Nieuw

Nederlandse rechtbank zegt dat het tijd is om een derde gender te erkennen

Foto: Screenshot/Collage

Een rechtbank in Nederland zei maandag dat wetgevers een neutraal, derde geslacht moeten erkennen, in een baanbrekende uitspraak voor een persoon die zich niet identificeert als man of vrouw.

De rechtbank in de zuidelijke stad Roermond zei dat het geslacht van de persoon bij de geboorte niet definitief kon worden vastgesteld. De persoon werd geregistreerd als man maar kreeg later een behandeling om een ​​vrouw te worden en solliciteerde met succes om haar geslacht officieel te laten veranderen in een vrouw.

De aanvrager probeerde later echter te worden vermeld als een “derde geslacht” – noch man noch vrouw. De identiteit van de persoon is niet vrijgegeven.

“De tijd is rijp voor de erkenning van een derde geslacht”, zei de rechtbank in een verklaring, eraan toevoegend dat “het nu aan de wetgever is” om te overwegen wetgeving op te stellen die een neutraal geslacht formaliseert.

Transgenderactivisten juichten de uitspraak toe als een belangrijke stap in de Nederlandse wetgeving.

“Dit kan binnen het Nederlandse familierecht revolutionair worden genoemd,” zei transgender-netwerk Brand Berghouwer van Nederland in een verklaring.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2018/05/29/dutch-court-says-time-for-law-recognize-3rd-gender/

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8998 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Nederlandse rechtbank zegt dat het tijd is om een derde gender te erkennen

 1. duchesne // mei 29, 2018 om 21:25 //

  Alles wil in een hoikje, moet je daar nu tegen zijn…..

  Helemaal mee eens ! Ga in een hok, het derde geslacht noemen we de glibbers, naar hun opper voorbeeld Mark Rutte….

  De noodzaak van sommigen alles in hokje te stoppen of in een hokje te willen zitten is werkelijk te ziek voor woorden.
  Toen ik geboren werd had je mannetjes en vrouwtjes, en je werd bij de mannetjes ingedeeld op het vermoedelijke feit dat je staande kon plassen zonder natte benen en voeten te krijgen en later kreeg je ook meer betaald voor hetzelfde werk en kon je geen slet worden.
  Het leuke van een slurfje is dat je iemand anders nat kunt pissen in een drukke frietzaak zonder dat ze het door hebben, dus ik zie het voordeel van slurfmans wel…die gratis compensatie drankjes overal voor laag verdiendende vrouwtjes mis je dan wel, maar goed, ongelijkheid moet er zijn.

  Stel je voor, je word geboren, m of v…..hokje.
  je gaat wel of niet naar een groot gebouw met pedofielen en kruizen….hokje…
  je ouders zijn succesvolle dieven en hoekstenen van de samenleving, of gewoon sukkels die werken of slechte dieven die altijd gepakt worden….hokje
  je hebt een handicap of je bent raszuiver…hokje
  je komt uit Rotterdam of limburg…hokje
  je opa zat bij de NSB of het “terrorisme/verzet”….hokje
  je moeder is prostituee of werkt als huishoudster voor de pastoor….hokje
  je ouders zijn wel of niet getrouwd of je vader is onbekend….hokje
  je geboorteakte over toestand bij het binnenkomen in de belastingarchieven, levend of dood…..hokje
  je ademt bij geboorte niet… kistje.
  betaald door famillie of door de gemeente….hokje…

  kortom, je kunt al in vele hokjes worden gestopt zelfs voordat je geboren bent of seconden daarna.

  En het nut?

  Niemand zit erop te wachten om een onwettige gesodomiseerde armoedige Rotterdamse hoerenzoon van een stelende Limburgse pastoor te zijn met een handicap en een NSB opa die een joodse vrouw heeft die bij het verzet heeft gezeten en famillie is van het koningklijk huis via de tuinman. En dan nog dood geboren worden ook en gelijk met een rekening worden opgezadeld ook nog…. dat wil je toch niet?

  Maar goed, de wijze lieden die doit land naar de klote helpen zullen het wel weten, zoals ze alles weten, altijd, ze zullen er wel een belasting, een subsidie en een GAF nummer aan vastplakken en als er genoeg van zijn gaan ze feest vieren, of ze gaan hun eten een religie noemen en hun bord aanbidden, of de deurkruk.

  Ik stel voor dat we iedereen in dit land gewoon simpelweg hoerenjong noemen, en dat we het daarbij laten. Dan kan iedereen overal naar de wc en iedereen kan voor hetzelfde werk evenveel verdienen, hoeft niemand meer alleen te huilen bij de cliffhangers van goede tijden en iemand in de kroeg op de bek rammen is niet langer een slurf aangelegenheid.

  ….alleen dat kinderen uitpoepen, dat stukje is dan voorbehouden aan hen die dat willen en kunnen, ongelijkheid moet er zijn…..net als tepelkloven en borstvoeding geven aan babies met tanden…je moet het echt willen…

  Welterusten hoerenjongs van hoerenjongland,

  groet Duchesne, hoerenjong.

  Liked by 1 persoon

 2. templars2017 // mei 29, 2018 om 21:41 //

  Het is kompleet van de pot gerukt ,maar terzelfder tijd rijst een vraag die niet zo simpel op te lossen is , ieder mens moet ,of ie wil of niet ,gaan pissen.
  mannen en vrouwen hebben elk hun eigen manier om het lichaamsvocht te lozen, maar hoe ga je dat oplossen voor de genderneutrale? het hele gebeuren zit tussen de twee oren ,dus het kan een problematische ervaring zijn als zo een omgebouwde man een toilet moet gebruiken tenminste toch als slurfmans nog aanwezig is ,idem dito voor een omgebouwde vrouw als er nog geen slurfmans aangenaaid is .
  Moet er dan een aparte faciliteit gemaakt worden?
  Een andere oplossing is ,de islam het laten oplossen ,zijn we ineens van dat probleem vanaf maar hier dekt de vlag de lading niet ,dus blijft het probleem bestaan,in stand gehouden door een stelletje warhoofden die vol overtuigd zijn dat ze de natuur kunnen naar hun hand zetten,
  het is kompleet van de pot gerukt letterlijk en figuurlijk……..

  Like

 3. duchesne // mei 29, 2018 om 22:17 //

  Frankl Zappa en captain Beefhaeart wisten het antwoord op de vraag hoe transgenders moeten plassen: the vacuum cleaner…

  Liked by 1 persoon

 4. Danny // mei 29, 2018 om 22:30 //

  @ hslot4 :

  Ik adviseer het bureau van rutte als toilet.

  Like

 5. De zaal van de 2de slaapkamer is een stuk ruimer om als toilet dienst te doen, plaats genoeg.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s