Nieuw

Allahu Hakbijl – Politie schiet man met hakbijl neer in Schiedam

De politie heeft in Schiedam een man neergeschoten die op een balkon met een bijl stond te zwaaien. Volgens getuigen, zou hij ook Allahu akbar hebben geroepen.

De man werd neergeschoten toen hij leden van het arrestatieteam aanviel die de flat aan de Van den Tempelstraat binnengingen. Bij de vechtpartij die ontstond raakte een politiehond zwaargewond. Een poging van agenten om de man met de taser (stroomstootwapen) uit te schakelen, mislukte.

Telegraaf >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Allahu Hakbijl – Politie schiet man met hakbijl neer in Schiedam

 1. Ik moest vanmiddag naar het ziekenhuis en kwam er langs. er stonden zeker 10 politiewagens, ik vroeg me al af of er soms weer een Ramadan gek rondliep. Ja dus, zie ik nu. Toch fijn hé, al die Turkenwijken zoals deze wijk (Nieuwland) waar miljoenen worden ingestopt aan o.a. woningverbetering projecten, moskeesubsidies, etc. maar dan heb je ook niks.

  Like

 2. Like

 3. skeeter // mei 31, 2018 om 07:15 //

  1 kogel had de hond kunnen redden

  Liked by 1 persoon

 4. Arm beest, die overigens gewoon zijn anti terror werk deed. Ze hadden die Ramadan mafketel gewoon eerder moeten afknallen, maar ja NL politie, we hebben het in WO II gezien, landverraders eerste klas en nu heb ik het niet over de gewone agent dus de man die met allebei zijn poten in de modder staat, maar over stinkerds zoals van Riessen en de rest van het kader die continu gebukt staan voor die mohammed hufters.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s