Nieuw

Rusland furieus over MH17-toespraak Blok in Veiligheidsraad

Door: Joost Bosman

Rusland heeft het verzoek van de Nederlandse minister Stef Blok van buitenlandse zaken om de schuld op zich te nemen van de aanslag op vlucht MH17 furieus van de hand gewezen. “,We staan niet toe dat iemand met Rusland praat in de taal van ultimatums.”

“Rusland accepteert niet de ongefundeerde uitkomsten van de gezamenlijke onderzoeksgroep (JIT, red.)”, zei Vasili Nebenzja, de permanente vertegenwoordiger van Rusland bij de VN.

Blok deed zijn oproep aan Moskou gisteravond in de VN-Veiligheidsraad. Nederland wil daarmee, samen met Australië Rusland dwingen tot medewerking aan het onderzoek naar het neerschieten van de Maleisische Boeing op 17 juli 2014 boven het oorlogsgebied in Oost-Oekraïne. Bij de aanslag kwamen alle 298 passagiers en bemanningsleden om het leven. Onder hen waren 196 Nederlanders. “Als we zien met welke stompzinnige methoden de afzonderlijke staten werken, dan kunnen we alleen nog maar dat onderzoek vertrouwen wat wordt gedaan met medewerking van Rusland”, foeterde Nebenzja.

Lees verder:

https://www.ad.nl/buitenland/rusland-furieus-over-verzoek-van-blok~a2a64f91/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6675 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

8 Comments on Rusland furieus over MH17-toespraak Blok in Veiligheidsraad

 1. Like

 2. Dit is op Mijn Blog magilando herblogden reageerde:

  Like

 3. Daniel // mei 30, 2018 om 20:33 //

  Schaamteloos. Vladimir, ik ben Nederland niet. Blok is een eikel. Dat geldt overigens voor alle politici. Door de geschiedenis heen.

  Like

 4. Alice // mei 30, 2018 om 22:18 //

  Who the fuck is Blok?? ‘Blok’ him!!

  Like

 5. Von Puffelen // mei 30, 2018 om 23:20 //

  Waar zijn de zwarte dozen van Malaysia airlines MH17?

  Like

 6. skeeter // mei 31, 2018 om 00:22 //

  Cockpit recording was ook al zon aanfluiting, als ik Vlad was gaf ik ze mooi de midden vinger

  Like

 7. Von Puffelen // mei 31, 2018 om 14:50 //

  Volgens deze Georgische orgaandealer met inmiddels een NL paspoort was het Vlad zelf.
  https://deutsch.rt.com/kurzclips/70673-saakaschwilis-mh-17-theorie-putin/

  Like

 8. Die Georgiër heeft zijn NL verblijfsvergunning (paspoort??) verkregen, omdat hij zijn mond moet houden over de 100 moorden gepleegd op het Maidan plein in Kiev door GEORGISCHE sluipschutters, opgeleid door de CIA organisatie AKADEMIKA voorheen BLACKWATER. Mede op verzoek van de 42 oligarchen die feitelijk UA besturen. Ik heb die voormalige communisten vanaf ’93 uit hun schuilplaatsen tevoorschijn zien komen, eerst heel stilletjes, daarna steeds luidruchtiger en rijker. Standplaatsen in Kiev o.a. de hotels Ukraina, Rus, Dnepr. Kregen veel hulp van de in de US, Duitsland en Canada wonende Oekraïners die ook hun zakken aan het vullen waren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s