Nieuw

’Plannen kneiterlinks college A’dam onbetaalbaar’

.

Door: Amaury Miller

AMSTERDAM – De Amsterdamse woningcorporaties hebben te weinig geld om alle plannen van het nieuwe stadsbestuur uit te voeren.

Dat laten ze weten in een reactie op het vorige week gepresenteerde ’kneiterlinkse’ coalitie-akkoord van GroenLinks, D66, SP en PvdA. Het nieuwe stadsbestuur zet voor de komende vier jaar stevig in op duurzaam en betaalbaarheid. Tegelijkertijd mag de voorraad sociale woningbouw niet worden aangetast. De Amsterdamse Federatie van Woningcorporaties (AFWC) twijfelt aan de haalbaarheid daarvan. De kasstroom van de corporaties is onvoldoende om de plannen te financieren.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2093657/plannen-kneiterlinks-college-a-dam-onbetaalbaar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7493 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on ’Plannen kneiterlinks college A’dam onbetaalbaar’

 1. Dat geld harken ze wel binnen door de bevolking te treiteren en te plukken.
  Hangmat ophangen? 230 euro boete.

  Denk je op een snikhete dag lekker in je hangmat te kunnen chillen, komen twee handhavers met een boete van 230 euro aanzetten. Want ja, in een Amsterdams park mag je geen matje ophangen tussen 2 bomen. Want bomen zijn namelijk gemeentelijk eigendom.
  https://fenixx.org/2018/05/29/plannen-kneiterlinks-college-adam-onbetaalbaar/

  Like

 2. @BertG. // mei 29, 2018 om 09:07

  LoL, GroenLinks naait de GroenLinks stemmers.

  Like

 3. antiislamnu // mei 29, 2018 om 18:53 //

  Ik vindt dit echt geweldig hoe linkser en achterlijker hoe beter nu gaan we zien wat voor schitterend paradijs daar gebouwd gaat worden.
  Die slimme Amsterdammers hebben het nu goed voor elkaar wat een slim en uitgekiend stemgedrag.
  Hup jesse hup zet hem op dit hebben de Amsterdammers dik verdiend

  Like

 4. Wat een puinhoop met die coalitie en die coalitie zal geen lang leven beschoren zijn want die figuren willen allemaal baassie spelen,en die linkse sloebers kunnen geen NEE horen dus dat woord ruzie,maar het ergste is dat de partij die de meeste stemmen had buitenspel gezet word terwijl het de meerderheid van hun burgers een andere keuze gemaakt heeft maar dat stemvee moet zijn bek houden terwijl dat DEMOCRATIE GENOEMD WORD.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s