Nieuw

Mesaanval in Duitse trein: dode en twee gewonden

© Twitter

Bij een incident in een hogesnelheidstrein in het Duitse station Flensburg zijn een dode en twee gewonden gevallen. De precieze omstandigheden zijn nog onduidelijk, één van de gewonden is er erg aan toe.
Het incident deed zich voor in een trein die vanuit Keulen via Hamburg verder naar het noorden reed. In wagon 10 viel een man na een ruzie iemand met een mes aan, die raakte zwaargewond.

Volgens Bild werd tegen 19 uur de politie gealarmeerd. Toen de trein zes minuten later in Flensburg binnenliep, kwamen er twee politieagenten aan. De aanvaller zou dan een agente hebben aangevallen en verwond, een collega heeft de man daarop doodgeschoten, vermoedelijk in de trein.

De trein staat nog steeds in Flensburg. Het treinverkeer is onderbroken, politie en hulpdiensten zijn massaal aanwezig. Het station is in een wijde omgeving afgesloten. Over de messentrekker is nog niets bekend.

Bron::

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/-mesaanval-in-duitse-trein-dode-en-twee-gewonden~aab36d35/

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7706 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Mesaanval in Duitse trein: dode en twee gewonden

  1. 24 Jarige Eritreeër en daar is alles mee gezegd.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s