Nieuw

Moslimradicalisme populair in Belgische gevangenissen

Fouad Belkacem scr YT

Moslimradicalisme is bijzonder populair in Belgische gevangenissen en loopt uit de hand. De aanslag in Luik werd gepleegd door een moslimbekeerling die radicaliseerde in de gevangenis, en dat dreigt nog te gebeuren volgens Ilyas Zarhoni van deradicaliseringscentrum Ceapire. “De situatie is explosiever dan ooit”, klinkt het. “Wat in onze gevangenissen gebeurt, is levensgevaarlijk.”

Na de terroristische aanslag in Luik van dinsdag – gepleegd door een moslimbekeerling die in de gevangenis radicaliseerde en toesloeg op de dag dat hij penitentiair verlof kreeg – laait de discussie rond moslimradicalisme in Belgische gevangenissen weer op.

Sceptr >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s