Nieuw

Je verwacht het niet – deradicaliseringsstichting specialiseerde zich in financiële jihad

Drie mannen opgepakt in onderzoek naar grootschalige subsidiefraude

De invallen waren onder meer bij de stichting Attanmia. Die geeft trainingen over het tegengaan van radicalisering aan islamitische moeders. “Het is goed dat de politie onderzoek doet als er sprake is van fraude. We hebben absoluut niets te verbergen”, zei een van de medewerkers destijds. Het Openbaar Ministerie wil niet zeggen of hij een van de verdachten is.

Het OM begon het onderzoek na een anonieme tip over subsidiefraude bij diverse stichtingen. De medewerker van Attanmia zei in februari dat de beschuldigingen afkomstig zijn van een oud-bestuurder van het Platform Buitenlanders Rijnmond (PBR), die zei dat voormalige medebestuurders vele tonnen aan subsidies naar het buitenland hebben weggesluisd.

NOS >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Je verwacht het niet – deradicaliseringsstichting specialiseerde zich in financiële jihad

  1. Wanneer komen de Turkse Zorg- en Uitzendbureautjes onder het vergrootglas?? Net zo aanpakken als vroeger de koppelbazen. Oh wacht!!!

    Liked by 1 persoon

  2. En op het BinnenHof blijven volhouden dat er niets aan de hand is……………SCHOFTEN.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s