Nieuw

Orbán gaat stapje verder, wil asielactivisten strafbaar stellen

archieffoto

De Hongaarse premier Viktor Orbán bindt nu ook de strijd aan met asielactivisten en mensensmokkelaars. In het Centraal-Europese land zijn nieuwe wetten in de maak waarmee mensen die immigranten helpen bij het verkrijgen van asiel strafbaar worden gesteld.

In de wet staan onder meer passages die het uitprinten van pamfletten met informatie voor asielzoekers en het bieden van eten of juridisch advies aan immigranten verbieden op straffe van enkele dagen tot een aantal jaar in de cel.

Elsevier >>

Doe mee met 8.339 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7129 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Orbán gaat stapje verder, wil asielactivisten strafbaar stellen

 1. Fransdo // mei 29, 2018 om 20:06 //

  Wat een HELD is dat toch die Orbán. Die heeft meer intelligentie in zijn pink dan de hele Tweede Kamer bij elkaar.

  En ja, terecht dat hij mensensmokkel en het verbergen van misdadigers en andere wetsovertreders strafbaar stelt. Wat dat betreft zou dat hier ook moeten gelden. Hou je aan de wetten of sodemieter anders op. Hier geldt dat dus in beginsel ook. Het probleem hier en in de landen om ons heen is dat de ene wetsovertreder de andere niet is. De wet zou moeten gelden ‘zonder aanziens des persoons’ en niet hoe het nu gaat. Vreemd toch eigenlijk!!! Zodra je gaat solliciteren is het afwijzen van een kandidaat op grond van zijn afkomst volgens de Linkse Kliek verwerpelijk. Maar als je iemand aanrandt gelden er opeens hele andere normen en waarden. Als je op mensen inrijdt of gewoon lukraak om je heen steekt dan speelt de verwardheid van een persoon of zijn bloedsuikerniveau opeens een grote rol maar als je gaat solliciteren dan speelt die zelfde verwardheid en dat zelfde bloedsuikerniveau opeens geen enkele rol meer. Vreemd toch eigenlijk!!!

  Like

 2. Eigen volk eerst // mei 29, 2018 om 21:56 //

  Ik houd van die man!!! Zo moet dat. De mensen die dit soort profiteurs helpen straffen en samen uitzetten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: