Nieuw

Wilders statement in solidarity with Tommy Robinson in front of British Embassy in The Hague

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Wilders statement in solidarity with Tommy Robinson in front of British Embassy in The Hague

 1. Ik kijk het niet eens meer. Het is allemaal weer leeg gelul.
  Laat die maar is en keer wat ECHT doen.

  Like

 2. Marhammed // mei 28, 2018 om 19:41 //

  To little to late !

  Like

 3. polderboy // mei 30, 2018 om 08:33 //

  Bij the Guardian, van elitair links, bschrijft men de zaak zo:
  “Robinson…made comments (in the video) that could have risked causing the trail to collapse.”
  https://www.theguardian.com/uk-news/2018/may/29/edl-founder-tommy-robinson-jailed-13-months
  “He pleaded guilty.”
  Klinkt ernstig, maar dat “schuldig pleiten” betreft niet meer dan bevestigen door Tommy dat hij op straat stond te filmen.

  Binnen het gerechtsgebouw mag dat niet, foto’s nemen en dus ook filmen en daarvoor was hij eerder voorwaardelijk veroordeeld. Die regel is er voor de veiligheid van de getuigen, de slachtoffers, maar ook medewerkers aan de rechtsorde, die onder druk gezet zouden kunnen worden door criminelen die berecht worden. Tommy is geen crimineel die filmde, om daarmee rechters of getuigen te bedreigen, maar hij komt op voor de slachtoffertjes van de moslim bendes, en helaas is die regel niet voor hem bedoeld, maar hij valt er technisch wel onder.
  Zo werkt juridische haarkloverij nu eenmaal. Het heeft vaak absoluut helemaal niks met recht te maken en al helemaal net me rechtsgevoel.

  Maar er is daarnaast nog een onduidelijke regel die min of meer gelijktijdig ernaast loopt en stamt uit de tijd dat Engeland de grootste koloniale wereld macht was, en daarvoor ook stevige militaristische wetgeving bezat. Tijdens berechting mag niks geschreven worden over een lopende rechtszaak.
  Getuigen (jury), een groep nauwkeurig geselecteerde lui uit de koloniale upper class, kunnen beïnvloed worden immers, als blijkt dat een koelie of andere overheerste nikker, die bijvoorbeeld in elkaar geschopt werd door de Britse militaire officier, alleen maar terugsloeg.
  Dat soort ellende die de koloniale totalitaire en militaire overheersing, rust, orde en vrede doorkruisen kan, moesten die Lords op hun landgoederen indertijd niet aan denken. Zodoende was die regel geschapen, om een bevredigend klasse justitie systeem in stand te houden.

  Deze laatste regel zit Tommy dus voor vast. Hij filmde en publiceerde dus, wat technisch net mag, en daarom krijgt hij 13 maanden:
  https://europe.infowars.com/judge-behind-tommy-robinson-arrest-admits-he-didnt/
  Trouwens, je kan in Engeland als pooier en pedofiel best jaren ongestoord je gang gaan, wat reeds gebleken is. De upper class gutmenschen zitten er niet mee, wat met dom vies tokkie volk gebeurt, zoals vroeger met de koelies en die onbeschaafde nikkers in de koloniën.
  De upper class zit er niet mee als je inboorlingen meisjes uit lagere klassen verkracht en prostitueert. Dat hebben ze immers op ongekende schaal totaal laten gaan, die verzakende disfunctionele upper class.

  Maar ze zitten er wel mee als je hun achterlijke ouderwetse totalitaire koloniale koninklijke kut regeltjes vertreedt!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s