Nieuw

Duitsland: Syrische asielmisbruiker verkracht 15-jarige meisje zo grof dat ze in het ziekenhuis geopereerd moet worden

Een 18-jarige Syrische asielzoeker zou een 15-jarig meisje hebben verkracht in de kelder van een appartementengebouw in het centrum!

De scholiere raakte zo zwaar gewond dat ze geopereerd moest worden. De vermeende dader is in hechtenis.

De 18-jarige was drie jaar geleden uit Syrië naar Duitsland gekomen; volgens documenten van de autoriteiten is hij een erkende asielzoeker. Hij is slechts bekend bij de politie voor minder ernstige misdaden zoals zwartrijden.

Een jonge buurvrouw in de Karl-Immermann-Straße vertelde BILD: “Eenmaal was er een vrouw bij hem, en toen werd er ruzie gemaakt. Hij leek haar vast te houden en sloeg haar waarschijnlijk ook. Ik moet toegeven dat ik toen niet de politie gebeld heb,

Onlangs leerde de soldaat van allah via Facebook de 15-jarige Duitse kennen, die het laatst in een kinder- en jeugdhuis woonde. “De eerste ontmoeting vond plaats op zaterdag met de internetbekende,” zei hoofdaanklager Ingrid Burghart (54) tegen BILD.

De twee ontmoetten elkaar in het centrum, de 18-jarige woont er in een appartement in een grijs, vier verdiepingen tellend appartementengebouw aan de Karl-Immelmann-Straße.

In de kelder zou de jongeman het meisje om 13.30 uur hebben aangevallen, verkracht en ernstig verwond. Toen vluchtte hij.

De 15-jarige sleepte zich naar haar slaapzaal, vertrouwde zich toe aan een begeleider. “Zij werd geopereerd op in het ziekenhuis, en kon zondag pas ondervraagd worden,” zei de procureur-generaal.

Door de getuigenis van de schoolmeisje en haar Facebook-contacten, kregen onderzoekers het adres van de vermeende dader.

De procureur-generaal: “Hij werd gearresteerd in zijn appartement en voor een magistraat gebracht die hem onmiddellijk vast lieten zetten wegens vluchtgevaar.”

Strafzaak: §177 StGB, lid 6, nr. 1: Bijzonder ernstig geval van seksuele geweldpleging, verkrachting, strafbaar met een gevangenisstraf van ten minste twee jaar.

De 18-jarige heeft de misdaad tot nu toe ontkend. Van zijn slachtoffer zijn DNA-sporen getraceerd, die nu worden vergeleken met het DNA van de verdachte.

Bron:

https://www.bild.de/regional/chemnitz/vergewaltigung/vergewaltigung-in-diesem-keller-55834506.bild.html

h/t polderboy

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Duitsland: Syrische asielmisbruiker verkracht 15-jarige meisje zo grof dat ze in het ziekenhuis geopereerd moet worden

 1. antiislamnu // juni 1, 2018 om 19:12 //

  Ach ja weer een Duits hoertje wat het nu wel afgeleerd heeft en zo verschrikkelijk is het ook weer niet normaal vermoorden ze je er na

  Like

 2. Feniks // juni 1, 2018 om 19:26 //

  Ouders zouden,( zoals te doen gebruikelijk) hun kinderen op de hoogte moeten stellen van de risico’s van het aangaan van relaties, muliticulti/anderszins of whatever. ( in het belang van hun kroost).
  Dat heet opvoeden en hoort bij de ouderlijke taken.
  Zionisten voeden hun kinderen eenduidig op..”trouw met gelijkgezinden!”.

  Voedt uw kinderen op in dezelfde geest zou ik zeggen.
  Daar is vlgs zionisten niks mis mee.
  Dus geef zionisten de ruimte en blanken ook.
  Zelfde monniken zelfde kappen. Toch?
  We willen geen rascisme toch?

  Like

 3. Feniks // juni 1, 2018 om 19:33 //

  Merkel hat schuld aan deze misdaad door mensen die niet in Europa horen qua cultuur ongecontroleerd toe te laten.
  MERKEL IST SCHULDIG an viele unschuldige deutsche madchen die angegriffen worden.
  Das MERKEL WEIB soll sich einmall verantwordten müssen.

  Like

 4. Duchesne // juni 2, 2018 om 10:26 //

  “Onlangs leerde de soldaat van allah via Facebook de 15-jarige Duitse kennen, die het laatst in een kinder- en jeugdhuis woonde.”

  Stel dat je ouders zijn verongelukt en je bent als 6 jarige in een tehuis gekomen, mogelijk is je jeugd gevuld met een berg psychlogen, geweld en misbruik door hulpverleners (hulpverleners hebben vaak zelf een vette steek los) en je komt in de pubertijd. Iedereen, of bijna iedereen zoekt ergens menselijike warmte, en als de knuffel van de hulpverlener of de psycholoog ook inhoud dat er gepijpt of gebukt moet worden, dan is dat een bijkomstigheid en van nul emotionele waarde.
  En als je eigenwaarde ook tot nul is gereduceerd door de “hulpverlening” gaan meisjes en vrouwen op zoek naar iets of iemand, en vaak komen ze dan iets tegen. Een keuze tussen misschien iets of niets….het zijn mensen die warmte en veiligheid zoeken…

  Triest, dit was al een gekraakt iemand en als ze de twintig haalt is misschien wel bijzonder….dit is geen sletje dat iets wilde, maar een mensje in wording die ergens misschien iets van erkenning of warmte zocht.

  De slachtoffers van “loverboys’ ofwel kleine vieze pooiertjes van matjes kruipers afkomst zijn heel vaak, zo niet bijna altijd meisjes met een gekraakte eigenwaarde of helemaal zonder eigenwaarde. Leden van het nieuwe ras staan erom bekend dat ze feilloos dit soort meisjes weten te vinden en weten in te palmen, waar de blanke begrip kan hebben zien hun een inkomstenbron. Een weg naar makkelijk geld verdienen. Het schijnt dat ze speciaal afreizen naar kindertehuizen en scholen van bijzonder onderwijs om bij de deur te zien of er een geschikte prooi langskomt…ze zijn dan even heel vriendelijk en o zo “aardig’.

  Een blanke vrouw die met een moslim contact krijgt kan zichzelf vast inschrijven voor therapie en geestelijke hulpverlening, misschien voor corectieve lidteken chirurgie, er zijn vrij lange wachtlijsten. Vaak worden ze als vee gemerkt als eigendom, als slaaf.
  Verwacht geen hulp uit de overhedi, ze weten er honderd te zitten en ze pakken er als het echt moet vijf op, die ze dan meestal snel weer vrij laten en wiens proces verbaal word gespeponeerd of gewoon weggeveegd.
  Vrouwen die niet gevangen zitten of zijn afgedekt zijn in de Islam een ruilmiddel waarme een kan fokken en handelen. Die welke zijn afgedekt en opgesloten zijn bezit, en dat is denk ik behalve blind volgen wat ik het meest walgelijke vind aan Islam, het reduceren van anderen tot voorwerp.

  Vooral om die reden reduceer ik Islamisten ook tot voorwerp en schadelijk insect, en is de mens in deze lopende hulzen niet langer aanwezig. Wij als europa zijn gek dat we er zelfs maar mee handelen.

  Islam is de meest groote belediging tegen het mens zijn en het leven van alles in het geheel. Als er een god, goden of een energie of een Allah is dan zijn de volgelingen deze zwaar aan het beledigen met hun totale vernieling van alle schepping.

  Vrijwillig totaal het eigen denken en ontwikkelen onderwerpen aan de regels van anderen is tegen natuurlijk en een belediging voor zowel de schepper als het leven zelf.

  Waarom alles toeschrijven aan de God in kwestie, deze vereren en moorden in diens naam en vervolgens het werk van deze god afkeuren, corrigeren en vernielen? Dat stukje heb ik ook nooit begrepen.

  En toch, er is bij de Koerden en de Jezidi door deelname van vrouwen aan de strijd wel een omwenteling gaande, recht verkrijgen door strijd* is zo oud als de mensheid. op dat punt kan er wel eens een verandering komen, zoals bij ons de reformatie en de opkomst van protestanten. Scheiding binnen het geloof met een drang tot gelijkheid.
  Ik hoop dat de dappere vrouwen daar hun vrijheid en gelijkheid krijgen, dat ze moslims zijn zal alles te maken hebben met famillie banden hebben en behouden en binnen de eigen groep niet uitgestoten worden. Zou je een figuur als het persopnage van Lucifer in de gelijknamige serie erop af sturen en al die “moslims’ vragen wat hun hart echt wil, dan zou het mogelijk zijn dat er misschien wel geen een moslim wil zijn maar gewoon mens. Ooit was Europa een weg uit de Islam en een plaats van vrijheid en gelijkheid, voor zover die er is. Die weg is door massa immigratie en recentelijk het omporteren van Iman’s totaal weg.

  *(aan het einde van wo2 werd het communistisch verzet in Nederland uitgeleverd aan de Duitsers, die het grootste deel liquideerden, Door deze groep uit te leveren en daarvoor iemand als verrader aan te wijzen is de rol voor de communisten na de oorlog in het parlkement nihil geweest en bleven de handen van regering in ballingschap ” schoon”.
  Een beetje een soort van Volkertje doen, een randfiguur de schuld geven om politieke tegenstanders op te ruimen. Gebeurd heel vaak, Antifa is ook zo’n werkbaar instrument.

  Maar goed, ik heb rechts en links ook nooit uit elkaar kunnen houden, het zal wel een afwijking zijn.

  Like

 5. Penisamputatie! Dat is echt de perfecte straf voor zo`n mossel. Het breekt namelijk dan alles af waar dit inferieure wezen zijn ego op gebouwd heeft. Hierna eruit! Weer lekker terug in eigen land zonder verdere voortplantingsmogelijkheden, want de ballen gaan mee natuurlijk!

  Like

 6. correctie/ ballen gaan er eveneens af. Bedoelde ik ook.

  Like

 7. Arm meisje, ze was nog maar een kind…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s