Nieuw

100 stenengooiers vallen de Deense politie aan

Politieagenten werden donderdagnacht aangevallen door 80-100 stenengooiende  mensen in Christiania, Kopenhagen. Zes politieagenten werden aangevallen na een poging om vier mensen te arresteren die verdacht werden van het verkopen van drugs in het gebied. Een politieagent moest naar het ziekenhuis worden gebracht, maar was niet zwaargewond.

De confrontatie vond plaats op donderdagavond toen de politie vier personen arresteerde die ervan verdacht werden betrokken te zijn bij de verkoop van drugs in het district Christiania in Kopenhagen.

Het werd al snel onrustig en politiechef Lars Ole-Karlsen zei achteraf dat de politie was aangevallen met stenen, flessen en glazen. Tussen de 80 en 100 mensen zouden hierbij betrokken zijn geweest.

Karlsen weet niet hoe ernstig gewond de politieagent is die naar het ziekenhuis werd gebracht, maar bevestigt dat het niet kritisch is. Geen van de stenengooiers is opgepakt.

De politie van Kopenhagen heeft onlangs zijn inzet opgevoerd in het gebied, waar de verkoop van drugs een probleem vormt, met frequenter patrouilleren.

Bron:

https://www.fyens.dk/indland/Politiet-overfaldet-af-op-mod-100-personer-paa-Christiania/artikel/3260156

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6675 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

2 Comments on 100 stenengooiers vallen de Deense politie aan

  1. Bravo Police Politie Polis Policia … b r a v o…

    Like

  2. Geen van de stenengooiers is opgepakt, want het waren moslims

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s