Nieuw

Scandinavian Alt-Right Volunteers Fought ISIS on the Syrian-Russian Side in Syria

Scores of westerners joined the Kurdish YPG, but a small number fought for the Syrian government side instead

On April 18, Skandinavisk frihet site published an interview titled “Exclusive interview: Scandinavians that fight against ISIS”. According to an interviewed volunteer, his subunit “was acting in Syria during winter, spring and summer in 2017.”

The US-backed YPG is far-left which isn’t everyone’s cup of tea.

The volunteer being presented as a Norwegian said that the subunit named “Scandinavian” had been receiving orders from the Russian Armed Forces and had been included in the operational structure of pro-government forces operating in Syria.

The interviewee described the subunit as a section of a mounted infantry, which had possessed the access to battle tanks and heavy weaponry. The main goals were the collecting of surveillance information, exploration of enemy’s deployment and number of ISIS’ forces. Most of the members were from Scandinavian countries: Norway, Sweden, and Iceland.

Russia Insider >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8949 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s