Nieuw

Homokoppel slachtoffer van Turkse agressie in Schaarbeek: “Zelfs mama jutte haar zonen op om ons nog een beetje harder te slaan”

© Facebook

Een homokoppel is gisteren het slachtoffer geworden van een homofobe agressie in Schaarbeek, in de straat waar ze zelf wonen. Dat meldt Bruzz en het koppel doet zelf zijn verhaal op Facebook. Het koppel heeft intussen klacht ingediend bij de politie. De lokale politie Brussel Noord kan het incident voorlopig niet bevestigen. Intussen heeft Brussels staatssecretaris van Gelijke Kansen Bianca Debaets haar verontwaardiging al laten blijken, net als federaal staatssecretaris voor Gelijke Kansen Zuhal Demir (N-VA).

Volgens de Facebookpost van het slachtoffer is het niet de eerste kaar dat hij geconfronteerd wordt met agressie tegen homo’s maar was het ditmaal een stuk erger. “Het was fysiek, het was publiek voor de hele straat, het was beschamend, pijnlijk, frustrerend, en vooral het waren mijn Turkse onderburen”, schrijft de man.

Lees verder:

https://www.hln.be/nieuws/binnenland/homokoppel-slachtoffer-van-agressie-in-schaarbeek-zelfs-mama-jutte-haar-zonen-op-om-ons-nog-een-beetje-harder-te-slaan~ae4b030b/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7495 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Homokoppel slachtoffer van Turkse agressie in Schaarbeek: “Zelfs mama jutte haar zonen op om ons nog een beetje harder te slaan”

 1. Fransdo // mei 30, 2018 om 09:11 //

  De vraag is waar Bianca Debaets en Zuhal Demir nu zo verontwaardigd over zijn. Is dit omdat het homopaar nog leeft? Is dit omdat het niet fijn is omdat je steeds vaker voor de consequenties van je eigen mislukte importbeleid komt te staan? Is dit omdat ze zelf deel uitmaken van een systeem dat op termijn leidt tot een volksramp en ze daar te zijner tijd ook voor zullen worden aangesproken? Of is het nog wat anders?

  Idee: misschien moeten we maar eens beginnen om dat oude gerechtscomplex in Nürnberg een kleine make-over te geven. Het kan dat we dat complex binnenkort misschien nog ergens voor nodig hebben.

  Liked by 1 persoon

 2. polderboy // mei 30, 2018 om 09:17 //

  Toch lang nog niet zo erg als in Amsterdam waar hele massa’s Turkse “Gulen?” kindertjes van scholen af werden gedreigd door Turkse Erdogan fascisten, onder MEDEWERKING van de zich “links” noemde collaborerende junta daar, die als toegift dan ook nog eens gaan zitten iftarren met die fascisten, waaronder ook de lokale Amsterdamse politie inteelt club vertegenwoordigd is, waarvan een leidende commissaris Van Riessen reeds eerder heeft meegedeeld dat hij zo nodig PVVers gaat mollen als ze via de politiek wat tegen de fascisten willen ondernemen.

  Maar goed, ter herinnering:
  “Van de 120.000 Joden die in 1939 in Nederland woonden, woonden er 75.000 in Amsterdam, zo’n 10 procent van de Amsterdamse bevolking. Ruim 100.000 Nederlandse Joden overleefden de Tweede Wereldoorlog niet.”
  En wat betreft gutmenschen in Amsterdam:
  “The city administration, the Dutch municipal police, and Dutch railway workers all cooperated in the deportations,”
  https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Jews_in_Amsterdam

  Als ik die homo’s was in België dan zou ik maar op iets als de PVV daar gaan stemmen. Trouwens, dat raad ik iedereen aan.

  Sharia hoort hier niet. En Islam zonder sharia is als de zee zonder water. Ergo, islam hoort hier niet.

  Liked by 2 people

 3. polderboy // mei 30, 2018 om 09:20 //

  Sorry, de andere link bij de aantallen Joodse mensen die verdwenen zijn:
  http://www.dedokwerker.nl/jodenjacht.html

  Like

 4. Von Puffelen // mei 30, 2018 om 11:12 //

  “Toen de laatste Jood was afgevoerd riep Paulientje de Ranitz – onder haar protserige verzetsnaam Wilhelmina van Nassau Oranje o.i.d. – van achter de slagroomtaart in Londen enthousiast de spoorwegstaking uit, gefinancierd door bankier van het verzet Walraven van Hall. Enthousiast, want deze deftige dame wilde “geen Joden in de achtertuin”. Treinen kwamen definitief tot stilstand, waardoor voedsel de Randsteden niet meer bereikte, en dientengevolge de Hongerwinter aan minstens 200.000 mensen het leven kostte. Collateral damage for the good of the many.”
  https://debataafschecourant.wordpress.com/2018/02/11/jodendeportaties-1942-1944/

  Like

 5. Het gaat hard……..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s