Nieuw

Franse vrouw in elkaar geslagen door Afghaanse asielzoekers ‘omdat ze te licht gekleed is’

Een 33-jarige vrouw werd vorige week in elkaar geslagen door twee Afghaanse asielzoekers, meldt het Franse Valeurs Actuelles.

De aanval gebeurde op een trein die Parijs verliet. De mannen minachtten en beledigden de vrouw omdat ze vonden dat ze niet correct gekleed was.

De aanval op 23 mei begon met verbale beledigingen. De Afghanen berispten de vrouw omdat ze ‘te veel decolleté vertoonde’. Nadat de trein op het treinstation van Dijon was gestopt, dwongen ze haar eruit. De vrouw werd geschopt en geslagen tot ze op de grond viel.

De Afghaanse asielzoekers, 19 en 23 jaar, zijn op het station gearresteerd en zullen de komende dagen door de Franse strafrechtbank worden berecht. Beide mannen wonen in Dole, in de Franse Jura.

VoE >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

10 Comments on Franse vrouw in elkaar geslagen door Afghaanse asielzoekers ‘omdat ze te licht gekleed is’

 1. En zijn inmiddels weer vrij, no doubt…… probeer dit als geciviliseerde blanke bij een kopvod en de hele links wereld wil je lynchen.

  Like

 2. jackvanderveen // mei 31, 2018 om 10:43 //

  Zwart is niet de kleur die de menselijkheid uitbeelden, zal ik maar zeggen.

  Like

 3. Yvonne // mei 31, 2018 om 11:29 //

  dan kunnen ze wel blijven meppen met de hitte van de afgelopen dagen, ze komen in Europa kunnen niet tegen luchtig geklede dames, zo leven wij door ons te kleden zoals wijwillen
  kan je daar niet tegen wees vooral vrij om naar uw land terug te gaan zodat u zich niet aan de te bloot geklede dames hoeft te ergeren

  Like

 4. polderboy // mei 31, 2018 om 12:34 //

  Als we vanaf nu eens beginnen met die shariaclowns volgens hun eigen regels te straffen.

  Zo kunnen we die twee toch volgens hun eigen shariaregels met een straf van een paar honderd stokslagen aan bagger laten rossen.
  Dan voelen ze zich thuis, integreren daarom beter en wij laten ons tolerante gezicht zien door ook wat sharia, alleen voor dit soort shariaclowns dan, in te voeren.

  Like

 5. Hoe ziek is dit? Ben je gevlucht voor oorlog of armoede. Ga je in het gastland, dat alles voor je doet als veiligheid en onderdak en scholing en gezondheidszorg en opleiding en eten en drinken en zakgeld alles wat je in je eigen land niet of nauwelijks had, de mensen ( in dit geval vrouwen ) jou “normen en waarden” opleggen. En bovendien gelijk straffen? Dat het westen deze debielen tolereert? Is de EU zelf debiel.

  Like

 6. Willem // mei 31, 2018 om 13:54 //

  Dit heet cultuur verrijking,’t is even wennen, maar…….wir schaffen das.

  Like

 7. Mensen die zich crimineel gedragen en agressief of gewelddadig zijn moeten retour afzender.
  Je moet eens zien hoe snel zo’n problemen zich oplossen als er tenminste eindelijk eens behoorlijk opgetreden zou worden.

  Liked by 1 persoon

 8. Te laat, veel te laat.

  Like

 9. Zo kunnen we die twee toch volgens hun eigen shariaregels met een straf van een paar honderd stokslagen aan bagger laten rossen.

  OK, maar dan wel op hun rug liggend en dan daar slaan waar het het meeste pijn doet.

  Like

 10. Dat schorem hoort hier niet thuis…terug naar hun kalifaat…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s