Nieuw

Dictatuur: Een samenleving zonder rechten

Wij leven momenteel in een inktzwarte periode in het bestaan van de mensheid. In het zogenaamd beschaafde Europa, het bastion van de vrije westerse wereld, is een klein elitair en door en door corrupt clubje bezig onze basisrechten, waar wij eeuwenlang voor gevochten hebben, volledig van de kaart te vegen.

In Engeland wordt een klokkenluider die walgelijke misdaden van kinderverkrachters aan de kaak wil stellen monddood gemaakt en in de gevangenis gegooid, puur en alleen om deze kinderverkrachters die tot in de hoogste regionen van het Engelse establishment zitten te beschermen.

De verderfelijke en ondemocratische agenda werd deze week ook verder uitgebreid met het schandalige optreden van de Italiaanse president Sergio Mattarella, die een door de kiezers in meerderheid gekozen coalitie aan de kant schoof, omdat ze het lef hadden een anti Europa koers na te willen streven.

Nieuwsfrequent >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8998 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Dictatuur: Een samenleving zonder rechten

 1. templars2017 // mei 30, 2018 om 22:48 //

  Er is nog een item waar velen zich zullen aan verslikken ,op 25 mei 2018 is een Europese wet van kracht geworden waarin de amateurfotografie aan banden wordt gelegd, het is tegenwoordig verboden om foto’s te maken van publieke plaatsen zonder de toestemming van al de aanwezige personen die in het frame zouden te zien zijn.

  Dat wil zeggen je vriend(in) zit op een terras en je wilt van aan de overkant van de straat een beeld maken dan moet je in principe toestemming gaan vragen aan elk persoon die in je beeld gat staan op het moment dat je de foto maakt ,dit is geen zever dit is echt ,uiteraard zijn de boetes die er aangekoppeld zijn astronomisch.

  Er zouden uitzonderingen gemaakt worden voor journalisten en andere beroepen.
  Waarschijnlijk zijn ze bang dat er te veel gaat bekent raken door iedereen met een camera op het ogenblik van de een of andere calamiteit.

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/05/Uw-camera-kan-de-kast-in-EU-verbiedt-vanaf-25-mei-alle-openbare-amateur-fotografie

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // mei 31, 2018 om 08:37 //

  Poliite geweld kan dus nirt langer worden vastgelegd omdat de filmer dus zwaar word gestraft……weer een wet die het gevolg is van immigranten en de wens tot dictatuur.
  Dit zijn de laatste stappen tot totale dictatuur.

  Liked by 2 people

 3. antiislamnu // mei 31, 2018 om 09:42 //

  Jammer dat de meeste mensen denken dat er niets aan de hand is wat natuurlijk logisch is als deze dictators de media in hun zak hebben.
  Maar er komt een dag dat ze het door hebben maar dan is het dik te laat democratie is na de moord op pim Fortuyn afgeschaft

  Like

 4. Duchesne // mei 31, 2018 om 12:28 //

  Enige jaren geleden was er een wetsvoorstel bij de EU om homeopathische medicijnen en medicijnen gemaakt van natuurlijke middelen te verbieden. Er is toen een internet petitie opgestart om dit te verhinderen.

  Wanneer eenmaal de controle op media en groepen door de EU volledig is zullen wetten zoals het verbod op homeopathische geneesmiddelen en alternatieve (buiten de industrie om) oplossingen worden doorgevoerd.
  Er is al lange tijd een “anti tampering” golf gaande, waarbij eenvoudig zelf te repareren zaken worden voorzien van schroefvormen of breekpennen of er is een harslaag aangebracht, alles om te voorkomen dat iets word gerepareerd. Vooral auto’s hebben dit fenomeen, er moet immers een ondersteunende industrie worden gaande gehouden. spullen moeten verbruikt worden, en reparatie van zaken met daardoor een verdubbelde levensduur zijn doods vloeken in de kerk van de mutlinationals en de regering, die op ieder schroefje en pinnetje ook belasting kan heffen.

  Er komt een tiojd dat iedereen verplicht is water af te nemen van een bedrijf, dat zelf sleutelen aan auto of motor een misdrijf is en dat het gebruiken van bijvoorbeeld kamille om een zere keel te ontlasten een boete als sanctie heeft…..

  De leiden die in de EU voor landen zitting hebben worden zo ingepalmd met allerlei “bezigheden” en extratjes dat er niemand op de Toko let en lobbyisten feitelijk de wetsvoorstellen schrijven. De politiek als werkpaard voor de multinationals.

  Als lieden als Soros en Van der Veer zelf de regels mogen schrijven en de politiek bekrachtigd ze, waar hebben wij dan nog politici voor nodig? Als keepers om te zorgen dat de steekpenningen worden opgevangen voordat het naar de bevolking doorsijpelt?
  En hoe kan het dat lieden die niet verkozen zijn of behoren tot marginale partijen enorme macht krijgen? Politiek is geen kwestie meer van zienswijzen maar van dienstbaarheid die naar blinde volgzaamheid beloond word. De kopstukken in de EU zijn de meest gewetenlozen die er rondlopen, lieden die over door of leven kunnen beslissen maar zelf het leven afwijzen.

  Zijn dat leiders van volkeren? Nee, de EU is een nest teken, om die reden past Islam bij Europa in de toerkomst, twee elementen die totale overheersing en onderdrukking nastreven, met dood als middel. Voor multinationals maakt dit alles niets uit, zij staan boven de wetten en hebben een eigen wegennet in de lucht, ver van het klootjesvolk.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s