Nieuw

WRR: immigratie verziekt de samenleving

immigratie, screenshot You-Tube, foto slechts ter illustratie

Allemaal racistische witte mannen daar bij de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid.

Onveiligheid

Er komen de laatste decennia zoveel nieuwe bevolkingsgroepen bij dat autochtone Nederlanders, maar ook migranten die hier al jaren wonen zich steeds minder thuis en veilig voelen in hun buurt, schrijft de WRR in de analyse ‘De nieuwe verscheidenheid. Toenemende diversiteit naar herkomst in Nederland’.

Minder economische groei

De WRR onderzocht ook de economische gevolgen van de komst van nieuwe groepen. In sommige regio’s heeft hun komst een remmend effect op de economie, vooral in Noord- en Zuid-Holland en Utrecht.

Ook in gebieden waar relatief veel hoger opgeleiden wonen, blijkt een grote verscheidenheid de economische groei te remmen. Vermoedelijk komt dat doordat veel nieuwe Nederlanders de taal nog niet goed spreken.

NOS >>

Onderzoek WRR Als wijken diverser worden, voelen mensen zich onveiliger en neemt sociale samenhang af. Ook is de kans groter dat ze een delict plegen.

Dat zijn de opvallendste bevindingen van een dinsdag verschenen ‘verkenning’ van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR). Dit belangrijke adviesorgaan van het kabinet stelt vast dat de diversiteit naar herkomst is toegenomen.

Niet eerder is in Nederland op zo’n grote schaal onderzoek gedaan naar de relatie tussen diversiteit en sociale cohesie.

NRC >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8997 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on WRR: immigratie verziekt de samenleving

 1. Like

 2. Fransdo // mei 30, 2018 om 19:52 //

  Ik zit me af te vragen wat de nieuwswaarde hier van is. Dit wist ik, zonder wetenschappelijk onderzoek, 10 jaar geleden ook al. Was ik nou zo snel of werkt die WRR zo langzaam?

  Like

 3. Wellicht lijkt de uitkomst van dit onderzoek door het WRR ietwat t-r-a-a-g,….maar ik denk dat het gewoon heel gedegen in elkaar steekt.

  (een onderzoek mbt de op handen zijnde uitbraak van de WOII kwam 25 jaar na de beëindiging ervan. In dat licht bezien zijn zij dit maal dus relatief snel met hun conclusie)
  Proessst

  Like

 4. Fransdo // mei 30, 2018 om 21:54 //

  Axel, ik denk dat je wellicht gelijk hebt. Als het nou een beetje meezit dan komt die WRR over een jaartje of tien tot de wetenschappelijke conclusie dat Marokkanen geen ras zijn maar de inwoners van een land dat toevallig Marokko heet. Maar inderdaad, laten we ze even de tijd geven, je moet zulke dingen als adviseur van deze regering natuurlijk niet overhaasten en wel degelijk goed onderzoeken zodat je straks een goed dichtgetimmerd rapport kunt aanleveren.

  Maar vind je het heel erg dat ik nu al mijn conclusies trek en niet pas in 2028?

  Liked by 1 persoon

 5. Duchesne // mei 30, 2018 om 22:54 //

  Als ikhogrre opgeleid was zou ik in Nederland nu beginnen met vertrekken, de industire die in dit land geld verdiend zal ook vertrekken als de werknemers dat doen. Je kunt wel een goed lopende industie of economie hebben, als de mensen met kennis die deze industrie en economie draaiende houden niet meer veilig over straat kunnen of thuis hun famillie beroofd of hun huis geplunderd vinden, dan is die goed lopende economie aan het einde van bestaan gekomen.
  Binnen 10 jaar zijn bedrijven zoals Philips, ASML en ook Shell grotendeels of helemaal vertrokken uit Nederland, simpelweg omdat de sfeer en zekerheid hier zo kapot is dat geschoold personeel al vertrokken is. Landen als onder andere Polen, Tsjechie en Hongarije zullen een klimaat scheppen voor hi tech ondernemers welke vele malen beter is dan wat de Nederlandse regering kan fantaseren….

  Het principe van “gated communities” om kennisvlucht te voorkomen is hier in Europa ook niet toepasbaar, het werkt slechts voor zeer rijken en ook die willen gaan winkelen of uit eten…..wat straks een hachelijke onderneming is. De armoedekloof is er al, die word straks dusdanig dat “Mad Max” situaties zoals pluderende bendes op de wegen een bedrijfstak vormen….

  Het forceren van de loop der dingen heeft nergens gewerkt, het importeren van konijnen in Australie, van Red deer in Nieuw Zeeland, van snoekachtigen in het Victoria meer en de lijst is enorm, alle verstoring van natuurlijke balans heeft in de geschiednis oncontorleerbare rampen tot gevolg gehad. zowel ecologisch als economisch, en ook op menselijk vlak…

  Er is een reden dat Negers in Afrika wonen en blanken in Europa, dat moslims voornamelijk uit Arabie komen en dat Gele mensen in Azie wonen. En natuurlijk zijn er verhuizingen gewest, maar nooit massalne als het wel massaal was werd er ook in een bepaald gebied alles over genomen.

  Assimilaite, het samensmelten van volkeren is altijd in de geschiednis tot stand gekomen doordat een groep het mannetjes aandeel van de zwakkere groep de mogelijkheid tot het voorplanten werd ontnomen, meestal door ze dood te maken. Dit is ook wat er nu gebeurd, het importeren van een enorm mannetjes overschot is een blauwdruk voor strijd, moord en verkrachting, iets wat bewust word toegestaan en waarbij de dader groep niet of minimaal vervolgd word. We mogen dit een vorm van genocide noemen, maar volgens onze wijze leiders die dit soort beleid maken is het rascisme.
  In mijn optiek is het benoemen ervan het realiseren dat je op de lijst staat om uit te sterven, en iedere actie tegen dit beleid en met alle middelen niets anders dan de menselijke drang tot overleven en voortbestaan. Om die reden is er geen rascisme maar slechts erkenning van het gevaar en de vaak klungelige pogingen tot zelfbehoud.

  We kennen het verhaal van het bierflesje benzine en de moskee……dit valt onder een natuurlijke vorm van zelfverdediging, maar de poging en de manier waren een slechte…en bij het verkeerde adres. Immers alle wezens zoeken een betere positie in het leven, waar gratis brood word gestrooid komen alle dieren eten….Het zijn hen die het brood van anderen strooien alsof het hun brood was die je moet hebben, de dieven die hun eigen heiligverklaring proberen te bereiken op andermans kosten en over andermans lijk.

  Like

 6. Duchesne // mei 30, 2018 om 22:54 //

  Er is een reden dat Negers in Afrika wonen en blanken in Europa,
  ————-

  Toch wel benieuwd hoe die negers daar terecht gekomen zijn:

  Like

 7. Overal:

  A strong majority of Brits think immigration has divided communities, particularly in areas most affected by mass arrivals, polling by a left-wing group has found.
  The study, by the think tank Demos, also found that large numbers of people believe the government should be working to preserve traditional ways of life in a time of globalisation and deep economic change.

  In one of the most unified responses to a question, 71 per cent said immigration has “made the communities where migrants have settled more divided”, with the number rising to 78 per cent in areas hit by large-scale migration in recent years.

  http://www.breitbart.com/london/2018/05/30/report-most-brits-say-immigration-divided-communities/

  Like

 8. Duchesne // mei 31, 2018 om 12:53 //

  Er zijn vele theorieen over de herkomst van de mens, de meest recente is dat de mens ruim voor “Lucy” al op Kreta leefde, opgravingen wijzen een veel eerder leven daar uit. Voor zover ik weet stammen wij blanken uit het oosten af, het gebied Rusland en Oekraine en daar voorbij….
  Er zijn ook verhalen en soms “bewijzen” dat voor ons andere beschavingen leefden en bouwden, de brug van India naar Sri Lanka en de muur die bij de Kust van Marokko tot drie kilometer diep de zee ingaat…..het radioactieve glas dat in Libanon word gevonden op waar ooit Sodom en Gomorra moeten hebben gelegen, de Pyramides van Bosnie en zo nog een en ander…wat weten we nu eigenlijk echt en wat word ons aan kennis onthouden, de kluizen van het Vaticaan zijn de beste kans om antwoorden te vinden over onze oorsprong, een organisatie die bijna 2000 jaar spullen en dingen heeft kunnen verzamelen zal die zaken zeker hebben getoetst aan hun boek der waarheid en dingen die niet met de geldende teksten overeen kwamen waar nodig hebben weggestopt of vernietigd.

  Infromtie over geschiedenis en godsdienst zijn net als met nieuws, wat we “weten” is wat we aangeboden krijgen…

  Daarom is waarheid subjectief en persoonsgebonden en voor wie zichzelf kan vinden is feitelijk het eigen gevoel voor juist en onjuist de beste leidraad in het leven.
  De wetten der mensen zijn er om de mensen te knechten, te laten volgen en te laten sterven, opdat de wetten voort kunnen bestaan en het een verder nutteloze groep bestaansrecht geeft.

  De wet is de lijm van de parasieten om in alle bladzijden van het boek der mensen aanwezig te kunnen zijn en te blijven meeeten.

  Misschien moeten we de volgende bladzijde eens afschrapen.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s