Nieuw

De bezettingstroepen uit Aleppo blijken dus minder hoogopgeleid, maar dat is ook hun prioriteit niet

 

Door: Horatius

Hun eerste prioriteit is namelijk het verspreiden van de islam en zoals het een echt bezettingsleger betaamt leven zij volledig op kosten van het te bezetten land.

Die bezettingskosten rijzen overigens de pan uit gezien de vele sociale voorzieningen waar zij recht op hebben. Huisvesting, inrichtingskosten, medische verzorging en psychische behandeling, bijstandsuitkeringen en talloze toeslagen kosten per persoon een bedrag op jaarbasis wat men liever onder de pet wil houden om onnodige onrust onder de autochtone bevolking te voorkomen.

Ook de begeleiding van sommige van deze individuen verdienen speciale aandacht en dus ook veel geld. Deze taak valt onder de directe verantwoordelijkheid van de diverse Inlichtingen en Veiligheidsdiensten die daar 24 uur per dag mee bezig zijn, want de kans op een plotseling optredende verwardheid is niet geheel denkbeeldig.

Die verwardheid kan zich ontladen in bijzonder agressief gedrag, waarbij helaas ook slachtoffers kunnen vallen onder de autochtone bevolking. Om daar op gepaste en de-escalerende wijze op te kunnen reageren zijn de burgemeesters geïnstrueerd om te spreken over ‘betreurenswaardige incidenten gepleegd door verwarde personen die lijden aan psychische stoornissen ten gevolge van een kwellende onzekerheid over een permanente verblijfsstatus en een eventuele gezinshereniging.’

‘Deze tijdelijke stoornissen hebben overigens totaal niets te maken hebben met de Islam maar meer met een door de populisten veroorzaakte onverdraagzame en intolerante houding van sommige autochtonen. Hier zal streng tegen worden opgetreden door de bevoegde Overheden door het instellen van een censuur, betere voorlichting op de scholen en het inschakelen van verlichte imams die rechtstreekse banden onderhouden met Mekka.’

Met dergelijke door met name GroenLinks gedicteerde prietpraat wordt onze bevolking in slaap gesust en gaan we weer over tot de (wan)orde van de dag.

De geplande Islamisering ligt op ramkoers en we financieren onze eigen ondergang.

Daar is nog niet eens een partij als DENK voor nodig maar onze eigen politieke elite met hun handtekeningen onder Verdragen die rechtstreeks leiden tot omvolking, de ineenstorting van onze verzorgingsstaat en als bonus de kans op een burgeroorlog.

Horatius

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6675 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

4 Comments on De bezettingstroepen uit Aleppo blijken dus minder hoogopgeleid, maar dat is ook hun prioriteit niet

 1. Alice // juni 1, 2018 om 12:28 //

  Tja, en hier zien we nog een ander kanspareltje aan het werk. Je zal zo’n mafklapper tegenkomen, brrrrr…..

  https://www.telegraaf.nl/video/2111307/fietser-trekt-reuzenmes-in-verkeersruzie

  Like

 2. polderboy // juni 1, 2018 om 13:52 //

  Hier weer een 15 jarig slachtoffertje van een niet te bevatten gruwelijke verkrachting (Ein unfassbar brutales Verbrechen) door een onmisbare Apotheker uit Aleppo.
  Het arme kind zal ook nog operaties moeten ondergaan vanwege hetgeen het wilde beest haar heeft aangedaan:
  https://www.bild.de/regional/chemnitz/vergewaltigung/vergewaltigung-in-diesem-keller-55834506.bild.html

  Like

 3. Daniel // juni 1, 2018 om 15:36 //

  Zo is het exact. Niets aan toe te voegen.

  Like

 4. “………die rechtstreeks leiden tot omvolking, de ineenstorting van onze verzorgingsstaat en als bonus de kans op een burgeroorlog….”

  Als we nu eens met de bonus beginnen,..kunnen we het eerste voorkomen en het tweede redden.
  Je ‘druk’ maken over een burgeroorlog hoeft niet, die komt er toch wel.
  Maar liever niet als laatste redmiddel lees; op het moment dat ‘de rest’ al in puin ligt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s