Nieuw

Burgemeester Krikke onder vuur om ’Munie-pand’ – Bemoeienis met schimmige deal

Pauline Krikke, screenshot YT

De Haagse burgemeester Pauline Krikke lijkt persoonlijk betrokken bij een omstreden vastgoeddeal naast Paleis Noordeinde. Het kapitale pand aan Noordeinde 64/64a gaat voor een bedrag dat ver onder de taxatiewaarde ligt, naar de bekende tassenontwerper Omar Munie die er luxe-appartementen en een winkel met atelier wil ontwikkelen.

Ook in de mail staat dat de deal volgens Krikke niet door het college hoeft, waarna er blijkens mails tevergeefs pogingen zijn gedaan om de transactie op ambtelijk niveau, dus buiten de openbaarheid, af te handelen. Volgens betrokkenen zou Munie ’Pauline hebben gebeld om een hertaxatie en daarmee een verhoging van de koopprijs te voorkomen’.

Ongekozen omvolkingsburgemeester van de VVD beroofd in Schilderswijk Ha Ha Ha – Meer Meer Meer

Burgemeester Krikke, die recent – nadat ze was bestolen – een nieuwe tas kreeg aangeboden van Munie, wil geen uitleg geven over waarom ze de transactie niet overlaat aan verantwoordelijk wethouder Joris Wijsmuller (HSP).

Telegraaf >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8998 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Burgemeester Krikke onder vuur om ’Munie-pand’ – Bemoeienis met schimmige deal

  1. Och, één (1) kunstje wordt toevallig openbaar en honderdduizenden glippen er doorheen en hoor je nooit meer iets van. Nou ja, soms iets over panden of landerijen die door de overheid of andere gemeente werden gekocht waarbij druk met valse asbestverklaringen werd gewerkt (#Penthouse weet ervan). Of zoal die privatiseringen van nutsbedrijven zoals openbaar vervoer en de zorg, complete overheidsdiensten zoals de uitvoerende diensten van de Asielindustrie of zelfs het aanschaffen van een vlaggestok van 12.000 euro (maar wél met vlaggetje) voor de 2e Kamer die een eigen designer heeft die eerst 35 jaar bij de overheid heeft gefeest en toen aan diezelfde overheid vlaggetjes mocht verkopen.

    1e Wet van Breinbrouwsels:
    Elke geldstroom afkomstig van enige overheid wordt onderweg naar haar bestemming voor minstens de helft afgeroomd.

    En dan gaan ze lopen zeiken over een jongen van de PVV die teveel geld van z’n eigen budget uitgeeft aan relatiegeschenken. Manmanmanman!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s