Nieuw

Waarom geven de sociaaldemocraten zich over aan identiteitspolitiek?

Foto ter illustratie.

De sociaaldemocraten waren het sterkst toen ze optraden als vertegenwoordigers van de grote, brede volksmassa. Tegenwoordig vertegenwoordigen ze allerlei extreem feministische en racialisering standpunten die elk normaal mens de rug toekeert.

Door Dick Erixon – Vertaling: ‘Rommel’

De cultuurschrijfster Ann Charlott Altstadt is links, maar stelt al lange tijd de obsessie van links in deze buitenissige stellingnames ter discussie. In haar column in Göteborgs Posten van gisteren, fungeert links als de beschermer van de slechte beslissingen en vat ze samen wat er mis is gegaan met de sociaaldemocraten.

Net als veel anderen constateert zij dat de Zweden Democraten wind mee hebben omdat politici en opiniemakers het asiel- en integratiebeleid “niet op een verstandige en feitelijke manier konden bespreken.” Het meest contraproductief van alle nonargumenten, zegt Altstadt, is de mantra: “Zet geen zwakke groepen tegen elkaar op”. Dat is hoe politici het de hele tijd hebben afgewimpeld.

Bovendien is “racisme, het begrip dat het debat beheerste, totaal niet succesvol in het oplossen van sociale problemen. In plaats daarvan werd voorkomen dat ze zelfs maar werden besproken.”

Altstadt schrijft: “Ik kon het niet eens over mijn hart halen om mijn moeder te vertellen dat asielzoekers en illegale immigranten tandverzorging krijgen voor 50 kronen (5 euro).”

Ik weet waar ze het over heeft. Afgelopen voorjaar, vroeg mijn moeder, die tot de groep behoort die wordt omschreven als de armoe-gepensioneerden, over een programma dat ze had gezien: de terrorist Akilov had als papierloze tandheelkundige zorg voor 5 euro ontvangen. “Is dat waar ?!” vroeg ze, en verwachtte van mij dat ik ‘nee’ zou antwoorden. Maar het was waar. Zelf had ze net 120 euro betaald om een ​​tand te laten maken. Een arme gepensioneerde die haar hele leven heeft gewerkt en bijgedragen aan de Zweedse samenleving moet honderden euro’s betalen voor tandheelkundige zorg, terwijl degenen aan wie asiel is geweigerd en volgens de wet het land moeten verlaten, voor hun bedrog door politici worden beloond met in principe gratis tandheelkundige zorg. En nog veel meer.

Dit is het verraad van de sociaaldemocraten in een notendop.

Tot nu toe is het verfrissend om Altstadt te lezen. Maar de zeer centrale vraag blijft bestaan: waarom hebben zowel de Sociaal Democraten als de Moderaten dit laten gebeuren? Met deze vraag concludeer ik mijn recensie van de memoires van Lars Leijon, en het blijft hangen wanneer ik Altstadt lees: Waarom zijn de verschillende establishmenten bezweken voor het extreem linkse wereldbeeld?

Ondanks toezeggingen in de verkiezingscampagne voor aanscherping, is er geen reden om de nieuwe geluiden te geloven, omdat het duidelijk is dat het hier handelt om verkiezingsretoriek. Ik wil weten waarom ze het gedaan hebben, en wat het is dat ons moet laten geloven dat ze zich nu hebben veranderd. Verklaar de 5 euro tandheelkundige zorg voor een illegaal, maar niet voor arme gepensioneerden! Leg de logica uit, dank u!

We zijn waarschijnlijk met velen die niet geloven dat de machtspartijen zijn veranderd. Zij zijn in hart en ziel, van de sociaaldemocraten tot moderaten, nog steeds voor open grenzen en willen de bezittingen van de Zweedse belastingbetaler aan alle anderen in de wereld geven. Mensen uit het buitenland zijn nog steeds zo veel spannender dan de knorrige oude mannen en oude vrouwen van Skåne tot Lapland. Brussel heeft meer vruchtbare cocktailparty’s dan de hinderlijke kiezers in de volkshuizen en versleten verenigingslokalen kunnen bieden.

De keuze in 2018 handelt in principe eigenlijk over de vraag of de kiezers de wens hebben om een ​​steeds arroganter wordende politieke klasse in hun bubbel te laten zitten, of dat de democratie een ​​grondige renovatie krijgt.

Bron:

https://samtiden.nu/2018/05/varfor-viker-s-ner-sig-for-identitetsvanstern/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7706 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Waarom geven de sociaaldemocraten zich over aan identiteitspolitiek?

  1. Lars024 // mei 31, 2018 om 10:46 //

    Sociaal-democraten zijn m.i. per definitie verraders (m.u.v. Drees sr. en jr.). Lees het geweldige boek van PVV’er Martin Bosma eens dat hierover gaat: “De schijn-elite van de valse munters” (2010). Aanrader.

    Sociaal-democraten en nationaal-socialisten liggen zeer dicht bij elkaar, denk aan bijv. NSDAP. Dit gecombineerd met de uit de o.a. CPN voortkomende roden van GL, en je hebt een perfecte anti-ons mix. 😦

    Of zoals Bosma passend verwoordt: Van rood naar groen, van communisme naar islam, van Marx naar Mohammed.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s