Nieuw

Man schiet twee agenten en voorbijganger dood in centrum Luik, en gijzelt poetsvrouw in school. Dader is geneutraliseerd

© Twitter De hulpdiensten stromen massaal toe op de plaats van het delict.

Bij een schietpartij in Luik zijn deze voormiddag twee politieagenten en een persoon die in een wagen voorbijreed om het leven gekomen. Twee andere agenten raakten gewond, zo meldt de politie van Luik. De dader van de schietpartij werd neergeschoten door de politie.

Rond 10.30 uur werden schoten gehoord in het centrum van Luik. Een gewapende man opende het vuur op twee politieagenten ter hoogte van het café des Augustins, in de gelijknamige straat. De man vluchtte weg en hield vervolgens een poetsvrouw gegijzeld in het lyceum van Waha. De politie heeft de dader neergeschoten. De leerlingen van de school zijn in veiligheid gebracht.

Op de beelden in onderstaande tweet zijn de schoten duidelijk te horen.

Volgens La Dernière Heure heeft de politie aan journalisten van de krant vertelt dat de dader “Allahu akbar” zou hebben geroepen.

Lees verder:

https://www.hln.be/nieuws/binnenland/man-schiet-twee-agenten-en-voorbijganger-dood-in-centrum-luik-en-gijzelt-iemand-in-school-dader-is-geneutraliseerd~ac92a2f9/

(h/t Duchesne)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6675 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

11 Comments on Man schiet twee agenten en voorbijganger dood in centrum Luik, en gijzelt poetsvrouw in school. Dader is geneutraliseerd

 1. De Luikse notabelen roepen op tot kalmte en stellen, dat het racistische gedrag van de Waalse bevolking deze godvruchtige en diep religieuze man tot deze wanhoopsdaad heeft gedreven.

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // mei 29, 2018 om 14:51 //

  ….een bekeerde moslim, een vuile dhimmie dus, bekend van een vrij labiel intelligentieniveau, vond zijn gelijken bij de moslims in de bak.
  Ging bij de tiende keer proefverlof in alle heilighueid los. Het bewijst weer dat Islam geweld predikt en aanzet tot moorden. een Hare Krisna knuffelt iemaned plat, een Jehova lult iemand plat maar moslims moorden op bevel. Het schijnt zo te zijn gegaan: Twee vrouwelijke agentes op voet patrouille zijn eerst gepakt, een kreeg een mes in de rug, de andere werd het pistool afgenomen en vervolgens werden ze daarmee allebei dood geschoten. Iets verder trok hij iemand uit de autop, een vrouw blijkbaar, en schoot die vervolgens een aantal kogels door het lijf. andere agenten kwamen eraan. Toen vluchtte hij een schoolgebouw in, gijzelde daar een schoonmaakster en de agenten zijn blijkbaar heel boos op de moslim afgegaan. die is dus nu dood, twee agenten zijn gewond.

  Vrouwelijke agenten zijn dus een eenvoudig doel, dit is de tweede keer in Belgie dat vrouwelijke agenten op patrouille worden aangevallen. Nederland zal zeker ook dit fenomeen kennen, hoewel hier alles nu effectief de doofpot ingaat. Opsporing verzocht gaat nu meer blanke daders laten zien om het heersende beeld dat gekleurd volk overdadig crimineel is wat de nuanceren…

  Een nieuw wapen tegen stigmatisering is het regelmatig verplaatsen van criminele statushouders, daarvoor is een soort woning ruil systeem bij het COA in het leven geroepen….Verder concentreert men liever een aantal problematische statushouders in een beperkt gebied met PVV stemmers want verspreiding maakt mensen met ander stemgedrag ook wakker. ik woon dus in zo’n afwerkplek.

  Like

 3. De Belgische Politie streed wel kordaat op. Geneutraliseerd = dood.
  http://nieuws.tpo.nl/2018/05/29/video-the-moment-jihadist-luik-is-killed-by-belgian-police/

  Like

 4. polderboy // mei 29, 2018 om 15:30 //

  God zei dank valt het mee. De moordende moslim zou in de gevangenis zijn geradicaliseerd:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2096572/pleegde-benjamin-h-uren-voor-luik-al-moord

  Dus alleen door internet, de gevangenis, extremistische imams en moskeeën, andere moslims, je familie, je vrienden en het lezen van de Koran en de Hadith bestaat er een flinke kans dat je geradicaliseerde moordmoslim wordt.

  Overduidelijk dat islam er dus niks mee te maken heeft…

  Like

 5. In dit filmpje zie je dat ze ‘m neerschieten, na +/- 20sec.

  Like

 6. Maandagnacht werd Michael W. vermoord met een kogel door zijn hoofd in On, een deelgemeente van Marche-en-Famenne. De politie houdt er rekening mee dat Benjamin H. de dader is. Bronnen melden dat de moord op Michael W. een afrekening zou zijn in het drugsmilieu.

  Benjamin H. zou eerder die nacht, samen met twee andere mannen, een gewapende overval hebben gepleegd op een juwelier in Rochefort. Hij komt zelf uit de buurt van Rochefort. Mogelijk was de later vermoorde Michael W. een van de kompanen bij de overval, waarbij drie keer werd geschoten, maar geen gewonden vielen.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2096572/pleegde-benjamin-h-uren-voor-luik-al-moord

  Like

 7. polderboy // mei 29, 2018 om 19:05 //

  Tja Bert, als je een vrouw en twee agenten afknalt dan kun je moeilijk die kutsmoes blijven gebruiken. Trouwens Turken gebruiken die smoes nog altijd als ze weer Koerden afknallen: “Allemaal drugdealers, die Koerden”, hoorde ik dan vroeger.

  Cultural appropriation wat de Telegraaf doet eigenlijk. Dezelfde kutsmoes gaan gebruiken als de Allah Akbar brullende moordenaars doen.
  Je kunt het natuurlijk ook zo opvatten dat de integratie goed gaat, nu de originele bevolking de kutsmoezen van die islam fascisten gaat gebruiken: “Ach, wat ongelovige honden en andere criminelen uitgeroeid gisteren. Niks noemenswaardigs dus.”

  Like

 8. Een islamitische terrorist schoot in België twee vrouwelijke politieagenten dood.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s