Nieuw

Frans onderzoek: “Zionisme is een complot om de belangen van Joden te behartigen”

Pixabay

Volgens een recente opiniepeiling uitgevoerd door joden in Frankrijk, is het merendeel van de respondenten van mening dat zionisme een joodse samenzwering is die tot doel heeft de westerse samenleving in het voordeel van joden te manipuleren.

In een recente opiniepeiling zei 53 procent van een willekeurig gekozen panel van 1007 mensen dat ze het met de stelling eens zijn dat “zionisme een internationale organisatie is die probeert de wereld en gemeenschappen ten voordele van de joodse belangen te beïnvloeden”. Daarvan antwoordde 11 procent dat zij het “zeer eens” eens waren met deze claim.

Het onderzoek werd uitgevoerd door de Vereniging van Joodse Studenten in Frankrijk (UEJF) en toonde ook aan dat ongeveer de helft van mening is dat het zionisme een racistische ideologie is. 57 procent is van mening dat Israël “een bedreiging is voor de stabiliteit in de regio [het Midden-Oosten]”, en 51 procent met de stelling dat Israël een theocratie is, met andere woorden, een staat geregeerd door een religie.

Verder antwoordde 26 procent dat boycots van Israël gerechtigd zijn en 38 procent was het eens met de stelling dat het bestaan ​​van de joodse staat Israël “antisemitisme aanvuurt”.

UEJF President, de jood Sacha Ghozlan, is van mening dat de resultaten van het onderzoek wijzen op “een wijdverspreide onwetendheid over de joodse staat” in Frankrijk.

– De enquête toont een laag niveau van kennis aan van wat het Zionisme werkelijk is. Het getuigt ook van een verontrustend niveau van vertrouwen in samenzweringstheorieën onder jongeren, beklaagde Ghozlan zich nadat de resultaten van de enquête werden gepubliceerd.

Nu eist de joodse studentenorganisatie UEJF intensivering van de propaganda tegen de Franse kinderen, zodat de “kennis” van wat zionisme “echt is” wordt versterkt.

– De pedagogie met betrekking tot het zionisme en wat Israël werkelijk is, moet worden versterkt, met name bij de jongeren, omdat zowel het anti-zionisme en het gebruik van het Israëlisch-Palestijnse conflict het antisemitisme voedt in Frankrijk, zegt Ghozlan.

Barbara Spectre over multiculturalisme, Israël en de vluchtelingencrisis

Bron:

http://www.breitbart.com/jerusalem/2018/05/27/majority-say-zionism-is-a-jewish-conspiracy-in-french-poll/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6634 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

6 Comments on Frans onderzoek: “Zionisme is een complot om de belangen van Joden te behartigen”

 1. Daniel // mei 29, 2018 om 11:44 //

  De mening van de ondervraagden klopt 100% met de werkelijkheid maar de waarheid is anti-Semitisch.;)

  Like

 2. MoslimMolen // mei 29, 2018 om 13:53 //

  Een franse Haary de Winter proclameert wat… ieder volk heeft verraders.
  En dat geschifte wijf op Utube danst mee op het Zweeds suicide program van landverradelijk links aldaar.
  Oud nieuws.

  Like

 3. Het verbaast me dat er mensen zijn die in twijfel trekken dat zionisten zich bezighouden met het behartigen van de belangen van de joden. Wat is daar geheimzinnig aan? Dat doen alle bevolkingsgroepen toch? Everybody’s fighting for their promised land.

  Liked by 1 persoon

 4. de grootste massamoordenaars waren joden maar mag niet over gesproken worden zie het communisme zie Carl Marcks,Lenin, Trotsky,de bloedhond Beria en de hoofdvogel Stalin de allergrootste massamoordenaar aller tijden jood van vaders zijde en zie nu ook de vuile rol van Georges Soros in het steunen van de vreemdelingen invasie in europa ook een jood en ga maar door

  Like

 5. Fransdo // mei 30, 2018 om 09:21 //

  Wat een waanzin is dit nu weer? Europa is helemaal niet toe aan een multiculturele omslag die we moeten gaan maken? Dat is een Links verzinsel.

  En waarom zouden de blanken geen ras kunnen zijn? Volgens de Nederlandse ‘gerechtelijke elite’ behoor je al tot een apart ras als je voorouders uit het Riff-gebergte komen.

  En hoezo ‘het zionisme een internationale organisatie is die probeert de wereld en gemeenschappen ten voordele van de joodse belangen te beïnvloeden”. En als dat al zo is waarom is dat slecht dan? De EU doet exact hetzelfde, de ANWB ook alsmede de Nederlandse Vereniging van huisvrouwen. Die zijn er allemaal om de belangen van hun leden positief te beïnvloeden. Conclusie: het gaat weer eens helemaal nergens over.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s