Nieuw

Stad Antwerpen subsidieert moskeebezoeken voor schoolkinderen voor niet minder dan 27.800 euro

foto ter illustratie

We lichten het tipje van de sluier. Omdat de waarheid voor ons wél van belang is.

Want wie wordt er door de stad Antwerpen royaal gesponsord voor het organiseren van ‘islam voor beginnelingen’? Wie lokt er met Antwerps belastinggeld contractueel opgelegd door de Stad “minstens 2400 mensen per jaar”, voornamelijk schoolkinderen, naar “minstens 15 moskeeën, verspreid over 5 districten“? Het is de vzw Motief. En dit clubje krijgt daarvoor van uw geld een aardige duit.

27.800 euro per jaar wordt door de stad Antwerpen besteed aan het verspreiden van de islambeginselen onder de schoolgaande jeugd. 

Rechts Actueel >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10032 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Stad Antwerpen subsidieert moskeebezoeken voor schoolkinderen voor niet minder dan 27.800 euro

 1. antiislamnu // mei 31, 2018 om 23:11 //

  Wat een schande je moet kinderen niet gek maken met een godsdienst en zeker niet met de islam.
  Mijn kind krijg op school ook de ene na de andere hersenspoeling over vluchtelingen en de islam ze zitten die kinderen gewoon leugens te vertellen.
  Gelukkig trapt hij er niet in want hij krijg thuis te horen hoe het daadwerkelijk in elkaar zit en nee wij zijn niet extreem rechts of racistisch maar gewone nederlanders die hun land kapot zien gaan door e.u en islamisering.

  Like

 2. Like

 3. Merel // juni 2, 2018 om 00:49 //

  Walgelijk, niet om aan te zien dit. Ze gaan de moslimkinderen toch ook niet met wijwater besprenkelen, dan ging de pastoor de bak in denk ik , bah bah en nog eens bah

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s