Nieuw

‘Gun Control’ in Action: Driver Riddled with Bullets in ‘Machine Gun’ Attack in Khan’s London

A man is in critical condition in hospital after being riddled with bullets in Sadiq Khan’s London, just 20 minutes after another man was stabbed in the chest in an unrelated attack.

The 24-year-old shooting victim was blasted in his car in what has been described as a “machine gun” attack, with witnesses recalling up to 17 shots fired in Brent in north-west London at about 8.34 p.m, The Sun reports.

“From what I can tell, he was sitting in his car when he got into an argument with someone who then shot at him with a machine gun (at least) 11 times,” said one witness. “The police… told everyone to stay indoors.”

Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8949 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s