Nieuw

De ontiegelijke hypocrisie van de politiek correcten

Pixabay

Ze tweette en verwijderde vervolgens vrij snel de tekst met betrekking tot Obama’s helpster Valerie Jarrett, een persoon met de politiek correct geprefereerde pigmentatie, lichtgetint.

Ze schreef: “muslim brotherhood & planet of the apes had a baby=vj”

Natuurlijk werd haar populaire show meteen geannuleerd en is haar carrière voorbij.

Ooit kwam ze weg met het publiekelijk belachelijk maken van het volkslied, maar tegenwoordig ontglip je niet uit een domme grap over mensen die het voorrecht hebben zichzelf onderdrukt te noemen.

Maar Roseanne Barr is niet de eerste entertainer die grapjes maakt over overeenkomsten tussen een politiek figuur en een aap.

Hieronder is een video waarin Bill Maher Donald J. Trump vergelijkt met een orang-oetan. Met een splitbox met Donald Trump aan de ene kant en een aap aan de andere kant, zegt Maher tegen zijn publiek:

“Donald Trump moet onmiddellijk een DNA-test ondergaan om te bepalen of hij in feite een liefdeskind is van een vrouw en een orang-oetan van Brooklyn Zoo. Natuurlijk, Donald, ik zeg niet dat je moeder in de jaren veertig seks had met een orang-oetan. Ik weet niet of dat waar is. Ik hoop dat het niet waar is. Maar je gezicht, je lichaamsbouw, je intelligentieniveau en natuurlijk je haar, geeft het Amerikaanse volk het recht op een echt bewijs dat je moeder niet de meeste van haar nachten in 1945 – met haar lichaam in bananenolie bedekt – in een apenkooi sloop en een oranje aap wipte.”

In vergelijking met Maher’s ongelooflijke smaakloosheid, was Barr’s korte tweet – die ze snel verwijderde en zich voor verontschuldigde – bijna beschaafd. Maar Bill Maher werd niet tot staatsvijand nummer 1 uitgeroepen en zijn show werd niet geannuleerd.

Links vergeleek George W. Bush vaak met een aap. Het werd als normaal beschouwd.

Het verschil is dat Valerie Jarretts Afrikaanse voorouders heeft. Het is bijna alsof het verontwaardigde links denkt dat negers op apen lijken. Dat is misschien de reden waarom dergelijke vergelijkingen de ergste gedachtemisdaden zijn, maar het vergelijken van blanken met apen wordt niet serieus genomen. Links draagt een masker, en hun gezicht groeit om het te passen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6675 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

4 Comments on De ontiegelijke hypocrisie van de politiek correcten

 1. Fransdo // juni 1, 2018 om 12:30 //

  Tja ……… functionele intelligentie moet je natuurlijk dan ook niet gaan zoeken op plaatsen waarvan je van te voren al weet dat je die daar niet zult gaan vinden.

  Like

 2. Heeft die Bill Maher zichzelf ook laten testen?

  Like

 3. Alphons Mantel // juni 1, 2018 om 16:26 //

  7 miljard mensen stammen af van apen, dus is ophef onnodig

  Like

 4. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s