Nieuw

670.000 euro voor de sanering van Stockholm’s parken na bezoek zigeuners

Archieffoto van zigeunerkamp in Malmö. © News Øresund - Johan Wessman

De kosten van het opruimen na de zigeunernederzettingen in de parken zijn in veel delen in het centrum van Stockholm in de afgelopen jaren dramatisch gestegen. In 2016 stegen de kosten drastisch met een 670.000 euro extra en uit de nieuwe cijfers van 2017 blijkt dat de kosten op hetzelfde hoge niveau blijven.

– Het is onaanvaardbaar dat de saneringskosten van de tijdelijke nederzettingen in de parken de Stockholmse belastingbetalers blijft belasten, zegt Erik Slottner, groepsleider van de Christen-Democratische Partij in het stadhuis van Stockholm.

Er zijn momenteel meerdere illegale nederzettingen in de parken van Stockholm. Meestal gaat het om EU-migranten die verantwoordelijk zijn voor de hoge extra kosten voor reiniging en ontsmetting van de parken in de drie stadsdelen.

– Het is beneden alle peil dat de regerende rood-groene meerderheid dit probleem niet aanpakt. Onze parken zijn geen nederzettingen, maar bedoeld voor entertainment, recreatie en fysieke activiteiten voor de bewoners van de stad en haar bezoekers. Groene zones moeten schoon, leuk en veilig zijn om te bezoeken.  En afgezien van de uitwerpselen en de sanitaire onveiligheid, zijn ze ook ten laste van de gemeentelijke belastingbetaler, zegt Erik Slottner (CD).

Bron:

http://www.mynewsdesk.com/se/kristdemokraterna_i_stadshuset/pressreleases/nya-siffror-fortsatt-hoeg-saneringsnota-foer-olagliga-bosaettningar-i-stockholms-parker-2526689

http://www.friatider.se/67-miljoner-s-mycket-kostar-det-st-da-upp-eu-migranternas-skit

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7493 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s