Nieuw

Zoals altijd – Schutter Luik was in beeld bij inlichtingendienst

© Twitter De hulpdiensten stromen massaal toe op de plaats van het delict.

De man die dinsdagochtend twee agenten en een voorbijganger doodschoot in het centrum van het Belgische Luik, stond op de radar bij de Belgische inlichtingendienst.

De man, de 31-jarige Benjamin H., zou zijn geradicaliseerd in de gevangenis. Dat melden Belgische media op basis van bronnen rondom het onderzoek.

Zijn naam wordt volgens premier Charles Michel zijdelings genoemd in twee rapporten van de inlichtingendienst Staatsveiligheid en in een rapport van de politie.

De nadruk lag daarbij niet op hem maar op andere mensen, zei de premier na overleg van de Nationale Veiligheidsraad.

NU.nl >>

Dan moet je je lijsten dus uitbreiden. En is het niet overdreven wat Frankrijk gedaan heeft:

Frankrijk heeft nu meer mensen aangemerkt als een veiligheidsrisico dan er actieve soldaten zijn in het Duitse leger

Zie ook:

‘Lone Wolves’ zijn ‘Known Wolves’ – Dader aanslag Thalys was al drie jaar in beeld

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

11 Comments on Zoals altijd – Schutter Luik was in beeld bij inlichtingendienst

 1. danny // mei 29, 2018 om 21:34 //

  Allemaal weer voorspelbaar.

  iedere keer het zelfde liedje.

  Gaat denken het is opzet van de inlichtingendiensten.

  Liked by 2 people

 2. @danny Nee Danny dat denken we niet dat weten we zeker wel eens gehoord van operation Gladio ? https://www.youtube.com/watch?v=k83L3I6Z35w

  Zoveel incompetentie bestaat er niet eens bij zwakbegaafden rest er niets anders dan de conclusie te trekken dat het opzet is .

  Liked by 2 people

 3. templars2017 // mei 29, 2018 om 21:48 //

  Het probleem overstijgt de capaciteit van de inlichtingendiensten ,niet alleen hier maar overal.
  Hoe meer kopvodden hoe groter het probleem wordt, mar om nuchter te blijven ,hij heeft twee vrouwelijke agenten aangevallen in de rug , daarna een jongen van 22 afgeknald in zijn auto ,dan zijn er nog 4 agenten van het interventie team gewond waaronder één in levensgevaar, dat zijn 7 slachtoffers voor één man ,wat gaat er gebeuren als er straks 10 of 20 op straat gaan met een ak47 op fullauto?
  Vergeet niet ,hij is doodgeschoten ,waarschijnlijk was zijn munitie op …………..

  Like

 4. duchesne // mei 29, 2018 om 22:05 //

  Weet je, ik zat straks een docu over gevangen ISIS lui te bekijken en hun totale gebrek aan geweten voor het moorden en verkrachten, en ik bedacht me dat zulke lui hier ook rondlopen, geimporteerd en verzorgd. Het is niet dat de inlichtingen diensten ergens beeld op hebben, het is dat wij totaal worden overgeleverd aan relie gekken en sektarische waanzinnigen, en dat je Ahkbar moordenaar mogelijk naast je woont of tegenover je, en gewoon al heeft besloten wie er dood moet. En dan hebben ze misschien wle beeld, maar geluid is wat jij hoort, net voor het mes in je rug word geploft of in je nek word gestoken.

  Als ik zie wat bijvoorbeeld in mijn leefomgeving is neergeplempt in de afgelopen twee en half jaar, en dan godverdomme vanaf Juli nog 10 euro meer huur en woongenot betalen….: ze hebben een kruiwagen IS lui op m’n stoep gestort die met haat in hun ogen je aankijken als je langsloopt en elkaar dingen toe fluisteren die iets met mijn bloied en geslachtsdeel te maken hebben, ik heb hoorn van Afrika piraten die constant in hemelse sfeer of in razernij heen en weer lopen naar de andewre kant van de straat voor meer Qwat of iets van dien orde, Somalies met vijfentwintig bierkratjes in de achtertuin, en gewichtige Nigerianen die elders ook een huis en uitkering hebben wonen, meer ISers die met stokken lopen te zwaaien op straat, Afghanen die bier blikjes leeg drinken tijdens de Ramadan op het midden van de straat.

  De standaard dealende en jattende Marrokaantjes met hun blanke meeloop slaafjes en de klierige Turkjes met meer fictieve ballen die enkel in groepsverband zichtbaar schijnen te zijn waren er al, dus die laat ik buiten beschouweing, net als de dadelpit spugende vrouw en kind hatende groep gemixte hyena’s van Islamitische opvattingen op het parkbankje aan het einde van de weg bij de volgende wijk waar velen een par kilometer voor uit de weg gaan, die hebben een Nederland paspoort en zijn dus langenoten en Nederlanders….

  Maar goed, waar ik woon is de intimidaite en de stille terreur ook aan het werk, die overname is stap voor stap, met heel veel voetjes tegelijk, op alle splekken en tijdstippen.

  Dit is wat er bij mij in beeld is, iedere dag weer, recht voor de deur en ik ben machtloos en rechteloos gemaakt in tegenstelling tot de inlichtingendiensten, die met al hun informatie enkel zeker weten dat ze het feitelijk nooit redden om ergens op tijd te zijn. en dan is een verdwaalde korenhalm een geweldige oogst….

  Enkel het potentieele slachtoffer is altijd ergens op tijd…de vraag is of je iemand slachtvee moet laten zijn of het recht op een scherp gebit toekend….

  En dat is de enige vraag die iedereen nog rest, ben je prooi of heb je het recht om een weerbare tegenstander te zijn?
  Recht op zelfbescherming of plicht tot slachtvee?

  ….en dat mensen, is alles waar je uit moet kiezen.

  Leef trots of sterf als brave slaaf !

  Like

 5. duchesne // mei 29, 2018 om 22:06 //

  In Luik heeft men al ervaring met Marreekanen en AK’s, het antwoord is er al.

  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20161213_02624536

  Like

 6. duchesne // mei 29, 2018 om 22:09 //

  p.s. de Belgische oplossing voor dit soort zaken is iedereen wapens verbieden, wat na de gekke marrekaan ook werd gedaan, dus de politzei zal volgende week ook alle wapens mogen inleveren, ze worden immers afgepakt en gebruikt voor terreur….dat zou logisch zijn gezien eerdere maatregelen…

  Like

 7. @ duchesne // mei 29, 2018 om 22:06

  dat mocht toen ook al geen aanslag heten.

  Like

 8. duchesne // mei 29, 2018 om 22:31 //

  Best wel raar Fub, sommige hondenrassen zijn verboden of moeten een muilkorf om omdat ze bekend staan om ernstige bijtincidenten en omdat het vaak gebeurd geen incidenten meer heten, maar een bepaald RAs tweevoeters dat bij ruim de helft van de terreurdaden op Europees grondgebied betrokken is mag nog niet eens genoemd worden.

  Ik denk dat overheid en politiek hun eigen grenzen hebben leren kennen, en dat ze weten dat ze zelf meer te verliezen hebben dan sekteleden. en dus houden ze die maar zoveel mogelijk de hand hoog boven het hoofd, dan helpt tegen zelf niet gebeten worden, meestal…
  en wij, wij zijn de windowdressing dat alles onder controle is, het is eenvoudig scoren voor een overheid op orde en rust met een bevolking die dat ook wil….dus ga je daar met je knuppel zwaaien en niet bij de moskee of in lala land…

  Like

 9. Michel heeft spoedberaad om alle cliché´s te bespreken.

  Liked by 1 persoon

 10. Langzaam maar zeker wordt de blanke Europese bevolking door het moslimtuig vermoord met alle medewerking van onze regeringen, geheime diensten en politie.
  En het mooiste is ook nog dat het grootste gedeelte van het volk ook nog op deze regeringen blijft stemmen, steeds weer en weer en weer…….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s