Nieuw

Snoeiharde islamist Mbarki gekozen tot fractievoorzitter PvdAmsterdam

Sofyan Mbarki (33) is de beoogd nieuwe fractievoorzitter voor de PvdA in Amsterdam. De Amsterdamse fractie heeft Mbarki unaniem gekozen. Hij neemt naar alle waarschijnlijkheid woensdag het stokje over van Marjolein Moorman, die kandidaat-wethouder is voor de partij.

Mbarki stond de afgelopen verkiezingen als nummer 2 op de kieslijst achter lijsttrekker Moorman. Hij zegt zijn nieuwe rol als een mooie uitdaging te zien.

Sofyan Mbarki kwam in 2014 in de gemeenteraad als woordvoerder Jeugd, Veiligheid, Burgerschap en Diversiteit. Daarnaast is hij werkzaam als trainer & adviseur in het onderwijs en tevens lid van de Onderwijsraad en de Raad van Advies van de Politieacademie. Hij begon zijn carrière als pedagogisch werker in een jeugdgevangenis en later als docent op het Hervormd Lyceum West en het Calvijn College.

AT5 >>

Een mohammedaan op veiligheid en diversiteit. Hoe bedenk je het. De grootste onveiligheid in West-Europa wordt veroorzaakt door mohammedanen. En islamitische landen zijn de minst diverse die er zijn, omdat islam volkomen intolerant is tegenover andersdenkenden.

Bij de politie probeerde Mbarki de politieswastika op te dringen.

Dit was de originele tweet van Sofyan Mbarki waar hij naast de agente activiste met de swastika op haar hoofd staat. Mbarki is raadslid voor de PvdA:

Als een volleerde mohammedaan beroepsliegt Mbarki er op los dat er alleen maar positieve reacties waren.

Op de foto rechtsonder staat Mbarki naast de politie-activiste Andrea Prins. Die was dus van te voren op de hoogte net als die ‘meid van halal’ die aanwezig was. Mbarki is naast gemeenteraadslid ook teamleider op het Calvijn met Junior College, waar een meisje van school moest vertrekken omdat ze weigerde een hoofddoek te dragen:

PvdA-raadslid stuurde meisje van school omdat ze hoofddoek weigerde

De pagina van ‘Stichting Nivoz’ waar ik met de link naar verwees is door de stichting verwijderd nadat er bezoek van af ons bij hun kwam. Maar er bestaat een ‘Wayback Machine’ en daar vinden we de quote die ik gebruikte terug:

“Het meisje is moslima maar maakte een bewuste keuze om geen hoofddoek te dragen. Over dit standpunt viel niet te praten met andere leerlingen op het Calvijn, die bijna allemaal een hoofddoek dragen. De leerlinge raakte geïsoleerd door haar omstreden standpunt, en omdat ze onder die situatie leed, leek het de directie beter en prettiger voor haarzelf als ze naar een andere school zou gaan. Een plek waar ze meer vrijheid zou krijgen om zich te gedragen zoals zij zelf wilde.” (blz.73-74)

Wat zegt zoiets over het schoolklimaat, over tolerantie, godsdienstvrijheid, integratie? Want verderop lezen we dat de Surinaamse, christelijke Kevin zich niet prettig voelt op school en daardoor soms wegblijft. De overheersend islamitische leerlingen hebben namelijk van hem geëist dat hij de koran bestudeert, terwijl hij dat niet wil.

Dat is het klimaat waar Sofyan -diversiteit- Mbarki (mede-)verantwoordelijk voor is. De totale intolerantie tegenover ongelovigen en andersdenkenden op een Amsterdamse school. Die school had gesloten moeten worden, en Mbarki het land uitgetrapt na het uitzitten van zijn straf. Maar nee, de PvdA maakt deze intolerant fractievoorzitter.

Het is ook op dat intolerante haatcollege Calvijn dat Lodewijk Asscher zijn afgelopen verkiezingscampagne aftrapte.

Het was ook op deze haatfabiek dat de doodschoppers van grensrechter Richard Nieuwenhuizen hun kopschop-opleiding kregen.

Het enige goede aan die school is dat ze er een ‘Marokkanenkooi’ op het dak hebben staan, en hij is groot genoeg voor Sofyan Mbarki:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8949 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

13 Comments on Snoeiharde islamist Mbarki gekozen tot fractievoorzitter PvdAmsterdam

 1. Het is duidelijk, Amsterdam wil kost wat kost een moslimstad met eigen wetten worden. Dat nog wat te doen geven in de komende tijd. Ik hoop op iets…..maar zeg het nu niet meer want dan krijg ik weer een antwoord van BertG.

  Like

 2. Jos van der Hoff // mei 29, 2018 om 19:46 //

  Zeg, die stenen van de toenmalige Berlijnse Muur, kunnen we die niet gebruiken om daarmee Amsterdam hermetisch van de rest van Nederland af te sluiten?

  Like

 3. templars2017 // mei 29, 2018 om 19:49 //

  Hier geld volgens mij geen verbod op het zeggen van je mening ,daar moet je in Engeland voor zijn……….

  Like

 4. paulzwueste // mei 29, 2018 om 20:19 //

  Gewoon het Israëlisch-systeem van de punt twintig met geluidsdemper weer invoeren.

  Like

 5. antiislamnu // mei 29, 2018 om 22:52 //

  Ha ha daar hebben die Amsterdammers zelf voor gekozen ultra links dat woord me een schitterend paradijs daar godsamme

  Like

 6. Peetje // mei 29, 2018 om 23:07 //

  Hoe heb je het ook ooit kunnen verzinnen dat dit soort gasten met een dubbel paspoort de politiek in konden, welke kwezel heeft dat ooit goed gevonden?

  Like

 7. Merel // mei 30, 2018 om 00:40 //

  Amsterdam huilt waar het eens heeft gelachen
  Zwarte Riek

  Liked by 1 persoon

 8. Tijl Uylenspiegel // mei 30, 2018 om 01:26 //

  Hoe is het toch mogelijk. Het socialisme van vroeger had helemaal niks op met religie, men streed tegen de verzuiling van Nederland die veel zo niet alles had met de diverse religies, dwz de christelijke varianten van religie. Daar moesten ze niets van weten, ook de maatschappelijke klassen moesten worden afgebroken het ging nog net niet zover dat iedereen elkaar aansprak met kameraad zoals bij het het communisme. Religie werd gezien als een remmende factor bij de emancipatie van de arbeider.
  En nu zijn ze alom reuze gecharmeerd van de islam !
  Raar want de eerste rellen vanwege de komst van gastarbeiders was gericht tegen de import van Turken en Marokkanen. Toen de gastarbeiders nog bestonden uit Spanjaarden en Italianen hoorde je ze niet maar bij de eerste Marokkaanse logementen braken in Rotterdam rellen uit. Ze werden ervan beschuldigt dat ze banen en huizen van Nederlanders innamen en op de achtergrond speelde mee dat ze een drukkend effect op de lonen hadden.
  Dat is omgeslagen en zoals te doen gebruikelijk bij socialisten was dat gelijk rigoureus. Marokkanen waren zielige arbeiders die zwaar en vuil werk deden wat “Nederlanders niet wilden doen”. Onzin natuurlijk, als daar een goed loon tegenover gestaan had dan hadden ze dat gewoon wel gedaan, ze zouden zelfs in de rij gestaan hebben. Maar werkgevers waren niet bereid om hoge beloningen te betalen voor zwaar en smerig werk.
  En daaruit vloeide voort dat Turken en Marokkanen omarmd werden als achtergestelde arbeiders. In die aanloopperiode was de islam helemaal geen issue, we wisten niet wat het was, de meesten dachten dat het gewoon ‘een religie’ was, verwant aan het christendom.
  En kennelijk zijn ze nooit meer uit die modus ontwaakt.
  En inmiddels doet zich een vreemd fenomeen voor, de top van de socialistische partijen bestaat voor het leeuwendeel uit academici, ik zeg met opzet geen intellectuelen.
  Academici die socialist zijn, het moet niet veel gekker worden !

  Like

 9. Nog een jaar of 10? Dan zullen ”alle” mislims de handen ineen slaan en met hulp van het turkse rijk nederland en europa bezitten, dankzij de linkse en liberale schoften, illusie? Neen….

  Liked by 1 persoon

 10. Marisja // mei 30, 2018 om 11:57 //

  Onze regering hebben Nederland helemaal laten verzieken en weggegeven! Grote schande en dom zijn ze, het eigen volk wordt door onze regering aan de kant gezet omdat ze te slap, te dom en watjes zijn!en niet tegen ander volk durven in te gaan, wij moeten altijd naar solidair zijn, kom op zeg, jullie zijn te ver gegaan, ook bedankt Rutte!

  Like

 11. Marie // mei 30, 2018 om 19:08 //

  Dat uitgedunde , weggestemde , stelletje verraders van de PvdA is blijkbaar vastbesloten maximale schade aan te richten in Amsterdam. Lekker in het verradersnest van het nieuwe college een mocro vooruitschuiven met een islamiserende agenda.
  Past daar prima, en zal geen alarmbellen doen rinkelen tot ze zelf onder de voet gelopen worden.
  Hoe mijn Mokum vermoordt wordt is niet om aan te zien.

  Like

 12. Steeds meer macht krijgen ze En dat wordt dan gesteund door de PVDA (Partij Van Allochtonen)Het is om ziek van te worden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s