Nieuw

Haagse hindoetempel mikpunt van ‘raddraaiers’ – als het een moskee geweest was, zouden ze terroristen genoemd zijn

Hindoetempel Ram Mandir in de Schilderswijk, streetview

In India zijn volgens Koenraadt Elst 80 miljoen moslims vermoord  [Koenard Elst, Negationism in India, Voice of India, New Delhi, 2002, pg. 34.]

Maar volgens berichten uit 1899 in een verklaring van de Indiase religieuze leider Swami Vivekananda, waarin hij moslimhistoricus Firistha citeerde, hebben moslims meer dan 400 miljoen hindoes afgeslacht tijdens een 800 jaar durende moslimbezetting, waardoor de bevolking van 600 miljoen naar 200 miljoen mensen is gedaald.

Islam is namelijk de religie van de intolerantie en de genocides.

En eens in Nederland gaat het treiteren en pesten voor allah gewoon door, en dat treiteren en pesten zal brutaler en gewelddadiger worden naarmate het aantal mohammedanen toeneemt.

De terreurideologie staat onder speciale bescherming van de machthebbers in dit land

Voor de tweede keer in een week is bij de hindoetempel in de Haagse Schilderswijk een raam ingegooid. De bezoekers zijn het geweld zat. Want hun tempel is al twintig jaar het mikpunt, vertellen zij.

Het is geen incident. Al twintig jaar is tempel Ram Mandir in het hartje van de Schilderswijk mikpunt, stelt bestuursvoorzitter en voorganger, de pandit, Attry Ramdhani. Vaak in de zomer als het vuurritueel in de tempeltuin wordt uitgevoerd. Ondanks het feit dat de tuin met een plastic zeil wordt afgeschermd om geen aandacht te trekken, vliegen er nog steeds stenen of flessen over het hek, vertelt hij. Eén keer klonk er ’Allahu akbar’. Diezelfde types zijn verantwoordelijk voor het ingooien van de ramen, vermoedt Attry.

„We werden bij toenmalig burgemeester Deetman op het matje geroepen nadat we de media hadden benaderd. De burgemeester zei: dit moet je niet aan de media vertellen. Telegraaf >>

Als vier jongens uit Enschede nadat ze een krat bier op hebben een bierflesje met een brandbare vloeistof op een grasveld naast een moskee gooien zijn ze volgens de marionetten in de regering en de boodschappenjongens en meisjes in de media terroristen en krijgen vier jaar cel tussen jihadistische koppensnellers van de Collaborerende rechterlijke macht.

Als een Hindoetempel, die overigens ook niks in Nederland te zoeken heeft, 20 jaar lang structureel aangevallen wordt door mohammedanen dan heten de daders raddraaiers en wordt de slachtoffers verweten dat ze ‘polariseren’ als ze hun beklag doen. De daders krijgen vervolgens als beloning voor hun pogingen tot etnische en religieuze zuivering een geheel verzorgde en gratis vakantie van het gemeentebestuur aangeboden:

 De gemeente heeft volgens de pandit één keer ingegrepen en een jongerenwerker op de overlastgevers af gestuurd. Bij navraag vertelde de jongerenwerker dat er een uitje was geregeld naar de Ardennen, aldus Ramdhani.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

8 Comments on Haagse hindoetempel mikpunt van ‘raddraaiers’ – als het een moskee geweest was, zouden ze terroristen genoemd zijn

 1. En werden ze tijdens dat uitje naar de Ardennen dan ook aan een boom vastgebonden als vraat voor de wilde varkens, zoals we dat heel vroeger nog deden?

  Liked by 2 people

 2. Duchesne // juni 1, 2018 om 08:59 //

  goed idee breinbrouwsels, ik ken wel een plek of twee zeer verlaten plekjes in de ardennen waar je in de avond een bewegend voorwerp achterlaat en in de ochtend sleepsporen kan vinden, de zwijnen zijn er enorm….

  Maar het komt er heel simpel op neer dat vrijheid van godsdienst in Nederland dus ook afhangt van wie je bent.
  Ik, ik ga vandaag een Mijolnir halen en mij dit weekeinde bekeren, cq terugkeren naar de overtuigingen van mijn voorouders.

  Islam is onverenigbaar met wederzijds respect van andermans godsdienst, bezit of leven.
  Het benoemen van constante moslim terreur op alle maatschappelijke niveau’s als incidenten is ook een vorm van collaboratie en verraad.
  De rekening zal passend worden gepresenteerd.

  Liked by 2 people

 3. Scrutinizer // juni 1, 2018 om 10:13 //

  “Als een Hindoetempel, die overigens ook niks in Nederland te zoeken heeft,”
  Net zomin als katholieke kerken, bedoelt u (cfr. Radboud)?
  Of indien die wél geaccepteerd zijn, waarom de Hindoetempel dan niet?
  Wat mij betreft, is, het NAP indachtig, elke religie welkom zolang ze niet (meer) aanzet tot geweld.
  Kortom: katholieke kerken mogen best en Hindoetempels evenzeer, net als nog een paar andere, denk aan Synagogen of Boedhistische tempels.

  Like

 4. Duchesne // juni 1, 2018 om 10:58 //

  Lijkt me dat vrijheid inhoud dat iedereen zijn of haar ding mag vereren, mits het de ander er niet in hinderd. Nou, kun je bijna alle mafklappershun tempels en kerken gewoon laten uitbaten, maar er springt er een uit die over de hele werled voor haat en dood zorgt.
  Terwijl sommige landen met geweld proberen hun vrijheid en vrede terug te krijgen door de Moslims eruit te gooien haalt de EU het tuig binnen als goden. Geschift, puur verraad aan eigen waarden en volk. Het importeren van moslims is het verorzaken van het einde van vrijheid van geloof.
  En dan nog hier commentaar op het uit het land jagen van de Rohinga’s, wat staat voor smerig tuig, en als Bhoedisten eenmaal naar de wapens grijpen moet die groep het behoorlijk verziekt hebben, tolerantie is geen westerse uitvinding. Sri Lanka idem, China doet ook niet voor niets heropvoeden, afschieten zou eenvoudiger zijn dus zo onmenselijk is de Chinees niet.

  Vervloekt zijn de lieden die ons verraden, van VVDer tot Groen linkser, en alles wat mee coaliteerd met de onwettige regering van Nederland.
  Verraders van eigen volk en waarden, vernietigers van de toekomst in vrijheid.

  Terreur door derden is het middel, “anti terreur” maatregelen en wetten het doel tot totale controle. Dus faciliteerrd men terreur tegen de eigen bevolking en bestrijd het in milde vorm tegelijkertijd, daarmee het probleem brengend en de oplossing verkopend.
  Het prijskaartje dat u moet afrekenen bestaat uit vrijheid, veiligheid en welvaart, en die zijn ook in een totalitair systeem voor altijd weg.

  De handhavers van wet en gezag zijn de faciliteerders en organisatoren van terrorisme. En daarom zegt men wel eens dat de EU en Islam met elkaar verbonden zijn.

  Het zijn de politici en de terroristen die elkaar nodig hebben om te zijn wat ze zijn en dat te kunnen blijven.

  Liked by 2 people

 5. Piet Karbiet // juni 1, 2018 om 11:45 //

  Onze overheid discrimineert als een dolle en promoot de islam volop. Landverraders

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // juni 1, 2018 om 11:55 //

  “Allah is de enige god ‘want’ niemand heeft hem gezien”
  Wonderlijke ‘logica’.
  “Plaatjes aanbidden ? ”
  “Beelden aanbidden ? ”
  “Die van steen is ”
  Ook grammaticaal laat het te wensen over !

  Like

 7. Daniel // juni 1, 2018 om 15:48 //

  Genesis 16:12. Ismael (voorvader van de Arabieren) zal zijn als een wilde ezel wiens hand zal zijn tegen iedereen en ieders hand tegen hem. Hoe juist voorspeld…

  Like

 8. paulzwueste // juni 1, 2018 om 16:30 //

  Uylenspiegel.
  En dan moet je weten dat die lui allemaal analfabeet zijn en de paar woorden die ze op papier krijgen hier in Nederland hebben geleerd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s