Nieuw

Franse SP politicus: Europa zou 250 miljoen ‘klimaatvluchtelingen’ moeten opnemen 

Antoine Léaument, communicatiechef  van een Franse extreem-linkse partij, wil dat Europa 250 miljoen ‘klimaatvluchtelingen’ opneemt.

Léaument, lid van de socialistische partij “La France Insoumise”, debatteerde met Sébastien Chenu van Marine Le Pen’s Front National, op het Franse CNEWS.

Toen Léaument het had over de 250 miljoen vluchtelingen, grapte Chenu over Europese landen die hen in hun samenleving opnemen, maar de hoge piet van de extreem-linkse partij leek de suggestie serieuzer te nemen.

– Dit is de enige oplossing (…) Wat ga je doen? Gooi je ze in de zee? Muren bouwen? Wees ernstig, zei hij.

Binnen La France Insoumise wordt het standpunt van Léaument gedeeld door partijleider Jean-Luc Mélenchon. In de eerste ronde van de laatste Franse presidentsverkiezingen won Melenchon, een bekende voorvechter van open grenzen, 19,6 procent van de stemmen.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/05/europe-should-accept-250-million-climate-refugees-says-french-socialist-party-bigwig/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7495 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Franse SP politicus: Europa zou 250 miljoen ‘klimaatvluchtelingen’ moeten opnemen 

 1. Alphons Mantel // mei 31, 2018 om 08:45 //

  moordkansvergroting, schade aan natuur en milieu is goed geregeld bij Socialisten

  Like

 2. Yvonne // mei 31, 2018 om 11:22 //

  we zitten al op elkaars lip met ruim 500 miljoen mensen in Europa, en dan 250 miljoen mensen erbij, er is geen plek in dit kleine continent

  Like

 3. Wanneer er 1 stroming binnen de politiek is die het ‘klimaat’ in Nederland / Europa volledig heeft verziekt dan zijn het wel de waanzinnigen die zich ter linker zijde van het ‘gesundes Volksempfinden’ lees; rechtse weldenkendheid, hebben gepositioneerd.
  Het smoren van deze stroming -‘smoren’ in de meest letterlijke zin van het woord- is de enige mogelijkheid om het ‘klimaat’ in Europa terug te brengen in de staat zoals de Europeaan dit ooit kende.

  En U snapt het ws al, in het epistel hierboven gebezigde begrip ‘klimaat’ heeft met van alles van doen, behalve met ‘meteorologische omstandigheden’…..!

  Like

 4. Johan // mei 31, 2018 om 13:17 //

  West Europa is zwaar overbevolkt in vergelijking met Afrika. Het is dus absolute waanzin, dat wij ´vluchtelingen´ opnemen uit die landen.
  Voor Frankrijk geldt dat het land nu 67 miljoen inwoners heeft. Pas als het land 24 miljoen inwoners zou hebben, zou Frankrijk even dichtbevolkt zijn als Afrika.
  Voor Nederland is het nog bizarder. Nederland is pas bij 1,3 miljoen inwoners gelijk aan Afrika qua bevolkingsdichtheid. We hebben er nu 17 miljoen.

  Deze cijfers geven te denken. Wij denken namelijk de hele tijd dat Afrika overbevolkt is en dat daar een bevolkingsexplosie aan de gang is. Dat is niet zo. Als we naar onze eigen situatie kijken, dan is die nog veel ernstiger qua overbevolking. Zelfs als Afrika verdubbelt qua aantallen inwoners, komen ze nog niet in de buurt van onze eigen dichtheid van overbevolking.
  We mogen Afrika dus geen demografische normen opleggen, die we zelf ook niet waar kunnen maken.

  Onverlet het voorgaande, zullen we hoe dan ook in de toekomst geconfronteerd worden met een gigantische volksverhuizing vanuit Afrika. De verwachting is dat er 150 miljoen jonge Afrikanen in de startblokken staan om in de komende 25 jaar de oversteek via het Middellandse Zeegebied te wagen.
  Allerlei redenen zoals oorlog, drinkwatertekort, voedselschaarste, economische ellende, klimaat, noem het maar op, zijn daar debet aan. Of die redenen op waarheid berusten of niet, is van minder belang. Het zijn voor de nu nog jonge Afrikaan allemaal geldige argumenten, om dadelijk naar Europa te komen.

  Het hele plaatje overziend, zijn er wel een aantal suggesties mogelijk :
  Stop met het idee dat wij ´vluchtelingen´ moeten opvangen en dat zoiets een heilige plicht zou zijn.
  Zorg voor opvang in de regio in plaats van opvang in West Europa.
  Voorzie de gehele middellandse zee van prikkeldraad en mijnenvelden.
  Ontwikkel programma´s voor bevolkingskrimp. De bevolking van deze planeet moet hoe dan ook drastisch omlaag.

  Like

 5. Fransdo // mei 31, 2018 om 15:07 //

  Ik zie het totaal anders. Er zijn kennelijk lieden die om redenen die ik niet begrijp maar ook niet wil begrijpen heel Afrika hier binnen willen halen. Daarvoor zoeken ze een acceptabel excuus want ze zijn sluw genoeg om hun waarheid te verhullen. Ze kunnen niet zeggen dat het ras ‘blank’ in hun ogen heeft afgedaan en daarom uitgeroeid cq vervangen moet worden. Ook kunnen ze niet zeggen dat alle andere religies, behalve de Islam dan, waardeloos zijn en vervangen dienen te worden door die Islam. Een enkeling zegt dat overigens wel waardoor je soms even de ware bedoelingen ziet, maar de meesten niet. Wat ga je dan doen? Dan ga je smoezen verzinnen en het liefst smoezen waarmee ze de rest van die domme Linkse aanhangers mee kunnen krijgen. ‘Oorlogsvluchteling’ is zo’n excuus en nog verkoopbaar ook want er is oorlog en er zijn vluchtelingen. Dat in het kielzog van die enkele vluchteling een heel legertje mannen in de gevechtsgeschikte leeftijd ‘meevluchten’ laat alleen maar zien dat de smoes goed werkt. Dan komen er tegenkrachten op gang uitgaande van de smoes die een hoop mensen geloven. ‘Opvangen in de regio’ is zo’n tegenkracht maar is natuurlijk niet conform de werkelijke bedoeling. Gelukkig hebben ze daarvoor weer handlangers zoals bijvoorbeeld ‘De Volkskrant’ die heel graag laat zien ‘waar dat opvangen in de regio toe leidt’. Ze hebben daartoe maanden gezocht naar kinderen die in fabrieken werken en voila ………… gevonden.

  Maar ‘oorlogsvluchteling’ is nog niet genoeg, er moeten meer smoezen komen. ‘Klimaatvluchteling’ is de volgende smoes. Die mensen zijn al eeuwen gewend om in de woestijn te leven maar nu is dat opeens kennelijk een probleem en wij hier tuinen er wederom in. Intussen tekenen wij hier in Europa het ene verdrag na het andere om de werkelijke bedoeling op gang te houden zoals de Resolutue van Straatsburg, het verdrag van Barcelona of de Verklaring van Marrakesh http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/05/lekker-dan-nederland-sluit-verklaring-van-marrakech-met-afrika-en-belooft-migratie-naar-europa-te-bevorderen/

  Op zich zijn die drie verklaringen al voldoende om Europa en dus ook Nederland te laten vollopen met woestijnaliens maar nog wat andere smoezen er bij verzinnen kan natuurlijk nooit kwaad. Wat de volgende smoes zal zijn weet ik natuurlijk ook niet maar we moeten niet verbaasd zijn als er straks termen opduiken als Ebola, zandvlo-allergie, sprinkhanenplagen waardoor de oogsten vernietigd worden, kamelenkoorts of onvruchtbaarheid door weet ik veel wat voor oorzaak. En dat kunnen ze natuurlijk niet laten gebeuren en daarom vangen we ze allemaal hier op.

  Als je als kiezer op een democratische manier op enkele partijen stemt met de opdracht om Nederland voor vier jaar te beheren en dan weer ongeschonden terug te geven en je gaat er zo mee om dan heb ik hier maar één term voor: Hoogverraad!!!

  Liked by 1 persoon

 6. antiislamnu // mei 31, 2018 om 15:51 //

  Laat die Franse sp politicus dan zelf emigreren naar donker Afrika lekker naar Marokko of zo

  Like

 7. Fransdo // mei 31, 2018 om 19:06 //

  Nog zo’n smoes. De aanslagen, ook in Nederland, volgen elkaar nu in hoog tempo op door Allahoe Akhbar schreeuwende personen. Tot voor kort waren die allemaal verward of hadden een bloedsuikertekort of een combinatie van. Dit is nu verder uitgediept en wat hebben ze? Een psychose. Nou, daar kunnen we nog lol van beleven want ik weet zeker dat de Linkse sympathisant nu een medisch woordenboek gaat aanschaffen waarin natuurlijk een oneindige reeks excuses staan voor komende aanslagen. Natuurlijk zal er nooit worden gezegd: ‘De aanslag is het gevolg van ons open grenzen beleid en het feit dat wij iedereen hier zo maar laten binnenlopen.’ Nee hoor, er is nu een heel vat ‘medische oorzaken’ open getrokken waar we in de komende tijd nog heel veel plezier aan kunnen beleven.

  https://nos.nl/artikel/2234369-burgemeester-schiedam-syrische-man-met-bijl-had-psychose.html

  https://www.omroepwest.nl/nieuws/3628452/Burgemeester-Krikke-over-steekpartij-Geen-signalen-dat-er-meer-speelt

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s