Nieuw

Genderbende: waar eindigt de emancipatie-escalatie?

Foto ter illustratie.

Door: Emma Brunt

De jaren zeventig zijn terug van weggeweest: weer slaat iedereen als een gek aan het emanciperen. Neem het besluit van de rechtbank in Limburg om een derde gender toe te staan in geboorteaktes. Ineens moeten de miniemste verschillen door staat en medeburgers erkend worden. Waar eindigt de emancipatie-escalatie?

Het is inmiddels zo’n jaar of veertig geleden dat mijn toenmalige buurman Henk, een kalende autoverkoper met wie ik nooit meer dan een knikje had uitgewisseld, plotseling op de stoep stond en aankondigde dat hij ons – mijn partner en mij – dringend iets moest vertellen dat wel even kon duren. Wilden we daar wat tijd voor vrijmaken op deze zondagmiddag, een uurtje of zo?

Lees verder:

https://www.hpdetijd.nl/2018-05-29/gender-bende/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6675 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

1 Comment on Genderbende: waar eindigt de emancipatie-escalatie?

  1. jackvanderveen // mei 29, 2018 om 11:24 //

    Een rechter dient uitspraken te doen getoetst en geïnterpreteerd aan de wet zoals deze bestaat en niet nieuwe wetgevingen bedenken, want dat doet men in D’Haag. Dus snel ontslaan deze rechter op basis van verregaande bemoeienissen met de wetgeving en de doelstelling van zijn functie uit het oog verloren te hebben.
    Echt wel paar schroefjes lis bij deze malloot.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s