaal een verblijf vergunning hebben gehad en hulp.
  Op 1 of andere manier zijn het altijd dezelfde die de boel oplichten als dat mogelijk is door fantasie en zielig gedrag.

  Liked by 1 persoon

 4. Er zijn toch steeds weer van die figuren die de vooroordelen van bepaalde groepen keihard onderstrepen. Maar als je dat hardop zegt ben je een racist.

  Like

 5. ReaGluurder // juni 1, 2018 om 11:27 //

  ’t Is 1 Grote VerneukZooi! Dit kan/kon alleen maar omdat decennialang het (belasting)geld tegen de plinten opklotst(e). Met containersvol werd het uitgegeven aan iedereen die er lucht van kreeg. ’t Was immers toch maar geld van een ander. Wij kennen de namen van de Gulle Gevers! Dat ze moge branden in Het Hellevuur!

  Like

 6. BertG. // juni 1, 2018 om 10:23 //

  Klopt meen dat er op 1 adres meer dan 240 mensen stonden ingeschreven.

  Like

 7. Republikein // juni 1, 2018 om 12:11 //

  No woman no cry.

  Like

 8. Mwoehahahha,…die foto’s…. Priceless!

  Zie hier,… ‘de verrijking’ in beeld.
  (en de teloorgang van de beschaving in een notedorp)

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s