Nieuw

“Hoe voelt het om een boerka te dragen?”: Dresden biedt gratis islamcursussen voor Duitsers

Foto: Ter illustratie. Bron: Unsplash / Auteur: Majid Korang Beheshti

Al in 2015 drong de katholieke bisschop Franz-Josef Overbeck bij de Duitsers erop aan zich aan te passen aan asielzoekers. “Net zoals vluchtelingen hun manier van leven moeten veranderen, moeten wij dat ook doen.”

En nu biedt de stad Dresden haar (belastinggeld gefinancierde) bijdrage aan de islamisering: 11 juni, de cursus “Hoofddoek en Hijab in Dresden – Kledingcodes in de islam” wordt aangeboden door de Volkshogeschool in Dresden.

Het aankondigingsprogramma noemt het liefelijk:

“Kleurrijke hoofddeksels maken nieuwsgierig naar hun dragers. De verschillende kleuren, vormen, bindtechnieken en materialen geven hints over de culturele achtergrond. Zo draag Aysche ​​de hijab die haar haar en nek bedekt, Marinda geeft de voorkeur aan de chimar, die haar hoofd en schouders bedekt als een cape. Andere vrouwen dragen de nikab, boerka of al-almira. De cursus toont de praktijk, herkomst en betekenis van de individuele kledingcodes en kan zelfs praktisch worden uitgeprobeerd (hoe voelt een boerka aan).”

De boerka, ja, het is de dirndl van de Arabieren en daarom absoluut onschadelijk. De verantwoordelijken willen geen bedreiging zien voor onze vrije, liberale samenleving en bovenal voor de rechten van 50 procent van de bevolking. De verandering in de richting van de sharia voltrekt zich dagelijks voor ons allen en stuit niet op weerstand van de lokale bevolking.

Staatssteun voor de islamisering van de Duitsers

Integendeel: het onderwijsprogramma voor autochtone burgers wordt gesteund door de deelstaathoofdstad Dresden. Deelname aan deze cursus is daarom gratis.

Het doel van het gesponsorde evenement is Duitsers vertrouwd te maken met de voordelen van islamitische kleding. Waarom, rijst de vraag? Zodat de Duitsers niet alleen moslims accepteren die hun land overnemen, maar binnenkort ook hun samenlevingsideeën overnemen?

De infiltratie van buitenaardse elementen in de samenleving bereikt een nieuw, triest hoogtepunt met de “Integratiecursus voor Duitsers”. Veel dingen zijn normaal geworden. Onder dwang en zonder tegenspraak zijn de mensen gewend geraakt aan het feit dat steeds meer argumentatieve standpunten offensief en agressief worden overgenomen door pro-islam.

Bron:

https://www.unzensuriert.at/content/0026929-Wie-fuehlt-sich-eine-Burka-Dresden-bietet-kostenlose-Islam-Kurse-fuer-Deutsche

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7493 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on “Hoe voelt het om een boerka te dragen?”: Dresden biedt gratis islamcursussen voor Duitsers

 1. Fransdo // mei 31, 2018 om 19:27 //

  Hierna volgt de cursus ‘genitale verminking’. Je kunt oefenen op een heuse moslima.

  Liked by 1 persoon

 2. antiislamnu // mei 31, 2018 om 19:44 //

  Of de cursus hoe bouw ik mijn eigen bomgordel eventueel ook met praktijk ervaring

  Liked by 1 persoon

 3. Feniks // mei 31, 2018 om 21:40 //

  Beter idee..
  Laat de moslima’s maar aan een dirndl wennen.

  Like

 4. trebor2110 // mei 31, 2018 om 22:01 //

  Dresden biedt gratis islamcursussen voor Duitsers
  Waarom zou een mens in hemelsnaam een cursus islam willen volgen , de enige reden die ik kan bedenken is om er achter te komen wat een achterlijkheid het allemaal is , en degene die daar een cursus voor nodig heeft heeft zijn ogen niet open gehad de laatste jaren .

  Like

 5. Dirndl, je moet het maar weten.

  Los van het feit dat ik die jurken best geil vind moet ik toch constateren dat krankzinnigheid dichter bij huis ligt dan ik dacht.

  Like

 6. Merel // juni 1, 2018 om 02:35 //

  Al die blanke zelfhaters zijn net zo goed massamoordenaars zo direct

  Like

 7. skeeter // juni 1, 2018 om 04:37 //

  Teun // mei 31, 2018 om 23:04 //
  Kan der geen harde van krijgen tenzij die in de fik staat

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s