Nieuw

Denk-stagiair noemt zich ’trots IS-aanhanger’

Door: Silvan Schoonhoven

ROTTERDAM – Partij Denk zit in zijn maag met een stagiair op het Rotterdamse partijbureau die zichzelf ’trots aanhanger van IS’ heeft genoemd. Hussein Jamakovic schreef op internet dat hij ons volk ’rotzooi’ vindt en dat hij het gezag van de politie niet erkent. Hij is bevriend met rapper en IS-strijder Marouane B., die bij verstek tot zes jaar cel is veroordeeld

Jamakovic loopt stage op het partijkantoor in Rotterdam. Hij werd vorige week neergestoken bij een ruzie in Nijmegen. De vechtpartij op Tweede Pinksterdag ontstond om de hoofddoek van zijn vrouw. Jamakovic liep een klaplong op en gekneusde ribben. Hij is woedend dat de politie hem en zijn vrouw niettemin als verdachte behandelde. „Zo zie je hoe de kuffar (ongelovigen) met de moslims omgaan”, schrijft hij op een opruiende Facebookpagina die het opneemt voor gevangenen op de Terroristenafdeling, jihadstrijders en haatpredikers en die geld inzamelt voor hun familie.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2102712/denk-stagiair-noemt-zich-trots-is-aanhanger

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7706 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Denk-stagiair noemt zich ’trots IS-aanhanger’

 1. Fransdo // mei 30, 2018 om 16:34 //

  Weet je wat ik nog steeds niet snap. Dat dit soort randfiguren ons land rotzooi vindt maar daar dan niet de ultieme consequentie aan verbindt door ons land dan weer fijn te verlaten en lekker terug te keren naar het land van hun voorouders.

  En als je dan zo’n fan ben van IS waarom sluit je je dan gewoon niet aan bij hen?

  Ik zou het gewoon doen. Daarmee sla je drie vliegen in één klap: je verlaat de rotzooi hier, sluit je aan bij je favoriete club en je keert ook nog eens terug naar je favoriete omgeving.

  Ben ik nou zo slim of zijn die moslims nou zo dom?

  Like

 2. Grijze wolven met IS sympathieën.
  Het O.M. vervolgt Wilders al voor de 2e keer en dit soort racisten en fascisten wordt ongemoeid gelaten.

  Like

 3. Willem // mei 30, 2018 om 16:59 //

  Hoe meer ik dit soort berichten lees, hoe groter mijn afkeer wordt. De stille verovering, de stealth jihad, elke keer de slachtoffer rol spelen, taqiyya, kitman, tawriya, murana. Dan weer een moskee, met de naam : ‘de verovering o.i.d.”, erbij met halal winkels. Vrouwen in niqabs in de supermarkt en op straat die geen woord Nederlands spreken, dan weer een haat imam die de regels aan zijn jurk lapt en weer in een andere moskee vrolijk verder preekt tegen het westen, dan hoofdoekjes in de reclame. Op elke nieuws zender is islam en jihad dagelijks een onderwerp. Autobranden als vorm van jihad. Kijk eens wat er in Duitsland gebeurt, Zweden, Engeland, Frankrijk. De vraag is waar gaat het grote verzet beginnen want het moet een keer stoppen en terug gedraaid worden. Van onze politici hoef je niks te verwachten, zie de reactie van burgemeester Krikke en andere burgemeesters die geen benul hebben van wat er in hun stad bekokstoofd wordt in de moskee. Het is vrij spel voor de islam om zich te verspreiden, in te graven en zich voor te bereiden voor dag X. Want die komt als we niks doen en dan rollen de hoofden op het Binnenhof.

  Liked by 1 persoon

 4. Op het binnenhof gaan zeker geen koppen rollen want die land- en volksverraders zijn al voor de pleuris uitbreekt vertrokken naar een veilige plaats.
  Onze koppen gaan wel rollen.

  Like

 5. Peetje // mei 30, 2018 om 17:22 //

  Vieze gore rotzakken en dat kan ook nog eens de politiek in.
  De ellende is begonnen met die gastarbeider en nog steeds halen ze dit soort vullis naar binnen en die gasten planten zich eigen voort als ratten!!
  Wanneer zegt de Nederlander genoeg is genoeg!

  Like

 6. De zorg wordt te duur, dat wordt onbetaalbaar en ga zo maar door. Laat ze eerst eens alles wat niet aan de samenleving mee doet, er tegen schopt of geen nut heeft het land uit gooien. Hebben we weer voldoende ruimte, geld en een samenleving om trots op te zijn.

  Like

 7. polderboy // mei 30, 2018 om 17:39 //

  Goed zaak in ieder geval dat die IS DENK Turk Hoessein klaplongen en gebroken ribben verzamelt.
  Misschien kunnen ze hem voor herstel naar Birma sturen, waar hij met een IS vlag door de straten kan paraderen. In Birma schijnen ze gratis klaplongen en gebroken ribben aan dat soort IS Turken te verstrekken, en zelfs heel veel meer. Een gastvrij top land, Birma.

  Like

 8. antiislamnu // mei 30, 2018 om 19:50 //

  Hitler was zo slecht nog niet hij moorden alleen het verkeerde volk uit

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s