Nieuw

George Soros eist: Leen geld en houd de grenzen open

De linkse miljardair George Soros wil dat de Europese Unie de vluchtelingencrisis op het continent moet aanpakken door het open grensbeleid te handhaven en de schuld van de EU te vergroten.

– De EU zou zichzelf in de schuld moeten zetten voor het helpen verbeteren van de economische omstandigheden in Afrika, als onderdeel van haar antwoord op de aanhoudende vluchtelingencrisis, beweerde Soros dinsdag in een toespraak voor de Europese Raad voor Buitenlandse Betrekkingen.

Soros adverteerde met het idee van “een door de EU geleid Marshallplan voor Afrika”, waarvoor jaarlijks een bedrag van minstens 30 miljard euro ($ 35,4 miljard) nodig is om de vluchtelingencrisis aan te pakken. Vanwege “ontoereikende financiële middelen” kunnen EU-landen slechts een klein deel van dit bedrag bijdragen.

– Waar moet het geld vandaan komen?

– Het is belangrijk om te beseffen dat de vluchtelingencrisis een Europees probleem is dat een Europese oplossing vereist, de EU heeft een hoge kredietwaardigheid en haar leencapaciteit is grotendeels onaangesproken, legt Soros uit.

– Wanneer zal die capaciteit worden gebruikt, zo niet in een bestaande crisis?

Bron:

http://dailycaller.com/2018/05/30/george-soros-europe-refugee-crisis-keep-borders-open/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6675 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

5 Comments on George Soros eist: Leen geld en houd de grenzen open

 1. Zodat die pleurisjood weer zijn zakken kan vullen. Je maakt mij niet wijs dat er geen bepaald gedachtegoed achter zit. Echt niet om de mensheid te helpen. Die wilt hij juist vernietigen. Ik begin een bepaalde Duitser steeds beter te begrijpen.

  Like

 2. antiislamnu // mei 30, 2018 om 23:04 //

  Mijn Marshallplan voor Afrika is een hele grootte atoombom

  Like

 3. Porta // mei 30, 2018 om 23:15 //

  Hij vergeet er alleen bij te zeggen dat er nooit terugbetaald gaat worden. (Nederland is trouwens het enige land die deze wel heeft terugbetaald, maar ja…) Soit

  Like

 4. Duchesne // mei 31, 2018 om 09:13 //

  Het geld is niet het probleem, kwestie van bijdrukken en digitaal cijfers veranderen. Er is genoeg bezit onder de burgers om als onderpand te gebruiken, dus alle bezit van alle burgers in de EU is het budget van de EU. En daarna kan men alles los nog verkopen, geld drukken kan dus tot in de eeuwigheid, zolang er maar een gek is die het wil ruilen voor iets anders….

  Like

 5. ieznogoedh // mei 31, 2018 om 16:12 //

  Soros adverteerde met het idee van “een door de EU geleid Marshallplan voor Afrika”, waarvoor jaarlijks een bedrag van minstens 30 miljard euro ($ 35,4 miljard) nodig is om de vluchtelingencrisis aan te pakken.
  Het kan een stuk goedkoper door ze allemaal te steriliseren. En omdat er altijd wel een paar ontsnappen, blijft er toch bevolking over maar die hebben dan ruimte zat en genoeg te eten (als ze zelf de handen uit de mouwen steken natuurlijk).

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s