Nieuw

Het Kalergi Plan, het genocidale plan om de autochtone naties en mensen van Europa te vernietigen

Interview met Cobra, 30 juni 2017, door Prepare

Cobra verwijst in zijn Planetaire Situatie Update van 5 juli 2017 naar deze artikelen. Ik heb ze beide vertaald en het geheel is een flink stuk geworden om te lezen, maar zeer de moeite waard. Het is een ‘eyeopener’ voor iedereen die zich afvraagt wat en waarom er gaande is in het Europa van vandaag. Het Kalergi Plan dateert al van de twintiger jaren van de vorige eeuw (dus bijna honderd jaar geleden!) en is in feite het grondplan voor de oprichting van de EU en de vernietiging van de soevereiniteit van de Europese landen en mensen. Het door Richard Coudenhove-Kalergi geschreven boek ” Praktischer Idealismus” beschrijft zijn visies hoe hij geloofde in de vernietiging van het zelfbeschikkingsrecht en de eliminering van Europese naties, te bewerkstelligen door de formering van een Europese gemeenschap. De absolute kern:

“om een nieuw ras te creëren en te vestigen met nieuwe kenmerken en karakteristieken, door het mengen van blanke Europeanen, Aziaten en zwarte Afrikanen, om zo de karakteristieken van de Europese mensen te veranderen en te modificeren op “positieve manieren”.

Dit wat hij voorstelde zou moeten gebeuren door geforceerde massamigratie om een ongedifferentieerde homogene massa van slaven te creëren die zouden moeten worden gedomineerd door een welvarende zelfverkozen elite.

De artikelen beschrijven elk op hun eigen manier de manipulatie, het bedrog, de hersenspoeling en indoctrinatie die over de burgers van de Europese Unie is uitgestort. Zij belichten onbarmhartig de valsheid van de politieke elite die hun eigen agenda uitwerken waarbij zij een arrogantie en hooghartigheid laten zien en volledige minachting van de Europese inwoners van alle rassen en geloven die een legitieme zorg hebben over de ontwikkelingen in Europa. De mensen die hun zorg uiten worden gedemoniseerd en de mond gesnoerd, mede door de verrotte vals liberale progressieve mainstream media.

Uitspraken die duidelijk de essentie weergeven:

“Dus ja, ik reken op niet rationele acteurs in mijn wereldbeeld. En wanneer zij dreigen met geweld tegen wereldorde, zeg ik: dood ze.” (Thomas P. M. Barnett)

“Wat is het doel? Het doel is rassenvermenging! En als de mensen niet bereid zijn om dit uit hun eigen vrije wil te doen, dan zullen wij ze dwingen middels regeringsmaatregelen. De uitdaging van rassenvermenging van de verschillende naties is de uitdaging van de 21e eeuw. Het is geen keus, het is een plicht. Het is verplicht.” (Nicolas Sarkozy)

Lees verder:

https://eventnl.wordpress.com/2017/07/07/het-kalergi-plan-het-genocidale-plan-om-de-autochtone-naties-en-mensen-van-europa-te-vernietigen-juli-2017/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6675 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

21 Comments on Het Kalergi Plan, het genocidale plan om de autochtone naties en mensen van Europa te vernietigen

 1. Feniks // juni 1, 2018 om 22:24 //

  Ik heb het doorgestuurd .
  Wat meer kan ik doen?
  Nog steeds wil ik fenixx onder de aandacht brengen van meer mensen.

  Like

 2. Niet alleen Kalergi wilde dat, ook Hooton, Frank Boas, en Morgenthau.

  https://fenixx.org/2017/04/06/de-genocide-die-de-eu-op-de-europese-bevolking-pleegt-is-gepland-2/

  En ook daarvoor werden er al plannen in die richting ontwikkeld.

  Dit wat hij voorstelde zou moeten gebeuren door geforceerde massamigratie om een ongedifferentieerde homogene massa van slaven te creëren die zouden moeten worden gedomineerd door een welvarende zelfverkozen elite.

  Jammer dat hij er niet bij zegt wie die ‘zelfverkozen elite’ zou moeten zijn. Wel begrijpelijk, want als je dat doet, word je nogal snel voor antisemiet uitgemaakt.

  Like

 3. Duchesne // juni 2, 2018 om 00:03 //

  Stel je voor dat er geen internet was…..waren we doof, blind en stom. Nu zien we alles, horen alles en en we roepen vanalles maar we doen niets.

  Ik ga maar porno kijken voor de geestelijke gezondheid.

  Like

 4. rotsus1958 // juni 2, 2018 om 12:04 //

  Mensen,

  GRAAG WIL IK UW ALLER AANDACHT VRAGEN VOOR HET VOLGENDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  MAAKT U ALSTUBLIEFT TIJD OM TE KIJKEN NAAR DE 10-DELIGE DOCU SERIE

  EUROPA_The Last Battle

  Doe u zelf dit plezier hoewel het eigenlijk te verschrikkelijk voor woorden is om naar te kijken en ik raad dan ook aan om absoluut niemand jonger dan 18 jaar te laten kijken hier naar!!!!!!!!!!!!!!!!!

  We zijn voor de gek gehouden, belogen en bedrogen en ik voel me er zelfs niet goed door en voel een verschrikkelijke haat, maar ben maar niet ongerust, hier is alles onder controle.

  KIJK ERNAAR, het zijn 10 delen waarvan de meeste rond de 60 minuten liggen.

  Ik hoop dat u na het kijken van alle 10 delen hetzelfde als ik kunt zeggen, namelijk dat u alles nog onder controle heeft!!!

  Dit is meer dan vreselijk!!!!!!
  Vragen, stel ze gerust.

  Gladiator (I’m ashamed to the bottom of my H….!)

  Liked by 1 persoon

 5. rotsus1958 // juni 2, 2018 om 12:18 //

  Ik wil nu nog 1 ding kwijt en dat is het volgende!
  We zullen hier een halt aan moeten roepen en er aan beginnen te werken om dit te STOPPEN.

  Zo niet dan is Europa dat wat de JODEN ervan willen maken en altijd al ervan hebben willen maken, namelijk een melting pot of a mixed civilisation of gentiles.

  En deze gentiles, wij allen, zijn alleen maar op de wereld om hen, Gods volk, te dienen en ervoor te zorgen dat zij, Gods volk het naar hun zin gemaakt krijgen DOOR ONS!!!!

  Daarbij mogen zij, Gods volk, over ons oordelen, beslissen en indien zij, Gods volk het nodig achten ons afslachten.

  En als iemand zoals ik, een gentile zoiets als dit zegt, dan is hij of een Nazi, een anti-semiet of een Jodenhater.

  En dus dien IK te worden vervolgt maar liever nog afgeslacht te worden..!!!

  Gaan we nu aub een héél op ons dooie gemak WAKKER WORDEN of wordt het weer NETFLIX met een zak chips op de ballentent en een fles bier in de hand.

  Welterusten Nederland.

  En als iemand hier denkt dat ik een extremist ben verwijs ik met veel plezier naar bovenstaande Video reeks.

  Nogmaals veel kijkgenot toegewenst!!!

  Mensen, de geschiedenis is VERVALST EN GELOGEN!!!

  Gladiator
  En zoiets als dit hier neer te plempen daar moet je toch wel gestoord voor zijn, is het niet of!!

  Like

 6. rotsus1958 // juni 2, 2018 om 12:29 //

  @Fubar, u heeft het antwoord op uw vraag, wie die zelfbenoemde eilte dan wel niet is van mij op een presenteerblaadje ontvangen.

  Indien u een onderbouwing van het geheel wilt welk ik hier schrijf verwijs ik u echter naar de ook door mij genoemde docu serie.

  Geloof me mijn beste Fubar, u zulf zelfs nog van een man als AH gaan houden en gunnen dat er weer zo iemand zou opstaan, al is het alleen al maar om dit schattige project, rechtstreeks van de hand en gedachten gang van de Communisten, Bolschewieken en DUS JODEN welke op DIT moment, net zoals AL zolang de wereld zo’n beetje bestaat de meerderheid aan TOPPOSITIES in de HELE WERELD in handen hebben en alle politieke poppetjes volledig in handen hebben oftewel door geld, of door corruptie en dus wederom geld of door afpersing en dan gaan we het mooie pad van de nagenoeg gelegaliseerde PEDOFILIE op..

  Capiche!!!

  Gladiator
  En ja, ik weet dat me dit mijn kop kan kosten omdat ik dit hier neergeplempt heb echter, we hebben hier in dit volledig verachterlijkte land toch een “democratie” en ook als ik mij niet vergis “vrijheid van meningsuiting” of…..vergis ik me nu schromelijk.
  We kunnen natuurlijk beter achter zo’n schertsfiguur als ene Rutte met zijn 40 rovers aanlopen, want dat is vele male VEILIGER én de man is Premier van Neanderland en bewezen “eerlijk en oprecht” t.a.v. ZIJN idiotenbevolking!

  Like

 7. rotsus1958 // juni 2, 2018 om 12:33 //

  @Fubar,

  Ik wil nog graag 1 ding aan u kwijt.

  Indien u hulp nodig heeft bij het vertalen van stukken van het Duist naar het Nederlands dan spreek me gerust hierover aan.

  Gegroet beste,

  Gladiator

  Like

 8. rotsus1958 // juni 2, 2018 om 12:38 //

  Moet natuurlijk “van het Duits naar het Nederlands” zijn.

  Gladiator

  Like

 9. Daniel // juni 2, 2018 om 14:13 //

  Het is de satanische cabal van zionistische en atheïstische joden die als de handlangers van Satan te werk gaan en zijn plan trachten te verwezenlijken. Alles is te herleiden naar de voorspelling in Genesis 3:15. Dat is de kern van de strijd waarin de wereld tot nog toe is verwikkeld.

  Like

 10. Daniel // juni 2, 2018 om 14:13 //

  Deze cabal wordt ook wel de Synagoge van Satan genoemd.

  Like

 11. rotsus1958 // juni 2, 2018 om 15:16 //

  Ja mensen, ik zie het al!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Enkel een paar bullshit commentaren zonder inhoud passeren hier wederom de revue wat m.i. aangeeft dat de totale bevolking, althans dat deel van de bevolking welke ook zo zouden reageren gebraindood zijn met zeer grote ZEKERHEID heel binnenkort misschien wel mogen gaan werken in een mooi kamp, speciaal ingericht voor ze.

  Ik geloof mijn ogen en oren niet meer en had toch wel een héél klein beetje, een ietsiepinieminisuperminimini…………………………..méér verwacht.

  Slaap zacht, dream nice, en kijk vooral niet naar bijgevoegde docu’s welke dagelijks under attack liggen en ze van het www gehaald worden.

  Volgens mij hoort men ook hier absoluut NIET graag de waarheid.
  I rest my case………we are lost!!

  Zou iemand toch nog zo moedig zijn om een serieuze reactie te geven op mijn commentaren dan zie/hoor ik het wel!!

  Ik heb zojuist deel 7 bekeken, (ben nu voor de 2de keer bezig) en moest bijna kotsen van pure ellende en……jawel h…!

  Dit is gewoon niet meer normaal hoe lamgeslagen een volk toch kan zijn!

  Gladiator

  Like

 12. rotsus, jij hebt het helemaal door.
  Wij hier met ze alle, zijn zo gek als een deur en zo achterlijk als het achterkant van een varken.
  Dus komt het er een beetje op neer dat jij het enige heldere licht bent onder ons die het allemaal perfect door heb.
  Dat je het nog uit kan houden hier met zo een stel mongolen om je heen.
  Dat moet toch een dagelijkse kwelling zijn voor jou om deze site te openen of om hier iets achter te laten.
  Terwijl je weet dat je je richt aan mensen die eigenlijk bijna terminal zijn en waar nooit een zinnig woord uit komt.

  Like

 13. rotsus1958 // juni 2, 2018 om 15:47 //

  @BertG.

  Ah, beste, hadden wij laatst niet ook al een eh, nou ja, wat zal ik zeggen, een meningsverschil.

  Beste Bert,

  Ik wil heel duidelijk zijn en vooral tegen u zodat u me duidelijk begrijpt.

  Zou u mij kennen, en dan bedoel ik dus ECHT en PERSOONLIJK dan denk ik, nee sorry, dan weet ik zeker dat u anders zou denken én reageren.

  Bert, ik voel me hopeloos, weet niet hoe ik een en ander moet brengen en zie om me heen, ondanks toch wel een aantal redelijk goed op de hoogte zijnde en waarheidsgetrouwe blogs en sites niets maar dan ook helemaal niets gebeuren.
  Daarbij weet ik ook heel zeker dat indien u de docuserie Europa_The last Battle ging bekijken, en ik bedoel dan ook ECHT bekijken dan zou u met grote zekerheid weten waar ik het over had.

  En dan beste, indien het zo overkomt zoals u het beschrijft, dan hierbij mijn oprechte excuses, maar nogmaals, ik zie op DIT OGENBLIK gebeuren wat reeds enkele malen gebeurd is en dat heeft als enige en echte reden dat mensen de geschiedenis NIET kennen, althans niet de echte.

  Dat brengt onherroepelijk met zich mee dat de geschiedenis zich KAN herhalen net om dat gegeven feit en ik kan u verzekeren, dit gaat u en niemand prettig vinden.

  En ivm het vorige dispuut tussen u en mij, welk in het geheel NIET mijn bedoeling was wil ik evt een klein tipje van de sluier oplichten echter ik kan hier helaas niet te ver op ingaan.
  Ik voel veel haat en wel heel diep in mij!!!
  Dit is het gevolg van het feit dat ik in het vroege voorjaar van 2017 mijn Duitse vriendin verloren ben.
  Zij is op 12 februari 2017 vermoord door een afgewezen Marokkaanse Merkel cultuurparel welke reeds afgewezen was en al lang terug had moet zijn, gedeporteerd dus.
  Dit zwarte gedrocht heeft haar een kelderruimte ingetrokken, verkracht en haar daarna haar borst en halspartij kapotgeslagen waardoor ze een vreselijke dood heeft ondergaan. Hij heeft haar daar laten liggen en ze is pa gevonden op 4 maart , 3 weken erna en zij was niet meer herkenbaar.
  Ze laat 2 dochters achter van 19 en 21.

  Gegroet,

  Gladiator

  Like

 14. rotsus, dat is vreselijk wat je beschrijft en mee gemaakt heb.
  Iets wat je niemand gunt. Ik begrijp jou haat heel goed.

  Maar we kunnen niet met een man of 20 aan de grens gaan staan om iedereen terug te schoppen, dat gaat niet werken.
  En dat er vele zijn die het allemaal wel mee vinden vallen is mij ook bekend.
  Ook ik doe niet anders dan ze informeren dat het beslist niet mee valt en dat het wellicht binnenkort afgelopen is met ons als ze dit blijven vinden.
  Dat ik vele als verloren moet beschouwen is ook niet anders, kom er dan maar zelf achter als je het niet wil geloven of aannemen.

  Ik zie zo’n site als deze ook een beetje als een uitlaat klep, i.p.v. je de hele tijd op te vreten thuis.
  En reacties als, schop ze er toch uit, maak ze toch dood enz, beschouw ik als geheel zinloos.

  Maar ik denk dat wij ons hier heel goed bewust zijn dat ze in een nare tijd leven waar wat in moet gaan gebeuren.
  Anders is het afgelopen met ons.
  En op onze eigen manier proberen we dat onder de aandacht te brengen bij de mensen.
  Vele ben ik er al kwijt geraakt hierdoor, waar ik nog geen seconde spijt van heb.
  Dat zijn dus nooit echte vrienden geweest maar meelopers, en die moet je mijden als de pest.

  Like

 15. rotsus1958 // juni 2, 2018 om 16:25 //

  @BertG.
  Bedankt voor het begrip.

  Mijn plan, althans dat wat ik in gedachten heb is ook niet hetgeen u beschrijft want dat gaat het niet worden natuurlijk.
  Mijn allereerste plan is om puur de koppen een bij elkaar te steken en gegevens uit te wisselen al is het maar dat men in geval van nood weet waar een ECHTE gelijkgestemde te vinden is.

  Dan denk ik dat ik misschien wel iets heb waar over nagedacht kan worden daar ik absoluut niet pretendeer de wijsheid in pacht te hebben.

  Daarbij heb ik een kleine 24 jr gewerkt voor de overheid en weet hoe ze denken én handelen alhoewel dat laatste vaak onvoorspelbaar is.
  Zou u of natuurlijk anderen welke dit lezen en niet te erg geschrokken zijn van mijn heftige reacties, de zin, de mogelijkheid en de bereidheid ertoe hebben om hiermee eens verder te gaan dan alleen de eigen voordeur dan is eenieder welkom bij mij thuis hoewel ik er dan wel bij moet zeggen dat ik in Zuid-Limburg woon. Zoe men ergens in den lande een groepje kunnen vormen met gelijkgestemden dan ben ik bereid om evt daarheen te komen.
  Laat het hier nu eventjes bij, heb eventjes genoeg gehad.

  Gladiator

  Like

 16. Rotsus, ik woon hier midden in de polder, zo’n 200Km. van Limburg verwijderd.
  Met alleen een scootertje als vervoer, een OV kaart heb ik niet eens.
  En ik krijg hier nog geen eens 6 buren gelijk gestemd over de huurverhoging, op mijn galerij.
  Een goed vinden ze het altijd wel, maar dan stap 2.
  En dan is het alweer afgelopen met je actie, sta je weer alleen voor.

  Like

 17. Een goed IDEE vinden ze het altijd we,

  Like

 18. rotsus1958 // juni 2, 2018 om 17:31 //

  @BertG.

  Ik wist dat u in de polder woonde en dat u alleen de beschikking had over een scooter vandaar mijn aanbod.

  Echter u moet begrijpen dat ik niet voor 1 persoon, ondanks dat ik van mening ben dat elke persoon met gelijkgestemde gedachte zeer belangrijk is, kan op en neer rijden over zo’n eind.

  Maar mijn aanbod staat als een huis, daar mag u altijd aanspraak op maken dus, u weet maar nooit. En op die manier kunt u ook zien of ik ook maar iets waard ben, maar ik ben nog heel erg ouderwets en ga met mensen om waar voor staat: “een man een man, een woord een woord”

  En dan is er geen wet nodig!!

  En ik blijf echter wel herhalen, indien u de Engelse taal ook maar een beetje beheerst waar ik van uitga, dan kijk aub naar de docu welke ik bedoelde. Het fijne is net dat deze uit 10 delen bestaat en dus zo gewoon over bijv. 10 avonden kunt uitsmeren. En let hierbij op dat deze met zekerheid niet geschikt is voor <18 jr.

  Ik kan u verzekeren dat u erg veel gaat leren, erg veel zult gaan begrijpen en om u heen zien dat er precies dat aan het gebeuren is wat o.a. daar omschreven wordt als uiteindelijke doel.

  Met zekerheid gaat u hier niet vrolijk van worden echter indien u vooraf weet wie uw vijanden zijn en begrijpt wat het grote allesomvattende plan is, dan zult u zich zelf en ook uw familie met zekerheid beter kunnen helpen en uiteindelijk verdedigen.

  Ik denk dat u bijna niet kunt geloven, zelfs maar kunt bevatten wat u hier in deze docu zult moeten aanhoren, aanzien en van zult gruwelen.

  Als schot voor de boeg.

  WOI en al helemaal WOII zijn niet dat wat ze u, mij en de rest van de wereld erover verteld hebben, bij lange na niet!!
  Het verschrikkelijkste aan alles vind ik nog het FEIT dat we het ons zelf aandoen, ervoor betalen en er straks nog veel harder voor worden aangepakt. Onze toekomst, en ik denk dat deze zeer nabij is, puur om het feit dat ze anders misschien toch een beetje bang zijn dat de waarheid helemaal aan het licht komt, is niets anders dan slavernij, het dienen van een hoger ras, althans dat vinden zij, hebben altijd gevonden en dat doel streven ze na waarbij ze het al lange tijd gewoon openlijk aan het vertellen zijn en niemand die dat door heeft omdat…..het te onwerkelijk is om te geloven!!

  En wat ik ook heel erg belangrijk vind is dat het hele Moslimgebeuren misschien wel vreselijk is echter dit is er puur en alleen om gedaan/geregeld als afleidingsmanouvre.
  En dat vind ik als een paal boven water staan!

  Het ga u goed en ik hoor wel indien ik moet afrijzen naar de polder!!

  Gegroet,

  Gladiator

  Liked by 2 people

 19. En dan special voor Daniel, die nog wel eens bijbel teksten er bij wil slepen om ze gelijk te krijgen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s