Nieuw

Why You Should Be Using a VPN (and How to Choose One)

Voor je eigen veiligheid. Met onze dictatuur die steeds drastischer wordt is het van belang dat je je internet gaat beveiligen. Een Virtual Private Network, is een netwerk waarmee je het internet op kan. Je communicatie wordt, ook als iemand er inbreekt, want dat is niet onmogelijk, je werpt alleen een extra barrière op, encrypted. En misschien wel belangrijker, een hoop VPN providers, de betaalde meer dan die gratis zijn, houden geen logs bij van wat je gedaan hebt.

Tot zover mijn korte samenvatting. Voor mij is het nieuw, ik had me er nooit in verdiept, maar gezien de recente ontwikkelingen denk ik dat we ons allemaal zorgen moeten gaan maken. Als mijn samenvatting niet helemaal juist is dan ga ik er van uit dat ik wel gecorrigeerd word in de comments, want er zitten gegarandeerd reageerders onder onze lezers die een stuk beter op de hoogte zijn.

Uit onderstaande stuk, wat naar mijn idee het meest bruikbare was wat ik vandaag kon vinden, begrijp ik dat het ook van belang is waar de servers van de provider staan of je onderworpen bent aan de wetten van het land waar je je bevindt. Aan de andere kant weten we dat de westerse landen er geen enkele moeite mee hebben om burgers aan elkaar uit te leveren en op elkaars grondgebied op te (laten) pakken. Ze doen tenslotte allemaal van harte mee aan de dictatuur die globaal ingevoerd moet gaan worden en waarin we in de toekomst allemaal slaaf zullen zijn in een totale controlestaat.

Van de vijf providers die onderaan het stuk genoemd worden hebben er drie ook servers in Nederland staan, dat zal zijn omdat wij op de grootste internethub naar Europa wonen, en eentje heeft ook een server in Hongarije. Misschien is dat een optie.

Ik zal dit stuk een tijdje ‘vast’ laten staan in de zijbalk, zodat er wat extra tijd is om er op te reageren. En dan zal ik me komende week of daarop eens inlezen in proxy-servers.

Why You Should Be Using a VPN (and How to Choose One)

You may know what a VPN, or Virtual Private Network, is; you probably don’t use one. You really should be using a VPN, and even if you don’t think so now, at some point in the future you may consider it as important as your internet connection.

When we took at look at your five favorite VPN service providers, we noticed a few things. First, being the “best” is big business for VPN providers, and they’ll fight dirty to be one of them. Second, there are so many VPN providers that it’s difficult to choose a really good one. VPNs are not all created equally, and in this post, we’re going to look at what a VPN is, why you want one, and how to pick the best one for you. Let’s get started.

https://lifehacker.com/5940565/why-you-should-start-using-a-vpn-and-how-to-choose-the-best-one-for-your-needs

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10031 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

8 Comments on Why You Should Be Using a VPN (and How to Choose One)

 1. Betternet VPN for Windows v4.1.1 Premium Incl Patch-URET
  -https://upload4earn.org/3qqwrxbrk0iv

  Like

 2. Deze browser heeft een ingebouwde ad blocker en gratis, onbeperkte VPN functionaliteit.
  Werkt op elk besturing systeem.

  https://www.gratissoftwaresite.nl/downloads/opera-internet-web-browser

  Like

 3. Heb ik automatisch VPN als ik Opera gebruik, Bert, moet ik het zo begrijpen ?

  Of moet ik alsnog iets installeren, aanzetten ?

  Like

 4. Fubar, ik zie de vraag nu pas.
  Zover ik het begrijp hoef je deze alleen maar aan te zetten.
  “Nu kun je dus met Opera anoniem surfen via een versleutelde verbinding als je de VPN aanzet onder Instellingen | Privacy & beveiliging | VPN – schakel VPN in. Als je de VPN aanzet verschijnt in blauw-wit VPN in de adresbalk. ”
  https://www.gratissoftwaresite.nl/downloads/release-opera-400

  Like

 5. Von Puffelen // juni 7, 2018 om 20:40 //
 6. syberspees // april 11, 2019 om 19:28 //

  Ok! Nu heb ik een vraag aan de gene die er verstand van hebben.
  Ik heb een samsung android mobiel en gebruik de browser van Opera met ingebouwde VPN. Die constant aan staat. Betekent dit dat ik nu voldoende beschermd ben tegen spieders?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s