Nieuw

Brussel zoekt oorlog: miljarden minder naar Midden- en Oost-Europa

Door: Frans Boogaard

Midden- en Oost-Europa krijgen vanaf 2020 tientallen miljarden minder uit Brussel; Zuid-Europa juist meer. Met die voorstellen dreigt Brussel de toch al gespannen Oost/West-verhouding binnen de Unie verder op scherp te zetten.

Brussel wil zijn geldstromen, in de vorm van economische steunfondsen, gedeeltelijk omleggen omdat Zuid-Europa harder is getroffen door de crisis en veel landen daar nog met dubbele werkloosheidscijfers zitten, maar ook omdat vooral Italië en Griekenland voor praktisch heel Europa de migratie over de Middellandse Zee opvangen. De afspraak was die te spreiden over alle lidstaten, maar vooral de Midden- en Oost-Europese landen hielden angstvallig hun grenzen dicht.

Lees verder:

https://www.ad.nl/buitenland/brussel-zoekt-oorlog-miljarden-minder-naar-midden-en-oost-europa~a6ff4bd7/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7493 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Brussel zoekt oorlog: miljarden minder naar Midden- en Oost-Europa

  1. Peetje // mei 30, 2018 om 17:25 //

    Liever minder geld van eurabië dan een land vol van al dat vullis.
    Minder geld maar aan de andere kant je hoeft ook niet al dat vullis te huisvesten en te voeden want werken doet er geen en als ze het wel doen beroven ze je waar je bij staat.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s