Nieuw

Moslimclans in Gotenburg terroriseren scholen tot aan de lagere klassen

Door middel van intimidatie, geweld en een parallel rechtssysteem houden families en criminele netwerken de scholen in de zogeheten kwetsbare gebieden in Gotenburg in een wurggreep.

– Het gebeurt zelfs bij kinderen in de lagere klassen. Ze weten dat ze een bijzondere positie in het gebied hebben en zijn in staat om in korte tijd een ​​geweldoverwicht te mobiliseren. Ze roepen deze personen op als er een “situatie” ontstaat, en dat weten de andere kinderen ook, zegt Håkan Franck, die op het Politie Nationale Ontwikkelingscentrum werkt met ongeoorloofde beïnvloeding.

Gotenburg heeft de meest kwetsbare gebieden in het land en Angered wordt als extra problematisch aangemerkt.

De Angeredschool is al menigmaal getroffen door verschillende gewelddadige incidenten.

Via mobiele telefoon bellen ze snel voor versterking, zoals oudere broers en zussen of familieleden die naar school en komen uitleggen over hoe kwesties en zaken moeten worden gedaan.

Disputeer je met de “verkeerde” persoon, krijgt men zijn familie of een netwerk op de hals om je respect te leren en te laten zien wie de baas is.

Bron:

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6964702

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7493 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Moslimclans in Gotenburg terroriseren scholen tot aan de lagere klassen

 1. Spijkers // mei 30, 2018 om 14:55 //

  Leuke toekomst voor je kinderen. Die hebben in Nederland niks te vertellen. Misschien heeft ROTSUS een oplossing.

  Liked by 1 persoon

 2. De overheid staat op het punt een islamitische geestelijke in te huren voor het niet te zuinige bedrag van €5292 per maand. Gewoon, vast, als dienst. Voor een “belangrijke rol in de advisering van directies en personeel.”
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/05/zogenaamde-neutrale-nederlandse-overheid-wil-een-imam-in-dienst-nemen-voor-e5300-per-maand/

  Like

 3. rotsus1958 // mei 31, 2018 om 13:27 //

  @Spijkers,

  U vraagt, wij draaien111

  Beste, het antwoord op uw vraag is kort én simpel…..:

  Ja die heb ik echter…………dan zou men toch eerst eens naar me moeten of willen luisteren en dat mijn beste Spijkers……..schijnt verschrikkelijk moeilijk te zijn.

  Zolang ik nog hier ben wil ik de kar trekken echter…….nou ja, vul zelf maar in!!

  Gladiator (Think 300!!!!)

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s